Bijles Geschiedenis in Eemnes

Geschiedenis staat voor een inzicht krijgen in oude culturen, volkeren en oorlogen. Hoe is de Tweede Wereldoorlog ook alweer ontstaan en wanneer brak de pest uit? Geschiedenis is een hartstikke mooi vak, maar je moet er wel interesse in hebben! StudyWorks biedt bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in Eemnes aan huis aan en zal het vak voor uw kind weer overzichtelijk maken!

De medewerkers van StudyWorks hebben affiniteit met het begeleiden en motiveren van uw kind. Kwaliteit en flexibiliteit zijn voor StudyWorks zeer belangrijk en daarom vindt de bijles bij u thuis plaats. Door een vertrouwde omgeving zal uw kind minder afgeleid zijn en de bijles als aangenamer ervaren. Individuele bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan huis zijn de diensten die StudyWorks al jaren aanbiedt.

Wilt u meer informatie over de bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining Geschiedenis in Eemnes? Bel ons dan op 06-40099616. Binnen twee dagen kan er al een bijlescoach voor uw deur staan om die cijfers omhoog te werken. Wij bieden u de oplossing voor uw probleem. StudyWorks staat voor kwaliteit!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Eemnes geven we ook Economie.
Engels
In Eemnes geven we ook Engels.
Biologie
In Eemnes geven we ook Biologie.
Duits
In Eemnes geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Eemnes geven we ook Aardrijkskunde.
Latijn
In Eemnes geven we ook Latijn.
Natuurkunde
In Eemnes geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Eemnes geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Eemnes geven we ook Nederlands.
Frans
In Eemnes geven we ook Frans.
M&O
In Eemnes geven we ook M&O.
Grieks
In Eemnes geven we ook Grieks.
Maatschappijleer
In Eemnes geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In Eemnes geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.