Bijles in Utrecht

Utrecht, het bruisende hart van Nederland. Een fantastische stad om te zijn en te wonen. Bekend om onder andere de grachten, de gezellige cafeetjes en de Dom. Maar Utrecht biedt zoveel meer! Dit jaar vond de start van de Tour de France plaats in Utrecht, voor bewoners en bezoekers een unieke kans. De stad heeft ruim 330.000 inwoners en 11.000 middelbare scholieren.

Door alle leuke dingen die te beleven zijn in Utrecht is het lastig om je op school te blijven focussen. StudyWorks helpt uw kind met bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining aan huis in Utrecht. Zodat uw kind zo min mogelijk tijd hoeft te besteden aan zijn of haar schoolwerk en lekker van zijn of haar vrije tijd kan genieten. StudyWorks biedt kwaliteit, uw kind krijgt begeleider die bij hem of haar past en de begeleiding die hij of zij nodig heeft. Bijles aan huis bij StudyWorks wordt afgestemd op uw kind en u bepaalt hoe vaak de begeleider langs komt.

Geen contracten, vaste tarieven, geen inschrijfkosten en wij komen aan huis. Geen gedoe bij StudyWorks! Wilt u uw kind aanmelden voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining aan huis bij StudyWorks? Vult u dan hier het aanmeldformulier in of bel ons op 06-40099616, binnen 48 uur kan er al een begeleider bij u thuis zijn! Wij staan zeven dagen per week voor u klaar. Naast Utrecht geven wij ook bijles aan huis in MaarssenHilversumAnkeveenMuiden en Nederhorst den Berg. Staat uw woonplaats er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij bieden voor alle vakken en niveau's op basis- en middelbare school bijles aan.


Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Utrecht.
Economie
We geven ook bijles Economie in Utrecht.
Engels
We geven ook bijles Engels in Utrecht.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in Utrecht.
Duits
We geven ook bijles Duits in Utrecht.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Utrecht.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Utrecht.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Utrecht.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Utrecht.
Frans
We geven ook bijles Frans in Utrecht.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Utrecht.
M&O
We geven ook bijles M&O in Utrecht.
Grieks
We geven ook bijles Grieks in Utrecht.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer in Utrecht.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Utrecht.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wél korting!

U kunt bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of contract. De uren in het pakket kunt u inplannen wanneer dat ú het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 25,- per uur
 • Totaal € 40,- Korting
€ 400,-
Meest gekozen

Middel

 • 18 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 22,50 per uur
 • Totaal € 120,- korting
€ 540,-

Groot

 • 27 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 20,- per uur
 • Totaal € 300,- Korting
€ 800,-
Toch liever een losse bijles van 2 uur? € 27,50 per uur Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“StudyWorks heeft een toffe manier van werken. Niels kan zijn coach gewoon appen als hij een vraag heeft, of de bijles moet verzetten bijvoorbeeld. Zij hebben best een goede band. Dat is erg handig en ik heb zijn nummer ook dus ben altijd op de hoogte.”
Martin Blaak
Martin Blaak Ouder, Amersfoort
“StudyWorks zit pas sinds kort ook in Den Haag, daarvoor had ik nog klassikale bijles. Niets mis mee hoor, maar mijn cijfers zijn nu pas vooruit gegaan. Je kan een taal ook moeilijk in de klas oefenen. Het is wel iets duurder, maar het werkt dan ook echt.”
Thomas Somers
Thomas Somers Engels, 3 HAVO, Den Haag
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Is het tijd voor bijles?

Dan is het tijd voor StudyWorks! Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.