Bijles in Alkmaar – StudyWorks

Bijles aan huis

StudyWorks biedt de mogelijkheid om de schoolresultaten van uw kind weer te verbeteren. Heeft hij of zij het moeilijk met een bepaald vak zoals wiskunde, Frans of economie? Vindt hij of zij het lastig om zijn schoolwerk te plannen en het overzicht te bewaren tussen al die verschillende vakken? Wij helpen uw kind uit de knoop. Focus bewaren op het studeren kunnen we nou eenmaal beter in een vertrouwde omgeving. Thuis bijles krijgen is dan wel zo prettig.

StudyWorks heeft ook in Alkmaar een geschikte bijlescoach die bij u thuis aan uw kind bijles kan geven. Thuis bijles krijgen is vertrouwd voor uw kind en dat begrijpen onze bijlescoaches maar al te goed. Onze bijlescoaches in Alkmaar zijn enthousiast en kundig door ervaring. Een bijlescoach staat nu direct voor u klaar. Wacht niet langer en meldt u aan om uw kind te helpen met zijn schoolresultaten.

Coaches in Alkmaar

De waagtoren, Iedere vrijdag de kaasmarkt op het waagplein, en 's avonds de gezellige kroegen op de platte stenenbrug. Ook wij snappen dat er soms leukere dingen in het leven van uw kind spelen dan het schoolwerk. Echter, blijft dit wel de basis en toekomst voor uw kind en zijn goede cijfers cruciaal voor een gewenste vervolgopleiding. Als echte Alkmaarders weten onze bijlescoaches uw kind op een professionele maar persoonlijke manier te ondersteunen bij het maken van huiswerk of begeleiden bij een bepaald vak. Wij proberen altijd de beste match tussen uw kind en een bijlescoach te vinden en kunnen u daarom ook garanderen dat u verzekerd bent van een coach uit Alkmaar of omgeving, dat is wel zo prettig.

Huiswerkbegeleiding of bijles?

Bij StudyWorks maken wij niet veel onderscheid in bijles en huiswerkbegeleiding. Onze coach kijkt, luistert en houdt rekening met de wensen van u en uw kind. Hij of ondersteunt op welke manier dan nodig, of het nou om bijles gaat in een vak of begeleiding in het maken van huiswerk. Zo kijkt StudyWorks naar de algehele schoolresultaten van uw kind en uw wensen. Hierop past StudyWorks de manier van ondersteuning aan. Bij huiswerkbegeleiding kijkt onze coach naar hoe het kind omgaat met zijn huiswerk. Juist leren om orde te houden door beter te plannen? Of moeite met een vak zoals wiskunde, economie of Frans? Het verschil is duidelijk. Huiswerkbegeleiding gaat over de manier van studeren en omgaan met huiswerk. Met bijles wordt er gekeken naar een gericht vak. Onze coaches zijn uiterst geschikt om met beide vormen om te gaan en huiswerkbegeleiding te geven op maat..

Aanmelden voor bijles in Alkmaar

U kunt bij één van onze bijlescoaches in Alkmaar terecht. Bijles geven zit hen in de vingers dankzij hun ervaring en jonge frisse enthousiasme. Is er geen klik tussen de begeleider en uw kind? Geen probleem. We gaan na het overleg met u direct opzoek naar een nieuwe match die voldoet aan de wensen. Zo kunnen wij garanderen dat we de meest geschikte bijlescoach in heel Alkmaar voor uw kind selecteren. Vul vandaag nog het aanmeldformulier in en ontvang één uur gratis bijles! U kunt ons natuurlijk ook meteen even bellen op 06 400 99 616 of een mail sturen naar info@studyworks.nl. Woont u niet in Alkmaar maar u bent benieuwd of er in de buurt ook andere mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. We zijn u ook in vele andere steden graag van dienst.

Aanmelden Contact

Ook in Alkmaar bent u met StudyWorks verzekerd van...

 • Bijles aan huis in een vertrouwde omgeving
 • Enthousiaste bijlescoach mét ervaring
 • Bijles op maat, van hoge kwaliteit
 • Betere studieresultaten
 • Kosteloos inschrijven
Aanmelden

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles of huiswerkbegeleiding ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind. Zie onze pagina over bijles geven om een beeld te krijgen over de werkwijze van StudyWorks.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.