Bijles Frans in Blaricum

Je t’aime, je m’appelle en bonsoir. Deze zinsdelen zijn vaak nog wel te begrijpen en onthouden voor de meesten, maar wanneer dieper wordt ingegaan op het Frans raken veel leerlingen de weg kwijt. Herkent u uw kind in voorgaande tekst? En zoekt u bijles voor uw kind in Blaricum?

StudyWorks biedt bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan huis, in de vertrouwde omgeving van de leerling. Om het vertrouwen te versterken wordt er een zorgvuldige match gemaakt tussen leerling en begeleider. StudyWorks staat voor kwaliteit. Tevens is flexibiliteit een speerpunt van StudyWorks, wij staan altijd voor u klaar!

StudyWorks werkt met vaste tarieven en komt bij u aan huis wanneer u dat wilt. Net voor een toets of toch liever iedere week? Het kan bij StudyWorks! Naast bijles Frans in Blaricum is het in Blaricum ook mogelijk begeleiding te volgen in bijvoorbeeld Engels, Duits of Grieks. Meld uw kind direct aan via het aanmeldformulier. Heeft u nog vragen? U kunt altijd bij ons terecht. Wij zijn bereikbaar via 06-40099616 of op info@studyworks.nl.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Biologie
In Blaricum geven we ook Biologie.
Economie
In Blaricum geven we ook Economie.
Engels
In Blaricum geven we ook Engels.
Duits
In Blaricum geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Blaricum geven we ook Aardrijkskunde.
Latijn
In Blaricum geven we ook Latijn.
Natuurkunde
In Blaricum geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Blaricum geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Blaricum geven we ook Nederlands.
Geschiedenis
In Blaricum geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Blaricum geven we ook M&O.
Grieks
In Blaricum geven we ook Grieks.
Maatschappijleer
In Blaricum geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In Blaricum geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.