Bijles Maatschappijleer in Laren

Het begrip van de politiek en de maatschappij verbeteren? Het politieke landschap kennen en begrijpen hoe je nu echt maatschappijleer moet leren voor je toets? Raak je iedere keer in de war als er staat “kabinet” of “regering”? Dan is bijles Maatschappijleer wat voor jou. Individuele bijles Maatschappijleer aan huis in Laren levert direct resultaat en met de begeleiding van StudyWorks wordt het vak Maatschappijleer weer duidelijk.

De medewerkers van StudyWorks hebben affiniteit met het begeleiden en motiveren van uw kind. Kwaliteit en flexibiliteit zijn voor StudyWorks zeer belangrijk en daarom vindt de bijles aan huis plaats. Door te werken in een vertrouwde omgeving zal uw kind minder snel afgeleid zijn en de bijles als aangenamer ervaren. Naast individuele bijles bieden wij ook huiswerkbegeleiding en examentraining aan aan huis.

Wilt u zo snel mogelijk een begeleider voor Maatschappijleer in Laren van StudyWorks bij u thuis aan de keukentafel hebben zitten? Aarzel dan niet en vul direct het inschrijfformulier in! Er wordt dan binnen een dag contact met u opgenomen zodat uw zoon en/of dochter direct kan starten met Maatschappijleer in Laren. Wij kunnen bijles bij u aan huis al realiseren binnen 48 uur.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Laren geven we ook Economie.
Biologie
In Laren geven we ook Biologie.
Engels
In Laren geven we ook Engels.
Duits
In Laren geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Laren geven we ook Aardrijkskunde.
Natuurkunde
In Laren geven we ook Natuurkunde.
Latijn
In Laren geven we ook Latijn.
Wiskunde
In Laren geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Laren geven we ook Nederlands.
Frans
In Laren geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Laren geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Laren geven we ook M&O.
Grieks
In Laren geven we ook Grieks.
Scheikunde
In Laren geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 25,- per uur
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 400,-
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 22,50 per uur
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 540,-

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 20,- per uur
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 800,-
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.