Scheikunde bijles in Breda

Scheikunde is, door de breedte aan onderwerpen, een ideaal vak om als kind te ontdekken waar je technische interesse ligt. Onderwerpen van menselijk DNA tot en met auto’s op waterstof passeren de revue. Helaas heeft ook scheikunde zo z’n struikelblokken. De elementen en het gebruik van de Binas kan bijvoorbeeld tot problemen leiden. Zo zijn er veel leerlingen die het vak al laten vallen voordat het leuk begint te worden. Gun uw kind de leukere jaren van scheikunde. Zelfs een korte periode bijles kan uw zoon of dochter net over de juiste drempels heen helpen.

Examentraining scheikunde

Het is gelukt om scheikunde in het vakkenpakket te houden en uw kind maakt zich op voor het examen. Opeens spelen hele andere vaardigheden een rol dan tot nu toe voldoende waren. Een van de ervaren examentrainers van StudyWorks leert uw kind welke opgaven hij of zij het beste als eerste en als laatste kan maken. Samen werken ze aan het werktempo, de belangrijkste onderwerpen en het omgaan met stress. Binnen een aantal weken is uw zoon of dochter er helemaal klaar voor. Ons slagingspercentage van 100% spreekt voor zichzelf. Neem nu contact op en ervaar het zelf.

Het voordeel van StudyWorks

Woont u in Breda en bent u op zoek naar bijles? StudyWorks heeft een unieke formule waarmee u verzekerd bent van succes. Althan, uw kind is verzekerd van hogere cijfers voor scheikunde. U schrijft uw kind vrijblijvend in waarna wij contact met u opnemen. U betaalt geen administratie kosten bij afname van een pakket en u betaalt alleen voor de uren bijles die u afneemt. Omdat uw kind één vaste begeleider heeft is een band snel opgebouwd. Daardoor zijn problemen eerder duidelijk en kan er sneller worden ingegrepen. Ervaar het zelf en neem nu contact met ons op. U kunt ons bellen op 06-40099616 of mailen naar info@studyworks.nl. Onze begeleiders in Breda staan zeven dagen per week klaar voor u en voor uw kind.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Breda geven we ook Economie.
Biologie
In Breda geven we ook Biologie.
Engels
In Breda geven we ook Engels.
Duits
In Breda geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Breda geven we ook Aardrijkskunde.
Latijn
In Breda geven we ook Latijn.
Natuurkunde
In Breda geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Breda geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Breda geven we ook Nederlands.
Frans
In Breda geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Breda geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Breda geven we ook M&O.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.