Bijles Maatschappijleer in Bilthoven

Omdat dit vak zo algemeen van opzet is wordt het vaak over het hoofd gezien, totdat de cijfers achterblijven. Valkuilen zijn onder meer de parlementaire democratie en de Nederlandse rechtsstaat. Als je nu al moeite hebt met deze begrippen, wacht dan niet tot de volgende onvoldoende! StudyWorks geeft bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining maatschappijleer in Bilthoven. Je bent niet de enige die moeite heeft met maatschappijleer, wij kunnen je helpen.

De bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining van StudyWorks is niet uitsluitend vakinhoudelijk. Wij nemen ook de tijd om uw kind te leren plannen. De tips en tricks van onze ervaren bijlescoaches zullen uw kind helpen voortaan het overzicht te bewaren. Door het vak op het juiste niveau uit te leggen in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis zullen de voldoendes vanzelf weer tevoorschijn komen.

Bent u op zoek naar bijles maatschappijleer in Bilthoven? Wilt u het niet aan het toeval overlaten of uw kind dit schooljaar overgaat? Neem dan nu contact op met StudyWorks. Is er haast bij? Dan zorgen wij dat er binnen 48 uur een begeleider bij u voor de deur staat. U hoeft alleen maar het inschrijfformulier in te vullen, vervolgens nemen wij binnen een dag contact met u op. Als u nog vragen heeft kunt u bellen met 06-40099616 of mailen naar info@studyworks.nl.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Biologie
In Bilthoven geven we ook Biologie.
Economie
In Bilthoven geven we ook Economie.
Engels
In Bilthoven geven we ook Engels.
Duits
In Bilthoven geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Bilthoven geven we ook Aardrijkskunde.
Natuurkunde
In Bilthoven geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Bilthoven geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Bilthoven geven we ook Nederlands.
Frans
In Bilthoven geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Bilthoven geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Bilthoven geven we ook M&O.
Grieks
In Bilthoven geven we ook Grieks.
Scheikunde
In Bilthoven geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.