Bijles in Rotterdam – StudyWorks

Bijles in Rotterdam

Stad van niet lullen maar poetsen. De hardst werkende stad van Nederland, met de grootste haven van Europa. Imposante gebouwen verrijzen op de kop van zuid met, het in verhouding kleine, Hotel New York als herinnering aan vervlogen tijden. Een stad die een gigantisch bombardement kreeg te verduren in de oorlog, met een bevolking die weet wat het is om weer op te staan als je bent gevallen. Dus lukt het even niet op school en vallen de cijfers tegen? Met bijles van StudyWorks bouwen we de cijferlijst van uw kind weer op. Vak voor vak, toets voor toets met de schouders er onder. Geen woorden maar cijfers!

Starten met Huiswerkbegeleiding

Of uw kind nu op het Wolfert college, het van Hogendorp of de Passie zit, niet iedereen krijgt in de les de aandacht die hij of zij nodig heeft. Als het uw kind vervolgens niet lukt om zelfstandig het huiswerk af te maken kan het helpen om huiswerkbegeleiding te nemen. Samen met een begeleider uit Rotterdam die gespecialiseerd is in het vak waar uw kind moeite mee heeft gaat uw kind aan de slag om weer helemaal up to date te zijn met zijn of haar huiswerk. Voor dat u het weet fietst uw kind weer fluitend naar school omdat hij of zij zich geen zorgen hoeft te maken om een onverwacht S.O.. Ervaar het zelf en schrijf uw kind  vandaag nog in voor bijles of huiswerkbegeleiding van StudyWorks in Rotterdam.

Hoe werkt het inschrijven

Woont u in Rotterdam en bent u op zoek naar bijles voor uw zoon of dochter? Neem dan vandaag nog contact op met StudyWorks. Ook als u alleen benieuwd bent naar de kosten van bijles van StudyWorks in Rotterdam. U kunt ons altijd bellen op 06-40099616 of mailen naar info@studyworks.nl. Wij staan zeven dagen per week klaar voor u en voor uw kind. Wij weten altijd wel een begeleider te vinden die bij u in de buurt woont en gespecialiseerd is in het vak waar uw zoon of dochter het meeste hulp bij kan gebruiken. Ook als u niet in Rotterdam woont maar bijvoorbeeld in Delft, Dordrecht, Schiedam of Cappelle aan den IJssel. Het is tijd voor hogere cijfers, het is tijd voor StudyWorks!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
We geven ook bijles Economie in Rotterdam.
Engels
We geven ook bijles Engels in Rotterdam.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in Rotterdam.
Duits
We geven ook bijles Duits in Rotterdam.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Rotterdam.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Rotterdam.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Rotterdam.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Rotterdam.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Rotterdam.
Frans
We geven ook bijles Frans in Rotterdam.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Rotterdam.
M&O
We geven ook bijles M&O in Rotterdam.
Grieks
We geven ook bijles Grieks in Rotterdam.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer in Rotterdam.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Rotterdam.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.