Bijles Nederlands in IJsselstein

Nederlands op de middelbare school wordt vaak onderschat. Veel leerlingen besteden al hun aandacht aan vakken die verondersteld worden moeilijk te zijn, zoals wiskunde en scheikunde, terwijl Nederlands wordt verwaarloosd. Wordt het tijd om orde op zaken te stellen? Woont u in IJsselstein en kan uw kind wel wat hulp gebruiken bij Nederlands?

StudyWorks staat voor kwaliteit, transparantie en flexibiliteit. Dat wil zeggen dat wij de juiste begeleider bij iedere leerling zoeken, u op de hoogte houden van de voortgang en bij u thuis langskomen wanneer dat het beste uitkomt. Wij bieden naast bijles ook huiswerkbegeleiding en examentrainingen Nederlands aan om uw kind maximaal te kunnen ondersteunen.

Wilt u uw kind weer met plezier aan Nederlands zien werken? Een goede bijlescoach kan dat effect hebben! Aarzel niet langer en vul nu geheel vrijblijvend het inschrijfformulier in. Wij nemen binnen een dag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Onze begeleiders in IJsselstein zijn 7 dagen per week beschikbaar! Mocht u nog vragen hebben mail dan naar info@studyworks.nl of bel met 06-40099616. Wij staan klaar voor uw kind en voor u!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In IJsselstein geven we ook Economie.
Biologie
In IJsselstein geven we ook Biologie.
Engels
In IJsselstein geven we ook Engels.
Duits
In IJsselstein geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In IJsselstein geven we ook Aardrijkskunde.
Natuurkunde
In IJsselstein geven we ook Natuurkunde.
Latijn
In IJsselstein geven we ook Latijn.
Wiskunde
In IJsselstein geven we ook Wiskunde.
Frans
In IJsselstein geven we ook Frans.
Geschiedenis
In IJsselstein geven we ook Geschiedenis.
M&O
In IJsselstein geven we ook M&O.
Grieks
In IJsselstein geven we ook Grieks.
Maatschappijleer
In IJsselstein geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In IJsselstein geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.