Bijles in Assen – StudyWorks

BIJLES IN ASSEN

Op school wordt er een hoop van je verwacht. Ten eerste moet je als scholier altijd op je tenen staan om bij te blijven bij die grote verzameling aan moeilijke schoolvakken. Daarbij komt de druk van je klasgenoten, je moet als jong persoon immers er altijd piekfijn uitzien en altijd op je woorden letten. Stel je voor dat je voor schut staat, 'awkward!' Ten slotte hebben we allemaal een sociaal leven om goed op te groeien tot een gezond persoon. Helaas is het voor veel kinderen moeilijk om deze drie zaken te kunnen balanceren. Hierdoor delft voor veel kinderen school vaak het onderspit. Dat is niet vreemd, want voor velen zijn klasgenoten en andere sociale contacten veel leuker! Gelukkig biedt StudyWorks de perfecte oplossing om scholieren te helpen bij hun schoolvakken en huiswerk. Wij zijn actief in heel Nederland, en ook bieden wij huiswerkbegeleiding en bijles in Assen. Help uw kind om die moeilijke schooltijd door te komen en schrijf uw kind in voor studiehulp op maat van StudyWorks.

COACHES IN ASSEN

Assen is een schitterende, nog grotendeels onontdekte parel. In deze plaats ligt het imposante Drents Museum en om de hoek ligt het Asserbos, één van de weinig overgebleven stukken oerbos van ons land. Gelukkig wordt Assen steeds populairder bij dagjesmensen en zien meer mensen in dat het een leuke stad is. Hoewel Assen een unieke plaats is, lijkt het toch veel op andere plekken in Nederland in één opzicht: er zijn namelijk ook hier veel kinderen die moeite hebben op school. Daarom staan de coaches van StudyWorks ook in de startblokken om huiswerkbegeleiding en bijles in Assen te geven. Omdat onze coaches zelf studeren en dus hun eigen schooltijd succesvol hebben afgerond zijn ze deskundig in het plannen van hun huiswerk en het balanceren van hun werkdruk. Maar hoe weten de coaches wat de beste aanpak is voor mijn kind? Al onze coaches hebben een training moeten doorlopen zodat ze precies weten hoe ze de wensen van uw kind in hun aanpak kunnen opnemen. Om het leren te bevorderen zetten wij alles op alles om de perfecte match tussen uw kind en onze coaches te vinden.

Bij StudyWorks vinden we dat uw kind de beste bijles of huiswerkbegeleiding verdient, dat wordt gegeven voor de beste coaches. Daarom zijn al onze sessies compleet op maat en vinden plaats bij u thuis. Leren in een vertrouwde omgeving met een vertrouwd persoon is tenslotte wel zo prettig. Wij nemen altijd de schoolprestaties van uw kind in beschouwing zodat onze coach precies weet waar de pijnpunten zitten, en welke aanpak daarom het beste is.

HUISWERKBEGELEIDING OF BIJLES?

Het kan zijn dat uw kind moeite heeft met wiskunde. Al die moeilijke formules en functies op de grafische rekenmachine onthouden is dan ook geen eitje. Maatschappijleer is tegenwoordig ook een erg lastig vak: hoe houd je die politieke partijen allemaal uit elkaar? Mocht uw kind moeite hebben met een bepaald vak, dan is het nemen van bijles een goede oplossing. Heeft uw kind meer oog voor zijn of haar Nintendo Switch dan voor dat moeilijke Frans huiswerk? Of raakt uw kind in de stress wanneer de dat moeilijke werkstuk dichtbij komt? In dat geval is huiswerkbegeleiding de juiste stap. Bij StudyWorks sluiten bijles en huiswerkbegeleiding elkaar echter niet uit. Om te leren voor dat moeilijke natuurkundeproefwerk dient natuurlijk huiswerk gemaakt te worden, en vakinhoudelijke kennis moet je hebben om het huiswerk te kunnen maken. Waarvoor u uw kind ook inschrijft, onze studiehulp is altijd compleet op maat gemaakt naar uw wensen en die van uw kind. Thuis bijles in Assen, welke scholier wil dat nou niet?

AANMELDEN VOOR BIJLES IN ASSEN

Ook in Assen staan de coaches van StudyWorks voor uw kind klaar om ze te helpen met dat moeilijke vak of die grote stapel huiswerk. Hoe gaan wij te werk? Nadat u uw kind heeft aangemeld gaan we op zoek naar de perfecte match tussen onze coaches en uw kind. Daarna komt de gekozen coach bij u aan huis. Blijkt de coach toch niet de perfecte keuze te zijn geweest? Dat is geen probleem, wij gaan dan natuurlijk op zoek naar een geschikte vervanger. Hoe kunt u uw kind aanmelden voor de beste bijlessen van Nederland? Dat doet u gemakkelijk met de knop ‘vrijblijvend aanmelden’. Heeft u nog vragen over onze coaches, werkwijze, visie of andere zaken? Dan kunt u ons mailen naar info@studyworks.nl of bellen naar 06 400 99 616. Woont u niet in Assen maar wilt u weten of wij u en uw kind elders van dienst kunnen zijn? Neem dan gerust contact met ons op.

Vrijblijvend aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.