Bijles Maatschappijleer in Weesp

Omdat dit vak zo algemeen van opzet is wordt het vaak over het hoofd gezien, totdat de cijfers achterblijven. Valkuilen zijn onder meer de parlementaire democratie en de Nederlandse rechtsstaat. Wacht niet tot het te laat is. Als je nu al moeite hebt met deze begrippen, wacht dan niet tot de volgende onvoldoende! StudyWorks geeft bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining maatschappijleer in Weesp. Je bent niet de enige die moeite heeft met maatschappijleer, wij kunnen je helpen.

Bij StudyWorks melden zich steeds meer leerlingen met problemen met maatschappijleer. Vaak is er op school niet voldoende ruimte om vragen te stellen of een slechte docent waar de kinderen simpelweg geen klik mee hebben. De bijles van StudyWorks wordt gegeven door een vaste begeleider die gewoon bij u thuis aan de keukentafel komt zitten. Zo krijgt uw kind de persoonlijke begeleiding die hij of zij nodig heeft en zullen de resultaten weer ruim voldoende zijn!

Hoe werkt dat dan in de praktijk? U meldt zich geheel vrijblijvend aan via het inschrijfformulier waarna StudyWorks binnen één dag contact met u opneemt. Wij gaan met uw aanvraag aan de slag om binnen 48 uur de meest geschikte begeleider aan uw kind te koppelen. Verder hanteren wij geen inschrijf- of administratiekosten, u betaalt alleen voor wat u afneemt. Dus bent u op zoek naar bijles maatschappijleer in Weesp? Neem dan nu contact met ons op. Voor verdere vragen kunt u mailen naar info@studyworks.nl of bellen met 06-40099616.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Weesp geven we ook Economie.
Engels
In Weesp geven we ook Engels.
Biologie
In Weesp geven we ook Biologie.
Duits
In Weesp geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Weesp geven we ook Aardrijkskunde.
Natuurkunde
In Weesp geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Weesp geven we ook Wiskunde.
Latijn
In Weesp geven we ook Latijn.
Nederlands
In Weesp geven we ook Nederlands.
Frans
In Weesp geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Weesp geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Weesp geven we ook M&O.
Grieks
In Weesp geven we ook Grieks.
Scheikunde
In Weesp geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.