Welkom bij StudyWorks, waar we willen helpen met leren. Ons doel is niet alleen om betere cijfers te krijgen, maar ook om goed samen te werken.  In deze blogpost bespreken we onze aanpak om uw kind optimaal te ondersteunen in hun leerproces.

Bijlescoach die bijles geeft

Onze zorgvuldige selectie

Bij StudyWorks is het kiezen van de juiste bijlescoach een zorgvuldig proces. We beginnen met een gesprek met u om te begrijpen wat uw kind nodig heeft en welke coach daar het beste bij past. Het is voor ons belangrijk dat de coach niet alleen kennis heeft, maar ook goed aansluit bij uw kind. We hebben van al onze coaches een CV en cijferlijst. Dit betekent dat we niet alleen hun kennis en vaardigheden goed kennen, maar ook dat we u kunnen laten zien waarom zij de juiste keuze zijn voor uw kind. We kijken naar wat ze hebben gestudeerd, hun resultaten en hun ervaring. Zo kunnen we u verzekeren dat de coach die we kiezen, niet alleen slim is, maar ook de juiste persoon is om uw kind te ondersteunen en te motiveren.

 

Van de eerste bijles en verder

Bij StudyWorks is communicatie de sleutel tot succes. Na de eerste bijles nemen we de tijd om te praten met zowel u als uw kind. Dit helpt ons te beoordelen of de coach een goede match is. We willen weten hoe uw kind zich voelde tijdens de les en wat uw indruk was.Deze feedback is belangrijk voor ons. Het laat ons zien of de coach goed aansluit bij de behoeften en de persoonlijkheid van uw kind. We kijken naar de interactie tussen coach en leerling. Als er verbeteringen nodig zijn, passen we onze aan. Ons doel is om een leeromgeving te creëren waarin uw kind zich comfortabel en gesteund voelt. We willen dat uw kind vooruitgaat, niet alleen in hun studie, maar ook in hun zelfvertrouwen. Daarom blijven we gedurende het hele traject met u in gesprek. Zo zorgen we ervoor dat de bijlessen zo effectief en prettig mogelijk zijn.

 

Ouderportaal, inzicht in de voortgang

Om transparantie en gemak te bieden, hebben we het StudyWorks ouderportaal ontwikkeld. Dit is een eenvoudig te gebruiken platform waar u het bijlesrooster van uw kind kunt volgen, vorige sessies kunt inzien, beschikbaarheid kunt wijzigen, en de vakken kunt aanpassen die uw kind nodig heeft. Dit zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent en snel aanpassingen kunt maken wanneer nodig.

 

Onze samenwerking met ouders: Essentieel voor succes

Bij StudyWorks vinden we het heel belangrijk om samen te werken met ouders. We denken dat als ouders actief betrokken zijn, dit kan helpen bij het leren van hun kinderen. Daarom moedigen we aan om open met elkaar te praten. U kunt uw gedachten en zorgen met ons delen, zowel over school als persoonlijke zaken. We begrijpen dat elke leerling anders is, en we waarderen de dingen die u als ouder weet. Deze informatie helpt ons om het bijlesprogramma beter aan te passen aan wat uw kind nodig heeft. Samen kunnen we een plan maken dat niet alleen zorgt voor betere resultaten, maar ook een positievere houding ten opzichte van leren bevordert. We staan klaar om snel te reageren als er veranderingen of uitdagingen zijn. Door nauw samen te werken, kunnen we problemen snel oplossen en ervoor zorgen dat uw kind de beste ondersteuning krijgt. Ons partnerschap met ouders is gebaseerd op respect en vertrouwen, en dit is essentieel om het maximale potentieel van elke leerling te bereiken.

 

Bij StudyWorks zijn we toegewijd aan het aanbieden van kwalitatieve bijles die aansluit bij de behoeften van gezinnen. Of u nu in een bruisende stad als Amsterdam in Noord-Holland woont, in de schilderachtige dorpjes van Zuid-Holland, in het hart van Utrecht, of tussen de groene velden van Noord-Brabant, onze bijles is overal toegankelijk en volledig afgestemd op de unieke leerbehoeften van uw kind. Met StudyWorks bent u verzekerd van een leerervaring die niet alleen effectief is, maar ook aansluit bij het leven en de behoeften van uw gezin, waar u ook in Nederland gevestigd bent.