Bijles in Nijmegen – StudyWorks

Bijles in Nijmegen

Aan de zuidelijke oever van de Waal ligt een van de oudste steden van ons land. Met een geschiedenis die meer dan tweeduizend jaar teruggaat zou Nijmegen wel eens de oudste stad van ons land kunnen zijn. De ruïnes en oude gebouwen in de stad herinneren ons dagelijks aan de rijke geschiedenis die jaarlijks het decor vormt voor de beruchte Nijmeegse Vierdaagse. Een mooie stad om op te groeien en om te studeren. StudyWorks laat die twee doelgroepen met veel plezier kennismaken.

Aan bijles geen gebrek in Nijmegen

Nijmegen is een van de gezelligste studentensteden van ons land. Mede daarom is StudyWorks er neergestreken. Om een hoge kwaliteit bijles te kunnen leveren hebben wij namelijk goede begeleiders nodig. De Radboud Universiteit zorgt ervoor dat wij aan gemotiveerde studenten geen gebrek hebben. Omdat het aanbod van bijles-begeleiders in een stad als Nijmegen zo groot is kan StudyWorks hier al binnen 48 uur de juiste begeleider aan uw kind koppelen. Deze begeleiders zijn overigens stuk voor stuk persoonlijk geselecteerd. Een groot verschil met andere, meer onpersoonlijke, bijlesinstituten in de regio.

Aanmelden bij StudyWorks 

Woont u in Nijmegen en kan uw kind wel wat extra hulp gebruiken bij het huiswerk? Neem dan contact op over onze bijles. Of is uw kind al wat verder en staat het examen voor de deur? Neem dan contact met ons op om de probleemvakken nog net op tijd aan te pakken. Ons slagingspercentage van 100% het afgelopen jaar liegt er niet om! Bent u overtuigd? Bel ons dan direct op om een eerste afspraak te maken: 06-40099616. Andere manieren om ons te bereiken zijn het aanmeldformulier en natuurlijk de e-mail: info@studyworks.nl. Ook als u niet in Nijmegen woont maar bijvoorbeeld in Arnhem, Elst, Wijchen of Oosterhout zijn wij u graag van dienst. Neem dus nu contact op met StudyWorks!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
We geven ook bijles Economie in Nijmegen.
Engels
We geven ook bijles Engels in Nijmegen.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in Nijmegen.
Duits
We geven ook bijles Duits in Nijmegen.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Nijmegen.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Nijmegen.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Nijmegen.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Nijmegen.
Frans
We geven ook bijles Frans in Nijmegen.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Nijmegen.
M&O
We geven ook bijles M&O in Nijmegen.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Nijmegen.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Nijmegen.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.