Bijles Scheikunde in Blaricum

Waar de ene leerling zich verheugt op het doen van leuke proefjes tijdens de scheikundeles, kan de ander het lesuur niet snel genoeg afschrijven. Scheikunde is abstract en gaat over deeltjes die je niet kunt zien, waardoor de leerling snel gedemotiveerd kan raken. Maar geen zorgen, want met bijles Scheikunde in Blaricum aan huis is uw kind snel weer te spreken over het vak!

Professionaliteit, flexibiliteit en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij StudyWorks. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden en motiveren van leerlingen met leerproblemen. Bijles aan huis is een van onze specialiteiten naast huiswerkbegeleiding en examentrainingen. Door aan huis te komen bevindt uw kind zich in een vertrouwde en comfortabele omgeving wat weer meewerkt in het creëren van een goede band tussen leerling en zijn of haar begeleider.

Gaan we het doen? Bijles in Scheikunde in Blaricum? Meld u dan nu vrijblijvend aan via het aanmeldformulier en StudyWorks gaat direct voor u aan de slag om een juiste match te vinden tussen kind en begeleider. Binnen 48 uur kan StudyWorks al een geschikte begeleider matchen aan uw wensen. Heeft u nog verdere vragen? Neem dan contact op via 06-40099616 of stuur een e-mail naar info@studyworks.nl.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Biologie
In Blaricum geven we ook Biologie.
Economie
In Blaricum geven we ook Economie.
Engels
In Blaricum geven we ook Engels.
Duits
In Blaricum geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Blaricum geven we ook Aardrijkskunde.
Latijn
In Blaricum geven we ook Latijn.
Natuurkunde
In Blaricum geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Blaricum geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Blaricum geven we ook Nederlands.
Frans
In Blaricum geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Blaricum geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Blaricum geven we ook M&O.
Grieks
In Blaricum geven we ook Grieks.
Maatschappijleer
In Blaricum geven we ook Maatschappijleer.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.