Bijles Natuurkunde in Weesp

Bijna iedereen kent wel de formule  E = mc². Maar bijna niemand weet wat de formule betekent. Weet jij het wel? Het is heel begrijpelijk dat je ouders je op een gegeven moment niet meer kunnen helpen met dit ingewikkelde vak. Gelukkig hebben wij verschillende bijlescoaches in Weesp die gespecialiseerd zijn in natuurkunde. Zij kunnen je helpen alles weer duidelijk en overzichtelijk te maken.

StudyWorks verzorgt bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan huis. Wij weten uit ervaring dat wat de ene makkelijk vindt voor de ander erg lastig kan zijn. Dat geldt ook voor natuurkunde. Daarom maken wij met iedereen een individueel plan en is de bijles een op een én thuis. Zo is er weinig afleiding en krijg je precies de begeleiding die je nodig hebt.

Bent u op zoek naar bijles natuurkunde in Weesp? Laat uw kind niet langer worstelen en help hem of haar uit de brand. Als u nu contact opneemt met StudyWorks zoeken wij direct een geschikte begeleider voor uw kind. We nemen binnen een dag contact met u op en als het schikt kan de geselecteerde begeleider al de volgende dag op de stoep staan. Mocht u nog vragen hebben neem dan contact op met StudyWorks via 06-40099616 of mail naar info@studyworks.nl.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Weesp geven we ook Economie.
Engels
In Weesp geven we ook Engels.
Biologie
In Weesp geven we ook Biologie.
Duits
In Weesp geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Weesp geven we ook Aardrijkskunde.
Wiskunde
In Weesp geven we ook Wiskunde.
Latijn
In Weesp geven we ook Latijn.
Nederlands
In Weesp geven we ook Nederlands.
Frans
In Weesp geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Weesp geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Weesp geven we ook M&O.
Grieks
In Weesp geven we ook Grieks.
Maatschappijleer
In Weesp geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In Weesp geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.