Scheikunde bijles in Nijmegen

Bijna dagelijks komen er aanvragen bijles scheikunde bij ons binnen. Je bent dus niet de enige die dit een moeilijk vak vindt. Weet je bijvoorbeeld wat een katalysator is? Dat is een stof die een reactie versnelt zonder zelf op te gaan. Het woord wordt ook vaak voor andere dingen gebruikt die efficiënt en versnellend werken. Een van onze ervaren begeleiders scheikunde zou je dus ook een katalysator kunnen noemen. Hij of zij zorgt dat jij sneller werkt zonder dat dat veel meer energie kost. Een hoger cijfer is het resultaat. Het is tijd voor bijles scheikunde van StudyWorks in Nijmegen!

Hoe werkt huiswerkbegeleiding Scheikunde in de praktijk?

De bijles van StudyWorks gaat veel verder dan de stof van het vak. Samen met jouw persoonlijke begeleider voor scheikunde ga je aan de slag met je werkhouding en de planning in het algemeen. Veel leerlingen zijn namelijk slim genoeg om alles te begrijpen maar plannen zo slecht dat ze niet eens aan het huiswerk toekomen. En dat terwijl een hoger cijfer halen vaak een kwestie van genoeg opdrachten maken is. De ouders kunnen daar meestal maar weinig aan veranderen. Gelukkig hebben wij ervaren begeleiders in Nijmegen die de cijfers voor scheikunde weer op pijl kunnen krijgen. Meld uw kind dus vandaag nog aan via het inschrijfformulier.

Aanmelden voor bijles Scheikunde in Nijmegen

Schrijf uw kind nu vrijblijvend in en u betaalt geen administratie kosten bij afname van een pakket! Wij nemen na de inschrijving, binnen een dag, contact met u op om te overleggen. Bovendien brengt StudyWorks geen inschrijf- of administratiekosten in rekening. U betaalt dus alleen voor de bijles die u afneemt. Wel zo makkelijk en wel zo duidelijk. Investeer in de toekomst van uw kind en schrijf uw zoon of dochter vandaag nog in voor bijles of examentraining van StudyWorks in Nijmegen. Wij zijn zeven dagen per week beschikbaar, overdag en ’s avonds. Zo komt onze begeleider altijd wanneer dat u en uw kind het beste uitkomt. Heeft u nog vragen? Bel ons dan op 06-40099616 of mail naar info@studyworks.nl.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Nijmegen geven we ook Economie.
Engels
In Nijmegen geven we ook Engels.
Biologie
In Nijmegen geven we ook Biologie.
Duits
In Nijmegen geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Nijmegen geven we ook Aardrijkskunde.
Natuurkunde
In Nijmegen geven we ook Natuurkunde.
Latijn
In Nijmegen geven we ook Latijn.
Wiskunde
In Nijmegen geven we ook Wiskunde.
Frans
In Nijmegen geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Nijmegen geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Nijmegen geven we ook M&O.
Nederlands
In Nijmegen geven we ook Nederlands.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.