Bijles Nederlands in Soest

Misschien wel het belangrijkste vak op de middelbare school. Niet alleen op het gebied van literatuuronderwijs, voor velen de start van eindeloos leesplezier, maar ook simpelweg op het gebied van woordenschat en welsprekendheid. Ofwel vocabulaire en eloquentie. Is het bovenstaande niet aan uw kind besteed? Kan hij of zij wel wat hulp gebruiken bij Nederlands?

Of u nu op zoek bent naar bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining, bij StudyWorks bent u aan het juiste adres. En al deze vormen van begeleiding vinden gewoon bij u thuis plaats. Dat is tenslotte de plek waar uw kind zich het meest op zijn of haar gemak voelt. Op deze manier boekt StudyWorks al jarenlang goede resultaten. Onze coaches weten hoe ze uw kind kunnen helpen weer goede cijfers te halen voor Nederlands.

Bent u op zoek naar bijles Nederlands in Soest? Zoek dan niet verder! Meld uw kind nu aan via het inschrijfformulier en wij nemen binnen een dag contact met u op. Als er haast bij is kunnen we zelfs al binnen 48 uur een speciaal geselecteerde begeleider op pad sturen. Mocht u nog vragen hebben mail dan naar info@studyworks.nl of bel ons op 06-40099616. Wij staan klaar voor u en voor uw kind!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Soest geven we ook Economie.
Engels
In Soest geven we ook Engels.
Biologie
In Soest geven we ook Biologie.
Duits
In Soest geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Soest geven we ook Aardrijkskunde.
Natuurkunde
In Soest geven we ook Natuurkunde.
Latijn
In Soest geven we ook Latijn.
Wiskunde
In Soest geven we ook Wiskunde.
Frans
In Soest geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Soest geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Soest geven we ook M&O.
Grieks
In Soest geven we ook Grieks.
Maatschappijleer
In Soest geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In Soest geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.