Bijles biologie in Apeldoorn

Bijna alles dat groeit en bloeit valt onder het vak Biologie. Dus ook de bloemetjes en de bijtjes. Laat dat nu ook het onderwerp zijn waardoor middelbare scholieren vaak wat minder met de lesstof bezig zijn en wat meer met elkaar. Bij StudyWorks weten we heel goed hoe het leven van de scholier er tegenwoordig uit ziet. Als er na paardrijden, figuurzwemmen en pianoles nog tijd over is, is de kans helaas klein dat die tijd nog aan het huiswerk wordt besteed. Een ervaren begeleider voor biologie van StudyWorks is er in eerste instantie om te zorgen dat het huiswerk daadwerkelijk wordt gedaan. Voor de meeste ouders is er dan al een last van hun schouders. Ervaar zelf hoeveel rust een goede huiswerkbegeleider u kan opleveren en neem vandaag nog contact op met StudyWorks.

Huiswerkbegeleiding biologie

De bijles biologie van StudyWorks is geheel op maat voor elke leerling. Wij vinden het belangrijk dat er een goede klik is tussen leerling en tutor. Daarom besteden we veel aandacht aan de match tussen beiden. Als de begeleider bijvoorbeeld uit dezelfde buurt in Apeldoorn komt is dat voor allebei leuk én praktisch. Op die manier leggen we de basis voor de vertrouwensband die nodig is om snel een duidelijk beeld te krijgen van de situatie op school. Als dat duidelijk is kunnen we de schoolprestaties stap voor stap verbeteren. Zo hebben we al meer dan honderd kinderen kunnen helpen niet alleen hogere cijfers te halen voor biologie, maar ook om met meer plezier aan de slag te gaan.

Starten met bijles biologie

Wist u dat u bij StudyWorks geen inschrijfkosten betaalt? Bovendien doen wij niet aan abonnementen of contracten. Bij ons betaalt u alleen voor de bijles die u afneemt. Vul nu het inschrijfformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om te bespreken wat er allemaal mogelijk is. Mocht er haast bij zijn, dan kan StudyWorks al binnen twee dagen de meest geschikte tutor in Apeldoorn voor uw kind selecteren. Kies voor de beste huiswerkbegeleiding in de regio. Kies voor StudyWorks. Onze bijles is privé, aan huis en op maat, want op die manier garanderen wij de kwaliteit waar we om bekend staan. Heeft u nog vragen, bel ons dan op 06-40099616 of mail naar info@studyworks.nl. Wij staan 7 dagen per week klaar voor u en voor uw kind.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Apeldoorn geven we ook Economie.
Engels
In Apeldoorn geven we ook Engels.
Aardrijkskunde
In Apeldoorn geven we ook Aardrijkskunde.
Duits
In Apeldoorn geven we ook Duits.
Latijn
In Apeldoorn geven we ook Latijn.
Natuurkunde
In Apeldoorn geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Apeldoorn geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Apeldoorn geven we ook Nederlands.
Frans
In Apeldoorn geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Apeldoorn geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Apeldoorn geven we ook M&O.
Scheikunde
In Apeldoorn geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.