Huiswerkbegeleiding – StudyWorks

Is Huiswerkbegeleiding iets anders dan Bijles?

Eigenlijk maken we bij StudyWorks geen onderscheid tussen bijles en huiswerkbegeleiding. Iedere leerling is anders en daarom is onze bijles dat ook. Alle soorten bijles van StudyWorks zijn daarom ‘op maat’. Zo krijgt bij StudyWorks, iedere leerling precies wat hem of haar op school niet kan worden geboden. Een perfecte aanvulling op de tijd op school, als dat nét niet genoeg is. Ervaar het zelf en vul vandaag nog het inschrijfformulier in!

Huiswerkbegeleiding gaat over alle vakken

Huiswerkbegeleiding is veel algemener dan bijles. Als uw kind bijvoorbeeld niet één probleemvak heeft maar bij alle vakken wel wat hulp kan gebruiken, spreken we eerder van huiswerkbegeleiding dan van bijles. Gelukkig is elke vorm van begeleiding die StudyWorks verzorgt altijd op maat voor het kind. Samen met zijn of haar vaste begeleider maakt uw kind een persoonlijk leerplan waarin alle belangrijke valkuilen worden opgenomen. Bij de een is dat planning en concentratie, bij de ander is het net die ene soort opgaven bij wiskunde. Wat het ook is, onze begeleiders zorgen dat het probleem wordt aangepakt en de cijfers weer omhoog gaan!

Waarom niet klassikaal?

Bij StudyWorks zijn we er van overtuigd dat een-op-een huiswerkbegeleiding de meest effectieve vorm van bijles is. Voor veel kinderen is er simpelweg te veel afleiding op school. Wij denken niet dat je dat probleem oplost door de bijles ook in een drukke klas te geven. Liever individueel, met een vaste begeleider in een vertrouwde omgeving. Op die manier is er bovendien minder bijles nodig dan bij een klassikaal bijlesinstituut. Probeer het zelf en ervaar hoeveel rust goede bijles kan opleveren. Uw kind kan al starten vanaf één bijles, al raden we u natuurlijk aan gebruik te maken van een van onze pakketten. Meld uw kind vandaag nog aan en wij gaan direct voor u aan de slag!

Aanmelden

WIJ ZORGEN VOOR EEN PASSENDE BEGELEIDER

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

In welke vakken wordt huiswerkbegeleiding gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde.
Basisschool
We geven ook bijles Basisschool.
Begrijpend Lezen
We geven ook bijles Begrijpend Lezen.
Biologie
We geven ook bijles Biologie.
Duits
We geven ook bijles Duits.
Economie
We geven ook bijles Economie.
Engels
We geven ook bijles Engels.
Frans
We geven ook bijles Frans.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis.
Grieks
We geven ook bijles Grieks.
Latijn
We geven ook bijles Latijn.
M&O
We geven ook bijles M&O.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands.
Rekenen
We geven ook bijles Rekenen.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde.

korting op Huiswerkbegeleiding

U kunt de huiswerkbegeleiding van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de huiswerkbegeleiding in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wat onze klanten zeggen

"De online bijles van StudyWorks heeft veel rust opgeleverd bij mijn zoon, een absolute aanrader."
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
Verrassend goed resultaat "Wij waren in eerste instantie sceptisch omdat degene die bijles kwam geven, zelf nog scholier bleek te zijn (6 gymnasium). Hij heeft ons echter aangenaam verrast met het snelle resultaat. Onze dochter (4 HAVO) had erg veel moeite met het vak economie en haalde consequent stevige onvoldoendes. Na 3 bijlessen van Pepijn haalde ze voor haar nieuwe toets maar liefst een 7,5! Kortom, Pepijn heeft het uitstekend gedaan!"
Martin Blaak
Martin Blaak Vader van Sophie, Amersfoort
“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
“Mijn dochter,(Nicolien) zit in de tweede klas van de havo en heeft sinds een jaar Bijles van StudyWorks. Dat er iemand langskomt om bijles te geven, werkt als een aardige stok achter de deur. De druk is toch wat hoger dan wanneer je het als ouder moet afdwingen. Bovendien weet de bijlescoach van Nicolien precies wat er wordt gevraagd op school. De cijfers zijn nu een stuk beter, en ze houden ons thuis niet meer voor de gek!”
Nienke Balk
Nienke Balk Moeder van Nicolien, Utrecht
“StudyWorks geeft ook bijles in Den Haag, daarvoor had ik nog klassikale bijles omdat ik bij mijn moeder woon. Niets mis mee hoor, maar mijn cijfers zijn nu pas vooruit gegaan. Je kan een taal ook moeilijk in de klas oefenen. Het fijne vind ik dat StudyWorks ook Online Bijles geeft als ik bij mijn vader ben."
Thomas Somers
Thomas Somers Engels, 3 vmbo, Den Haag
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Nog even overleggen?

Laat uw gegevens achter, wij nemen contact met u op.