Natuurkunde bijles in Alphen aan den Rijn

Weet u nog hoe het zit met wattage en voltage? Bij natuurkunde leert uw kind alles over elektriciteit en energie. Maar, om goede cijfers te halen, moet er wel huiswerk worden gemaakt. Stuit iedere aansporing tot huiswerk maken op weerstand? Komt uw zoon of dochter de energie tekort om het huiswerk natuurkunde te doen? StudyWorks heeft de oplossing. Wij zorgen voor een huiswerkbegeleider waarmee de vonk wel overspringt! Door ons grote netwerk in Alphen aan den Rijn en omgeving is die begeleider al binnen twee dagen gevonden. Neem dus nu contact op.

Huiswerkbegeleiding natuurkunde

De middelbare school-leerling van tegenwoordig staat onder hoge druk. Bijvoorbeeld de profielkeuze wordt door veel kinderen als stressvol ervaren. Kan je op die leeftijd al kiezen voor een bepaalde sector? Als je in de toekomst een technische opleiding of baan wilt vinden zal je waarschijnlijk voor het profiel natuur en techniek hebben gekozen. Natuurkunde is daar een onmisbaar onderdeel van. Zorg daarom dat je zeker bent van goede cijfers en leer samen met een huiswerkbegeleider van StudyWorks uit Alphen aan den Rijn. Jouw persoonlijke begeleider leert je sneller, meer gestructureerd en efficiënter werken. Zo hoef jij het wiel niet opnieuw uit te vinden maar maak je direct optimaal gebruik van je tijd!

Starten met bijles

Je kan op elk moment starten met bijles. Begin met het invullen van het inschrijfformulier. Dat is geheel vrijblijvend, je zit dus nog nergens aan vast. Vervolgens nemen wij contact met je op om te bespreken waar jij precies naar op zoek bent. Als alles duidelijk is beginnen wij met zoeken naar de begeleider die het beste bij jou past. Omdat wij in Alphen aan den Rijn zo’n groot netwerk hebben kan die al binnen twee dagen bij jou op de stoep staan. Wil je nog even overleggen, of heb je een vraag? Bel on even op 06-40099616 of mail naar info@studyworks.nl. Wij staan zeven dagen per week voor je klaar!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Duits
In Alphen aan den Rijn geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Alphen aan den Rijn geven we ook Aardrijkskunde.
Engels
In Alphen aan den Rijn geven we ook Engels.
Biologie
In Alphen aan den Rijn geven we ook Biologie.
Economie
In Alphen aan den Rijn geven we ook Economie.
Latijn
In Alphen aan den Rijn geven we ook Latijn.
Wiskunde
In Alphen aan den Rijn geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Alphen aan den Rijn geven we ook Nederlands.
Frans
In Alphen aan den Rijn geven we ook Frans.
M&O
In Alphen aan den Rijn geven we ook M&O.
Grieks
In Alphen aan den Rijn geven we ook Grieks.
Geschiedenis
In Alphen aan den Rijn geven we ook Geschiedenis.
Maatschappijleer
In Alphen aan den Rijn geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In Alphen aan den Rijn geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.