Vandaag vertellen we u graag meer over StudyWorks en waarom onze bijles zo bijzonder is. We weten dat het vinden van de juiste hulp voor uw kind soms best lastig kan zijn. Maar maak u geen zorgen, bij StudyWorks hebben we alles wat uw kind nodig heeft om beter te worden in school. Hieronder leggen we uit waarom wij de beste keuze zijn voor uw kind.

Bijles die gegeven wordt

Makkelijk en altijd beschikbaar

We snappen dat iedereen het tegenwoordig superdruk heeft. Daarom zorgen we bij StudyWorks dat onze bijlessen altijd passen in uw drukke leven. U zegt wanneer en wij zorgen dat we er zijn. Na schooltijd, in het weekend of zelfs tijdens vakanties – wij passen ons schema aan naar dat van u en uw kind En weet u wat echt handig is? We geven bijles waar het u het beste uitkomt. Dat kan gewoon bij u thuis zijn, in een vertrouwde omgeving waar uw kind zich op zijn of haar gemak voelt. Maar soms is online bijles handiger. Misschien woont u niet zo dichtbij, of is het gewoon makkelijker met uw planning. Met onze online bijlesopties is afstand geen probleem meer. Het maakt niet uit waar u woont, of dat nu in Zuid-Holland, Noord-Brabant of ergens anders is, wij zijn er voor u.

 

We houden U op de hoogte

Bij StudyWorks begrijpen we hoe belangrijk uw kind voor u is. Daarom vinden we het essentieel dat u precies weet hoe het gaat met de bijlessen. Goede communicatie is de sleutel tot succes en daarom houden we u op de hoogte op een manier die u het beste uitkomt. Of u nu de voorkeur geeft aan snelle updates via WhatsApp, e-mails of telefoongesprekken, wij zorgen ervoor dat u altijd betrokken bent.

Bereikbaar voor uw vragen

Wij weten dat bijles meer is dan alleen het overdragen van kennis. Het gaat om het creëren van een ondersteunende leeromgeving waarin uw kind kan bloeien. Daarom staan wij altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en uw zorgen te bespreken. Of het nu gaat om feedback over een recente les of vragen over de leerstrategieën, wij zijn er om te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Uw kind, onze prioriteit

Bij StudyWorks zetten we uw kind op de eerste plaats. Onze aanpak is erop gericht om uw kind de beste leerervaring te bieden. We streven ernaar om elk aspect van de bijleservaring af te stemmen op wat het beste is voor uw kind, zodat zij het maximale uit hun leerproces kunnen halen.

 

Kwaliteit bijles

Goede bijles is superbelangrijk. Daarom kiezen we onze bijlesgevers zorgvuldig uit. Ze moeten minstens een havo-diploma hebben en we kijken ook naar hun cijferlijst. Zo weten we zeker dat ze goed zijn in het vak dat ze gaan onderwijzen. Dit betekent dat uw kind bijles krijgt van iemand die écht weet waar hij of zij het over heeft.

 

De perfecte match

Elk kind is anders. Daarom zoeken we bij StudyWorks de bijlesgever die het beste past bij uw kind. We kijken niet alleen naar wie het vak goed kent, maar ook naar wie bij uw kind past. We letten op dingen zoals waar ze wonen, wanneer ze kunnen en of het klikt tussen uw kind en de bijlesgever. Zo zorgen we ervoor dat uw kind zich prettig voelt en het beste kan leren.

 

Extra hulp als het nodig Is

Bij StudyWorks weten we dat soms een beetje extra oefening net het verschil kan maken. Daarom bieden we altijd extra oefenmateriaal aan voor die momenten dat uw kind een steuntje in de rug nodig heeft. Dit kan variëren van werkbladen en oefentoetsen tot interactieve online opdrachten, zodat uw kind precies krijgt wat het nodig heeft om beter te worden. U kunt als ouder altijd direct extra oefenmateriaal bij ons aanvragen. Maar ook als u niet precies weet wat uw kind nodig heeft, geen zorgen. Onze bijlescoaches, kunnen ook voor u het juiste materiaal aanvragen, zodat uw kind de ondersteuning krijgt die het verdient.

 

 

 

Bij StudyWorks zijn we toegewijd aan het aanbieden van kwalitatieve bijles die aansluit bij de behoeften van gezinnen. Of u nu in een bruisende stad als Amsterdam in Noord-Holland woont, in de schilderachtige dorpjes van Zuid-Holland, in het hart van Utrecht, of tussen de groene velden van Noord-Brabant, onze bijles is overal toegankelijk en volledig afgestemd op de unieke leerbehoeften van uw kind. Met StudyWorks bent u verzekerd van een leerervaring die niet alleen effectief is, maar ook aansluit bij het leven en de behoeften van uw gezin, waar u ook in Nederland gevestigd bent.

 

Wil jij het verschil maken in de ontwikkeling van leerlingen in verschillende vakken op allerlei niveaus? Meld je nu aan als bijlescoach bij StudyWorks.