Bijles in Tilburg – StudyWorks

Bijles in een vertrouwde omgeving

Ook in Tilburg is bijles en/ of huiswerkbegeleiding voor uw kind van groot belang. StudyWorks faciliteert al bijna 11 jaar tussen deze bijles en een goede en geschikte bijlescoach. Wij vinden het belangrijk dat uw kind zich op zijn gemak voelt en de bijlescoach hierdoor het beste uit de huiswerkbegeleiding kan halen. Wij beschikken in Tilburg over enthousiaste en kwalitatieve bijlescoaches welke doelgericht ondersteuning kunnen bieden bij de huiswerkbegeleiding of bijles van uw kind.

Bijlescoaches in Tilburg

Of het nu is vanwege de Brabantse gezelligheid of de leuke uitgaansgelegenheden, soms heeft een kind net de extra ondersteuning nodig zodat de prestaties op school hier niet aan onderdoor gaan.

Wiskunde, natuurkunde of bijvoorbeeld economie, het maakt niet uit waar wij uw kind bij kunnen ondersteunen. StudyWorks heeft in Tilburg door een breed scala aan bijlescoaches, de mogelijkheid om uw kind te ondersteunen in elk vak welke wordt gegeven op de middelbare school en deze bijlessen of huiswerkbegeleiding zijn geheel naar eigen wens in te delen.

Huiswerkbegeleiding of bijles?

Wist u dat er vaak een groot onderscheid wordt gemaakt tussen huiswerkbegeleiding en bijles? Huiswerkbegeleiding wordt gezien als de algemene begeleiding van het huiswerk tijdens de schoolperiode en bijles is vaak gericht op één bepaald vak.

Bij StudyWorks maken wij niet veel onderscheid in bijles en huiswerkbegeleiding. Onze coach kijkt en luistert en houdt rekening met de wensen van u en uw kind. Hij of zij ondersteunt op welke manier dan nodig, of het nou om bijles gaat in een vak of begeleiding in het maken van huiswerk. Zo kijkt StudyWorks naar de algehele schoolresultaten van uw kind en uw wensen. Hierop past StudyWorks de manier van ondersteuning aan. Zo bent u, ook in Tilburg, altijd verzekerd van een prettige samenwerking en optimale resultaten voor uw kind.

Aanmelden voor bijles in Tilburg

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met StudyWorks en één van onze bijles coaches? Geef uw wensen aan ons door en wij gaan vandaag nog aan de slag om de perfecte match te zoeken tussen uw kind en de bijles coach. Doordat de coach ook daadwerkelijk uit Tilburg of omgeving komt en deze door StudyWorks wordt bijgeschoold in het geven van bijles bent u verzekerd van een ervaren begeleid(st)er. Is er toch geen klik tussen de begeleider en uw kind? Geen probleem. We gaan na het overleg met u direct op zoek naar een nieuwe match die voldoet aan de wensen. Zo kunnen wij garanderen dat we de meest geschikte bijlescoach in heel Tilburg voor uw kind selecteren.

Vul vandaag nog het aanmeldformulier in en u betaalt geen administratie kosten bij afname van een pakket! U kunt ons natuurlijk ook meteen even bellen op 06 400 99 616 of een mail sturen naar info@studyworks.nl. Woont u niet in Tilburg maar u bent benieuwd of er in de buurt ook andere mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. We zijn u ook in vele andere steden graag van dienst.

.

Aanmelden Contact

Ook in Tilburg bent u met StudyWorks verzekerd van...

 • Bijles aan huis dus een vertrouwde omgeving
 • Enthousiaste bijlescoaches mét ervaring
 • Altijd één op één begeleiding
 • Betere studieresultaten
 • Bij StudyWorks staat kwaliteit op nummer 1
 • Kosteloze inschrijving
Aanmelden

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles of huiswerkbegeleiding ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind. Zie onze pagina over bijles geven om een beeld te krijgen over de werkwijze van StudyWorks.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.