Bijles voor Duits van Studyworks

An auf hinter, neben in über, unter vor zwischen. Dat is wat veel volwassenen nog kunnen herinneren van de lessen Duits in hun eigen middelbare schooltijd. Maar hoe gaat dat rijtje eigenlijk verder? En waar staan die woorden eigenlijk voor? Dat is iets wat scholieren moeten weten voor hun examen Duits. Ook moeten ze lange en droge teksten in het Duits feilloos kunnen lezen én uitleggen wat er bedoeld wordt. Duits is een lastige taal en de teksten op de toets liegen er daarom niet om. Ten slotte worden veel vragen het Duits gesteld, en dat maakt de toets zeker niet gemakkelijker. Veel scholieren vinden daarom Duits een van de moeilijkste vakken om voor te moeten leren. Bijles voor Duits is een goede aanpak om meer grip te krijgen op deze taal. Maar waar is uw kind verzekerd van een unieke, persoonlijk en ervaren aanpak?

Persoonlijke bijles voor Duits - gegarandeerd een persoonlijke aanpak

Op deze vraag hebben wij het perfecte antwoord: bijles voor Duits van StudyWorks! Met onze aan-huisbegeleiding kan uw kind gemakkelijk, veilig en snel de persoonlijke hulp krijgen die hij of zij nodig heeft om dat lastige Duits proefwerk succesvol af te kunnen sluiten. Goede bijles voor Duits is meer dan het stampen van Duitse woordjes of zinnetjes: ook moet er gekeken worden naar hoe iemand het beste kan leren voor deze taal. Onze bijles wordt aangeboden door een persoonlijke bijlescoach die bij ons heeft geleerd om rekening te houden met de wensen van uw kind. Hierdoor kunnen wij een unieke aanpak garanderen voor ieder kind, wat de schoolrapportcijfers weer ten goede komt. Deze aanpak wordt opgenomen in een persoonlijk leerplan, zodat er altijd precies duidelijk is wat er geleerd moet worden en wat er al goed gaat. Al onze bijles voor Duits vindt plaats bij u thuis, of volledig online! Dat is dus lekker flexibel in te plannen, wanneer u het uitkomt. Wirklich wunderbar, richtig fabelhaft und einfach ausgezeignet. Dat is hoe de scholieren van StudyWorks hun toetsruimtes verlaten met de kennis en de motivatie die zij met onze coaches hebben opgedaan! Bijles voor Duits wordt op deze manier niet alleen handig, maar ook enorm leuk!

Vrijblijvend aanmelden

Hoe werkt de bijles van StudyWorks?

1. Vertel ons waarmee de bijlescoaches van StudyWorks uw kind kunnen helpen

2. Wij gaan direct op zoek naar een geschikte bijlescoach voor de leerwensen van uw kind

3. De bijles kan beginnen! Onze coach maakt met uw kind een persoonlijk leerplan, en zo komen voldoendes weer in zicht!

Onze succesverhalen

Case: Leerling Moon (12)

Op de basisschool had Moon nooit problemen gehad. Met de spreekwoordelijke twee vingers in haar neus haalde ze voor iedere toets gewoon een voldoende. Maar in de brugklas van het vwo ging het toch mis: voor Duits leerde ze hard, maar het mocht toch niet baten. Halverwege het jaar had ze een flink tekort staan op haar cijferlijst, en het liefst zou ze nooit meer naar de les voor Duits terug willen gaan. Moon’s ouders wilden natuurlijk niet dat hun dochter met een tekort zou moeten worstelen op de cijferlijst. Daarom kozen ze voor bijles voor Duits  van StudyWorks. Samen met onze coach David (18) maakte Moon tijdens de eerste bijles voor Duits een handig leerplan waarin precies stond wat er geleerd moest worden voor het einde van het schooljaar. Door de leuke positieve houding van David kreeg Moon weer gezonde motivatie en vertrouwen in haar eigen kunnen.

En die onvoldoende? Die is nu verre geschiedenis, dankzij de bijles voor Duits door coach David!

 

Case: Coach Hidde (20)

Coach Hidde werkt nu bijna twee jaar bij StudyWorks. Zelf studeert hij natuurkunde, maar hij vindt het leuk om ook voor andere vakken bijles te geven.

"Ik moet voor mijn studie altijd met natuurkunde bezig zijn dus ik vind het heerlijk om ook met scheikunde of Engels bezig te zijn. Verder vind ik het leuk om mijn kennis door te geven aan schoolkinderen en hen in te laten zien dat deze vakken toch gewoon heel leuk kunnen zijn!'"

Hidde heeft nu al 5 kinderen geholpen om over te gaan - en dat is een hele prestatie!

Deze ouders gingen u voor

"Wij waren in eerste instantie sceptisch omdat de bijlescoach zelf nog maar net voor zijn eindexamen VWO was geslaagd. Hij heeft ons echter aangenaam verrast met het snelle resultaat. Onze dochter (4 HAVO) had erg veel moeite met het vak economie en haalde telkens flinke onvoldoendes. Na 3 bijlessen van coach Pepijn haalde ze voor haar nieuwe toets maar liefst een 7,5! Kortom, Pepijn heeft het uitstekend gedaan!"
Martin Blaak
Martin Blaak Vader van Sophie, Amersfoort
“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Met mijn bijlescoach Eric kan ik iedere week oefenen met de stof. Wat ik heel prettig vind is dat ik op een manier word geholpen waar ik ook echt wat aan heb. Dat mis ik op school dus een beetje. Maar mijn cijfers zijn door de bijles heel veel beter geworden!”
Cecile Willebrands
Cecile Willebrands Cecile, 4 VWO, Hilversum
“Mijn dochter (Nicolien) zit in de tweede klas van de havo en heeft sinds een jaar bijles van StudyWorks. Dat er iemand langskomt om bijles te geven, werkt als een goede stok achter de deur. Mijn dochter vindt het prettig dat ik mij even niet met het schoolwerk hoef te bemoeien! Bovendien weet de coach van Nicolien precies wat er wordt gevraagd op school. De cijfers zijn nu een stuk beter en ik kan erop vertrouwen dat het schoolwerk netjes gedaan wordt.”
Nienke Balk
Nienke Balk Moeder van Nicolien, Utrecht
“StudyWorks geeft ook bijles in Den Haag. Vroeger had ik nog klassikale bijles omdat ik bij mijn moeder woon maar nu zijn mijn cijfers pas vooruit gegaan. Sommige vakken kan ik moeilijk in de klas oefenen. Het fijne vind ik dat StudyWorks ook online bijles geeft voor wanneer ik bij mijn vader ben."
Thomas Somers
Thomas Somers Engels, 3 vmbo, Den Haag
“Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining 'cadeau gedaan'. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat er veel aandacht besteed is aan het zoeken naar een goede bijlesdocent. Wij wilden graag een vrouwelijke coach uit de buurt, en die kregen we ook. Supergoed en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een probleem, maar dat kan het wel worden ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Bijlescoach Timo heeft mij allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes aangeleerd zodat ik de stof wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag verder.

info@studyworks.nl
06 400 99 616


WhatsApp

contacteer sfeer afbeelding

Sary
Hoofd Planning

Wij zorgen voor een geschikte bijlescoach voor Duits

Heeft u nog vragen? StudyWorks helpt u graag voor bijles aan huis of online
Bijles van Jasper

Ik geef veel bijles in de buurt. Soms moet ik ver fietsen maar dat doe ik graag – zeker als mijn leerlingen zeggen dat ze veel van mij leren. En een mooie voldoende op de cijferlijst maakt het allemaal af!

Geïnteresseerd?
Laat ons u overtuigen.

U kunt hier uw gegevens invoeren
dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.