Aardrijkskunde bijles in Nijmegen

Nijmegen is een grote stad, althans, voor Oost-Nederlandse begrippen. Het is geen metropool. Weet jij wat dat betekent? Een tip, het heeft niets te maken met modebewuste oost Europeanen. Een metropool is een wereldstad met faciliteiten die op meerdere vlakken wereldwijd bereik hebben. En er wonen ten eerste veel mensen, die mensen hebben daarnaast een groot bereik. Weet jij op welke manier Nijmegen wereldwijd bereik heeft? Zou je dat aan de hand van verschillende perspectieven kunnen uitleggen? Als dit soort vragen nu nog te moeilijk zijn wordt het tijd voor bijles Aardrijkskunde in Nijmegen!

Examentraining van StudyWorks in Nijmegen

Een van de pakketten die wij aanbieden is examentraining op maat. Dit is het ideale pakket voor leerlingen die zich zorgen maken over de examens. Samen met jouw vaste begeleider uit Nijmegen oefen je niet alleen met de stof maar ook met het soort vragen en het omgaan met tijdsdruk. Omdat StudyWorks een breed netwerk van bijlescoaches in Nijmegen heeft kan je ook voor meer dan één vak tegelijk aan de slag. Het belangrijkste is dat de bijles één op één is en in de vertrouwde omgeving van je eigen huis plaatsvind. Zo hoef je niet extra te fietsen, is er weinig afleiding en krijg jij eindelijk de aandacht die je nodig hebt.

Inschrijven voor bijles

Moesten jouw cijfers voor aardrijkskunde het liefst gister al omhoog? Vul dan nu het inschrijfformulier in en wij kunnen binnen 48 uur al de meest geschikte begeleider op pad sturen. Bovendien betaalt u geen administratie kosten bij afname van een pakket! Natuurlijk nemen we eerst even contact met jou en je ouders op om te overleggen wat je precies nodig hebt. We kunnen ook nu even overleggen als je belt met 06-40099616 of mailt naar info@studyworks.nl. Het is nooit te laat om te beginnen met bijles, onze ervaren begeleiders uit Nijmegen kunnen zorgen dat jij met meer zelfvertrouwen aan je toets begint. Kies voor de kwaliteit van StudyWorks en schrijf je nu in!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Nijmegen geven we ook Economie.
Engels
In Nijmegen geven we ook Engels.
Biologie
In Nijmegen geven we ook Biologie.
Duits
In Nijmegen geven we ook Duits.
Natuurkunde
In Nijmegen geven we ook Natuurkunde.
Latijn
In Nijmegen geven we ook Latijn.
Wiskunde
In Nijmegen geven we ook Wiskunde.
Frans
In Nijmegen geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Nijmegen geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Nijmegen geven we ook M&O.
Scheikunde
In Nijmegen geven we ook Scheikunde.
Nederlands
In Nijmegen geven we ook Nederlands.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.