Scheikunde bijles in Wassenaar

Als je Mentos in een fles Cola gooit ontstaat er een fontein van het plakkerige drankje. Doe dit dan ook nooit thuis, of in elk geval niet binnen! Bij scheikunde leer je waarom zoiets gebeurt. Ten eerste werkt het beter met cola light dan met de normale versie. Dat heeft met het type suiker te maken dat wordt gebruikt. Het koolzuur in de fles ontsnapt normaal maar heel langzaam, als je bijvoorbeeld de dop er niet terug op doet. Bij dit proefje versnelt de mentos het ontsnappen van het koolzuurgas (CO2). Is het bij jou juist je aandacht die telkens ontsnapt? Vind je de proefjes wel leuk maar lukt het niet om hoge cijfers te halen voor scheikunde? Dan is het tijd voor bijles van StudyWorks in Wassenaar.

Huiswerkbegeleiding van StudyWorks

De bijles van StudyWorks is uniek in Wassenaar! Onze begeleiders zijn namelijk jong en vlot in de omgang. Zij worden speciaal geselecteerd en intern opgeleid. Terwijl de tutors voor ons werken ontdekken zij hun sterkste eigenschappen. Daar houden wij vervolgens rekening mee bij elke volgende selectie. Op die manier vindt StudyWorks altijd de begeleider die het beste bij jou past. In de buurt woont en bijvoorbeeld chemische technologie studeert. Zo heb je een begeleider die alles van het vak begrijpt, kort geleden ook nog op de middelbare school zat en veel vlotter is dan de meeste leraren op school. Het is tijd voor hogere cijfers, het is tijd voor bijles scheikunde van StudyWorks!

Inschrijven voor bijles

Als u uw kind inschrijft voor bijles van StudyWorks bespaart u uzelf een hoop moeite. Wij horen maar al te vaak van ouders dat zij liever eerder dan later waren begonnen met bijles. Het kan namelijk veel spanning in huis opleveren als de ouders zich direct met het huiswerk van de kinderen gaan bemoeien. Een bijlescoach is een relatief onschuldige manier om dit probleem op te lossen. Uw kind kan zich namelijk goed identificeren met een van onze vlotte en jonge coaches. Ondertussen houden wij u op de hoogte van de voortgang. Probleem opgelost. Vul nu het inschrijfformulier in, mail naar info@studyworks.nl of bel ons op 06-40099616. Wij horen graag van u.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Wassenaar geven we ook Economie.
Engels
In Wassenaar geven we ook Engels.
Biologie
In Wassenaar geven we ook Biologie.
Duits
In Wassenaar geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Wassenaar geven we ook Aardrijkskunde.
Natuurkunde
In Wassenaar geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Wassenaar geven we ook Wiskunde.
Latijn
In Wassenaar geven we ook Latijn.
Nederlands
In Wassenaar geven we ook Nederlands.
Frans
In Wassenaar geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Wassenaar geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Wassenaar geven we ook M&O.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 25,- per uur
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 400,-
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 22,50 per uur
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 540,-

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 20,- per uur
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 800,-
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.