Bijles Grieks in Eemnes

Grieks is niet zomaar een taal, het is een eeuwenoude taal van het vroegere Griekse volk. Het wordt alleen op het gymnasium gegeven met een reden. Het is zwaar! StudyWorks helpt uw kind met Grieks. Als u een bijlescoach Grieks zoekt in Eemnes, zoek dan niet verder! Wij komen bij u aan huis.

StudyWorks is dé schakel tussen de leerling en de begeleider. Binnen 48 uur kan er al een begeleider naast uw kind aan de keukentafel zitten om bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining te geven! Door het lesgeven aan huis hebben de leerlingen weinig afleiding, is er veel persoonlijke aandacht en kunnen ze zich goed concentreren op de lesstof.

Wanneer u geïnteresseerd bent in bijles Grieks in Eemnes, kunt u zich vrijblijvend aanmelden. StudyWorks biedt bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining door heel Nederland aan huis aan. Er is altijd een geschikte begeleider bij u in de buurt die uw zoon of dochter perfect kan begeleiden naar betere schoolresultaten. Heeft u verder nog vragen? Bel ons dan op 06-40099616 of stuur een e-mail met uw vragen naar info@studyworks.nl.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Eemnes geven we ook Economie.
Engels
In Eemnes geven we ook Engels.
Biologie
In Eemnes geven we ook Biologie.
Duits
In Eemnes geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Eemnes geven we ook Aardrijkskunde.
Latijn
In Eemnes geven we ook Latijn.
Natuurkunde
In Eemnes geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Eemnes geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Eemnes geven we ook Nederlands.
Frans
In Eemnes geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Eemnes geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Eemnes geven we ook M&O.
Maatschappijleer
In Eemnes geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In Eemnes geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.