Bijles & huiswerkbegeleiding in Utrecht

In een studentenstad zoals Utrecht klinkt het u waarschijnlijk niet gek in de oren dat veel studenten en leerlingen soms extra ondersteuning nodig hebben bij een bepaald vak of tijdens het maken van hun huiswerk. StudyWorks verzorgd in bijna heel Nederland studiebegeleiding of bijles op een enthousiaste, persoonlijke en kwalitatieve wijze door middel van een bijlescoach bij u thuis. Door de vertrouwde omgeving en een bijlescoach welke ook uit Utrecht of omgeving komt, bieden een kwaliteitsservice die u nergens anders terugvindt. Het is niet voor niets dat wij ook in Utrecht een slagingspercentage van 100% hebben.

Coaches in Utrecht

Het bruisend hart van Nederland. We willen allemaal van onze vrije tijd kunnen genieten en daarom is het van belang dat we onze tijd zo efficiënt mogelijk indelen. Onze bijlescoaches verzorgen de bijles of huiswerkbegeleiding bij u thuis waardoor wij er altijd voor zorgen dat de bijlescoach dicht bij u in de buurt woont zodat er geen kostbare reistijd verloren gaat. We proberen altijd de beste match te vinden tussen de wensen van u en uw kind en de uiteindelijke bijlescoach, waardoor uw kind verzekerd is van een persoonlijke en kwalitatieve ondersteuning.

Huiswerkbegeleiding of bijles?

Wij maken bij StudyWorks zo min mogelijk onderscheid tussen bijles en huiswerkbegeleiding. Wij vinden dat uw kind de beste ondersteuning op maat verdiend en daarom zijn onze coaches gespecialiseerd in het snel kunnen schakelen tussen de huiswerkbegeleiding of het bijles geven in een bepaald vak. Bij huiswerkbegeleiding kijkt onze coach naar hoe het kind

omgaat met zijn huiswerk. Hierbij kan u denken aan het leren om orde te houden door beter te plannen Bij bijles ondersteund de bijlescoach wanneer uw kind moeite heeft met een vak zoals wiskunde, economie of bijvoorbeeld Frans.

Aanmelden voor bijles in Utrecht

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met StudyWorks en één van onze bijles coaches in Utrecht? Geef uw wensen aan ons door en wij gaan vandaag nog aan de slag om de perfecte match te zoeken tussen uw kind en de bijles coach. Doordat de coach ook daadwerkelijk uit Utrecht of omgeving komt en deze door StudyWorks wordt bijgeschoold in het geven van bijles bent u verzekerd van een ervaren begeleid(st)er. Wij beschikken over een 100% slagingspercentage waardoor u altijd verzekerd bent van kwaliteit, persoonlijkheid en tevredenheid.

Vul vandaag nog het aanmeldformulier in en u betaalt geen administratie kosten bij afname van een pakket! U kunt ons natuurlijk ook meteen even bellen op 06 400 99 616 of een mail sturen naar info@studyworks.nl. Woont u niet in Utrecht maar u bent benieuwd of er in de buurt ook andere mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. We zijn u ook in vele andere steden graag van dienst.

Aanmelden Contact

Ook in Utrecht bent u met StudyWorks verzekerd van...

 • Bijles aan huis dus een vertrouwde omgeving
 • Enthousiaste bijlescoaches mét ervaring
 • Altijd één op één begeleiding
 • Betere studieresultaten
 • Bij StudyWorks staat kwaliteit op nummer 1
 • Kosteloze inschrijving
Aanmelden

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij bieden voor alle vakken en niveau's op basis- en middelbare school bijles aan.


Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Utrecht.
Economie
We geven ook bijles Economie in Utrecht.
Engels
We geven ook bijles Engels in Utrecht.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in Utrecht.
Duits
We geven ook bijles Duits in Utrecht.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Utrecht.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Utrecht.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Utrecht.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Utrecht.
Frans
We geven ook bijles Frans in Utrecht.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Utrecht.
M&O
We geven ook bijles M&O in Utrecht.
Grieks
We geven ook bijles Grieks in Utrecht.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer in Utrecht.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Utrecht.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wél korting!

U kunt bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of contract. De uren in het pakket kunt u inplannen wanneer dat ú het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“StudyWorks heeft een toffe manier van werken. Niels kan zijn coach gewoon appen als hij een vraag heeft, of de bijles moet verzetten bijvoorbeeld. Zij hebben best een goede band. Dat is erg handig en ik heb zijn nummer ook dus ben altijd op de hoogte.”
Martin Blaak
Martin Blaak Ouder, Amersfoort
“StudyWorks zit pas sinds kort ook in Den Haag, daarvoor had ik nog klassikale bijles. Niets mis mee hoor, maar mijn cijfers zijn nu pas vooruit gegaan. Je kan een taal ook moeilijk in de klas oefenen. Het is wel iets duurder, maar het werkt dan ook echt.”
Thomas Somers
Thomas Somers Engels, 3 HAVO, Den Haag
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Is het tijd voor bijles?

Dan is het tijd voor StudyWorks! Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.