Bijles in Maastricht – StudyWorks

Bijles in Maastricht

Onze bijlescoaches zijn ook in Maastricht gevestigd. Wij selecteren onze coaches op expertise en enthousiasme om zo het beste uit de huiswerkbegeleiding te halen. Of het nu om huiswerkbegeleiding of om enkel bijles gaat, uw kind kan 100% bij één van onze bijlescoaches in Maastricht terecht. StudyWorks biedt de helpende hand wanneer uw kind er zelf even niet meer uit komt of de Maastrichtse gezelligheid soms iets belangrijker is dan het huiswerk. Onze bijles, of huiswerkbegeleiding is altijd op maat. Uw kind is uniek en daarom stemmen wij de bijles speciaal op hem of haar af. Geen standaardopgaven, geen abonnementen. Ook niet in Maastricht.

Bijles aan huis

Eén op één begeleiding maar dan op de beste manier. Wat als u, net zoals wij, op zoek bent naar een vlotte, enthousiaste bijlescoach in Maastricht, mét ervaring in wat hij doet en in een mum van tijd aan huis bijles kan komen geven? Dan bent u bij StudyWorks aan het juiste adres. Wij selecteren onze bijlescoaches op een persoonlijke manier. Hierdoor zijn onze coaches vertrouwd en dat maakt bijles aan huis via StudyWorks een stuk beter en prettiger. Aan de hand van uw wensen proberen wij altijd de meest geschikte coach rondom Maastricht te selecteren om zo uw kind het meest effectief gebruik te laten maken van de bijles.

Huiswerkbegeleiding of bijles?

Weet u wat het verschil is tussen huiswerkbegeleiding en bijles? Huiswerkbegeleiding is algemene steun bij het leergedrag en maakwerk van een kind. Bijles is gericht op één vak waar een kind moeite mee heeft. Bij StudyWorks maken we hierin bijna geen onderscheid. Haalt uw kind niet de gewenste cijfers op school? Speelt uw kind liever buiten met vrienden en vriendinnen? Wordt er te veel naar filmpjes gekeken op het internet en is social media belangrijker? Dan is het tijd voor bijles aan huis van StudyWorks.

Aanmelden voor bijles in Maastricht

Dat Maastricht bekend staat om de rijke geschiedenis, vol met karakter, hoeven we u waarschijnlijk niet te vertellen. Wanneer u op het Vrijthof staat en rustig om u heen kijkt, zou u haast vergeten dat u zich gewoon in Nederland bevindt. Het is een plek welke haast wekelijks van gedaante verwisselt. Zo'n gedaanteverwisseling gebeurt in de tienerjaren van uw kind ook dagelijks. Van het één op het andere moment kan de aandacht voor het leren totaal vervlogen zijn, met als resultaat dat de leerprestaties soms snel achteruit gaan.

U kunt bij één van onze bijlescoaches in Maastricht terecht. Laat bij uw aanmelding meteen even weten hoe de cijfers van uw kind ervoor staan en wat de wensen zijn. Dan kunnen wij zorgen dat we de meest geschikte bijlescoach in heel Maastricht voor uw kind selecteren. Vul vandaag nog het aanmeldformulier in en u betaalt geen administratie kosten bij afname van een pakket! U kunt ons natuurlijk ook meteen even bellen op 06 400 99 616 of een mail sturen naar info@studyworks.nl. Ook wanneer u niet in Maastricht woonachtig bent, kunnen wij u toch van dienst zijn. Door onze snel groeiende organisatie breiden wij in zeer rap tempo uit in heel Nederland. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Aanmelden Contact

Ook in Maastricht bent u met StudyWorks verzekerd van...

 • Bijles aan huis dus een vertrouwde omgeving
 • Enthousiaste bijlescoaches mét ervaring
 • Altijd één op één begeleiding
 • Betere studieresultaten
 • Bij StudyWorks staat kwaliteit op nummer 1
 • Kosteloos inschrijven
Aanmelden

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles of huiswerkbegeleiding ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind. Zie onze pagina over bijles geven om een beeld te krijgen over de werkwijze van StudyWorks.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.