Maatschappijleer bijles in Gouda

Wat doet een wethouder precies? En wat is een rechtstaat? Kan je beargumenteren waarom de ene overtreding een geldboete oplevert en de andere celstraf? Maatschappijleer en het daarop volgende keuzevak maatschappijwetenschappen gaat over ons staatsbestel, rechtstaat en samenleving in het algemeen. Voor middelbare scholieren vaak saaie kost maar wel een onmisbaar onderdeel van je algemene ontwikkeling. Bovendien een eindexamenvak en dus erg belangrijk om goed op pijl te houden. Kan jij wel wat hulp gebruiken bij maatschappijleer? Lukt het je niet om voldoendes te halen voor maatschappijwetenschappen? Dan wordt het tijd voor bijles van StudyWorks in Gouda!

Huiswerkbegeleiding in Gouda

In het onderwijs van vandaag de dag is het geen uitzondering meer om bijles te hebben. De kans is nou eenmaal groot dat er voor uw zoon of dochter te weinig persoonlijke aandacht is in de klas. Daarom is een persoonlijke huiswerkbegeleider zo’n goede aanvulling op de lessen die uw kind op school volgt. Dus gaat het even niet zo goed op school? Lukt het u niet uw kind voldoende te motiveren om aan de slag te gaan? De bijles van StudyWorks in Gouda geeft uw kind net dat steuntje in de rug dat nodig is om weer met frisse moed verder te gaan. Neem nu contact op!

Starten met bijles maatschappijleer

Hoe start ik met bijles bij mij in de buurt? Je kan natuurlijk contact opnemen met een bijles instituut waar je klassikaal wordt begeleid. Helaas is dat veel minder effectief dan een-op-een bijles. Bovendien moet je dan, na school, nog op de fiets naar dat instituut. Kies voor de persoonlijke begeleiding van StudyWorks. Onze bijles is een-op-een, op maat en aan huis. Na school hoef jij nergens meer naartoe, de tutor komt gewoon bij je thuis langs. Neem nu contact je betaalt geen administratie kosten bij afname van een pakket! Wij zijn bereikbaar op 06-40099616 of via info@studyworks.nl. Je kan natuurlijk ook nu het inschrijfformulier invullen waarna wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Gouda geven we ook Economie.
Engels
In Gouda geven we ook Engels.
Biologie
In Gouda geven we ook Biologie.
Duits
In Gouda geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Gouda geven we ook Aardrijkskunde.
Natuurkunde
In Gouda geven we ook Natuurkunde.
Latijn
In Gouda geven we ook Latijn.
Wiskunde
In Gouda geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Gouda geven we ook Nederlands.
Frans
In Gouda geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Gouda geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Gouda geven we ook M&O.
Grieks
In Gouda geven we ook Grieks.
Scheikunde
In Gouda geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 25,- per uur
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 400,-
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 22,50 per uur
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 540,-

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 20,- per uur
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 800,-
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.