Bijles Scheikunde in Soest

Doe jij ook graag mayonaise bij je patat? Kijk je ook wel eens naar de lijst ingrediënten op de verpakking? Bij scheikunde leer je welke ingrediënten welke functie hebben en hoe bijvoorbeeld sauzen worden gemaakt. Is mayonaise bijvoorbeeld een suspensie of een emulsie? Geen idee? Dan wordt het tijd voor bijles scheikunde van StudyWorks in Soest.

De bijlescoaches van StudyWorks weten wat er op school van uw kind verwacht wordt. Dat maakt het voor de leerling erg lastig om nog de kantjes er van af te lopen. Als er eenmaal duidelijkheid is over de leerbehoeften en eventuele achterstand zal de begeleider samen met uw kind een overzichtelijke planning maken. Zo leert uw kind vaardigheden die ook na de bijles-periode van pas zullen komen.

Is het onzeker of uw kind wel overgaat dit jaar? Heeft u geen zin meer in die stress in huis? Als u nu het inschrijfformulier invult kan er overmorgen al een begeleider voor de deur staan in Soest! Meld uw kind nu aan en wij nemen binnen een dag contact met u op. Wilt u liever nu direct iets vragen? Dat kan via de mail op info@studyworks.nl of over de telefoon op 06-40099616.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Soest geven we ook Economie.
Engels
In Soest geven we ook Engels.
Biologie
In Soest geven we ook Biologie.
Duits
In Soest geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Soest geven we ook Aardrijkskunde.
Natuurkunde
In Soest geven we ook Natuurkunde.
Latijn
In Soest geven we ook Latijn.
Wiskunde
In Soest geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Soest geven we ook Nederlands.
Frans
In Soest geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Soest geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Soest geven we ook M&O.
Grieks
In Soest geven we ook Grieks.
Maatschappijleer
In Soest geven we ook Maatschappijleer.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.