Natuurkunde bijles in Wassenaar

In Wassenaar met de Universiteit Leiden praktisch om de hoek, is een begeleider, gespecialiseerd in natuurkunde, niet zo moeilijk te vinden. Maar StudyWorks beschikt over een netwerk van alleen de allerbeste studenten die uw kind kunnen enthousiasmeren voor dit prachtige vak. Natuurkunde is voor veel leerlingen de eerste stap richting een technisch beroep. De raketgeleerden van de toekomst doen vandaag hun best voor natuurkunde op de middelbare school. Lukt het uw kind, ondanks zijn of haar interesse in techniek, toch niet om hogere cijfers voor natuurkunde te halen? Woont u in Wassenaar en bent u op zoek naar bijles van hoge kwaliteit?

Huiswerkbegeleiding van StudyWorks

Waarom zou u, van alle aanbieders van bijles natuurkunde in Wassenaar, voor StudyWorks moeten kiezen? Ten eerste zijn al onze begeleiders één voor één, persoonlijk geselecteerd. Wij weten dus precies wat de sterke punten van iedere tutor zijn. Daarnaast is onze bijles aan huis en individueel. Dat is namelijk veel effectiever én prettiger dan klassikale bijles. Ten derde berekent StudyWorks geen administratiekosten en geen inschrijvingskosten. Dat levert vaak een flinke besparing op ten opzichte van andere huiswerkbegeleiders in Wassenaar. Ten slotte zijn wij zeven dagen per week beschikbaar, ook in de avonduren. De bijles vindt dus altijd plaats wanneer dat u het beste uitkomt. Kies voor bijles van hoge kwaliteit, kies voor StudyWorks.

Inschrijven voor bijles

Schrijf uw kind nu vrijblijvend in via het inschrijfformulier en u betaalt geen administratie kosten bij afname van een pakket in Wassenaar! U kunt bij uw inschrijving ook aangeven wat voor begeleider u het liefst zou hebben. Man of vrouw, beoefenaar van een bepaalde sport, uit de buurt of juist niet. WO- of juist MBO student. Als u het formulier nu invult gaan wij direct voor u aan de slag en nemen binnen een dag contact met u op. Mocht dat nodig zijn dan kunnen we vervolgens binnen twee dagen een begeleider op pad sturen. Wilt u nog even overleggen? Wij zijn bereikbaar op 06-40099616 of via info@studyworks.nl. Wij horen graag van u!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Wassenaar geven we ook Economie.
Engels
In Wassenaar geven we ook Engels.
Biologie
In Wassenaar geven we ook Biologie.
Duits
In Wassenaar geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Wassenaar geven we ook Aardrijkskunde.
Wiskunde
In Wassenaar geven we ook Wiskunde.
Latijn
In Wassenaar geven we ook Latijn.
Nederlands
In Wassenaar geven we ook Nederlands.
Frans
In Wassenaar geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Wassenaar geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Wassenaar geven we ook M&O.
Scheikunde
In Wassenaar geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.