Bijles in Apeldoorn – StudyWorks

Bijles in Apeldoorn

Apeldoorn staat bekend om haar ruime opzet, de vele parken en natuurlijk paleis Het Loo. Je zou het wel het Den Haag van het oosten kunnen noemen. Er is namelijk ook een belangrijke rijksdienst gevestigd. De belastingdienst vestigde zich in de jaren 60 in Apeldoorn. Misschien is daarom alles wel zo goed geregeld in Apeldoorn. Temidden van het grootste Natuurgebied van ons land, de Veluwe, gaan elke dag weer vele middelbare scholieren op weg naar een van de twaalf middelbare scholen. Zelfs voor zo’n grote stad als Apeldoorn is dat best veel. En veel van diezelfde scholieren zijn later weer op een van de gezellige pleinen van de stad te vinden. Geen wonder dat de Apeldoornse jeugd ook wel eens behoefte heeft aan bijles.

StudyWorks in Apeldoorn

Of uw kind nu naar het Veluws College of het Christelijk Lyceum gaat, de kans is groot dat hij of zij niet in alle vakken even goed is. Terwijl de klassen blijven groeien zakken de gemiddelde cijfers. Uw kind is dan ook niet de enige in Apeldoorn die op zoek is naar bijles. StudyWorks biedt bijles van hoge kwaliteit. Onze bijles is daarom individueel en aan huis. Uw kind kan zich namelijk het beste concentreren in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis. Verspil uw geld en de tijd van uw kind niet met klassikale bijles. Waar kunt u tenslotte beter in investeren dan in de toekomst van uw kind?

Wanneer starten met bijles 

Bij StudyWorks zeggen we altijd dat het nooit te laat is om te beginnen met bijles. Zelfs als de toetsweek volgende week al begint, kunnen onze ervaren coaches nog de nodige tips en tricks doorgeven om de cijfers toch nog op te hogen. In het beste geval begint uw kind natuurlijk veel eerder met bijles of huiswerkbegeleiding. Het liefst direct na een toetsweek. Dan zijn de zwakke punten van dat moment duidelijk en kan er een duidelijk meetbaar verschil worden gemaakt. Dus kan uw zoon of dochter wel een steuntje in de rug gebruiken? Bent u op zoek naar goede bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining in Apeldoorn en omgeving? Kies voor de kwaliteit van StudyWorks. Bel ons op 06-40099616 of mail naar info@studyworks.nl.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Biologie
We geven ook bijles Biologie in Apeldoorn.
Economie
We geven ook bijles Economie in Apeldoorn.
Engels
We geven ook bijles Engels in Apeldoorn.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Apeldoorn.
Duits
We geven ook bijles Duits in Apeldoorn.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Apeldoorn.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Apeldoorn.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Apeldoorn.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Apeldoorn.
Frans
We geven ook bijles Frans in Apeldoorn.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Apeldoorn.
M&O
We geven ook bijles M&O in Apeldoorn.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Apeldoorn.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.