Examentraining – StudyWorks

Wat is Examentraining?

Examentraining is een vorm van bijles. Voor de leerlingen die in het laatste jaar van de middelbare school zitten selecteren wij speciale begeleiders die ervaring hebben met examens. Er moeten namelijk andere onderwerpen worden aangepakt dan bij een leerling die in de onderbouw zit. Zo moet er tijdens examentraining worden geoefend met examenopgaven en tijdsdruk. De stof moet niet alleen worden begrepen maar ook in een beperkte hoeveelheid tijd worden toegepast. Ook daarvoor bent u bij StudyWorks aan het juiste adres. Geef bij  uw aanmelding aan dat het om een examenkandidaat gaat en wij zorgen voor de juiste begeleider.

De stof is vaak niet het probleem

De meeste leerlingen die examentraining afnemen bij StudyWorks zijn echt wel slim genoeg om het examen te halen. De examentraining moet ervoor zorgen dat ze ook de rust en het zelfvertrouwen meenemen naar het examen om die slimme antwoorden überhaupt op papier te krijgen. Eigenlijk is het doel van de examentraining om té goed voorbereid te zijn. Als een leerling meer dan goed is voorbereid kan hij of zij met zelfvertrouwen en rust het examen in. Er hoeft dan geen energie meer verloren te gaan aan stress waardoor alle focus naar de examenopgaven kan gaan. Op die manier haalt StudyWorks al jaren op rij een slagingspercentage van 100%! Ervaar het zelf en meld uw kind vandaag nog aan voor examentraining van StudyWorks.

Oefenen en nog eens oefenen

Oefenen is zeer belangrijk bij examentraining, en bij examentraining wiskunde al helemaal. Op die manier kunnen kinderen zelfs opgaven die ze nog niet helemaal begrijpen wél goed beantwoorden. Daarnaast is de snelheid waarmee wordt gewerkt erg belangrijk. Aan het examen zit een tijdslimiet en de leerling moet daarmee leren omgaan. U zult ervan versteld staan hoeveel onvoldoendes worden gehaald omdat de leerling niet op tijd klaar is. Met examentraining van StudyWorks kunt u dat voorkomen. Dus is uw kind wél slim maar gewoon niet zo snel? Met de examentraining van StudyWorks zorgen we voor het juiste tempo om een mooi eindcijfer te halen!

Aanmelden

WIJ ZORGEN VOOR EEN PASSENDE BEGELEIDER

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

De pakketten van StudyWorks

U kunt de examentraining van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de examentraining in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wat onze klanten zeggen

Verrassend goed resultaat "Wij waren in eerste instantie sceptisch omdat degene die bijles kwam geven, zelf nog scholier bleek te zijn (6 gymnasium). Hij heeft ons echter aangenaam verrast met het snelle resultaat. Onze dochter (4 HAVO) had erg veel moeite met het vak economie en haalde consequent stevige onvoldoendes. Na 3 bijlessen van Pepijn haalde ze voor haar nieuwe toets maar liefst een 7,5! Kortom, Pepijn heeft het uitstekend gedaan!"
Martin Blaak
Martin Blaak Vader van Sophie, Amersfoort
“Mijn dochter,(Nicolien) zit in de tweede klas van de havo en heeft sinds een jaar Bijles van StudyWorks. Dat er iemand langskomt om bijles te geven, werkt als een aardige stok achter de deur. De druk is toch wat hoger dan wanneer je het als ouder moet afdwingen. Bovendien weet de bijlescoach van Nicolien precies wat er wordt gevraagd op school. De cijfers zijn nu een stuk beter, en ze houden ons thuis niet meer voor de gek!”
Nienke Balk
Nienke Balk Moeder van Nicolien, Utrecht
“StudyWorks geeft ook bijles in Den Haag, daarvoor had ik nog klassikale bijles omdat ik bij mijn moeder woon. Niets mis mee hoor, maar mijn cijfers zijn nu pas vooruit gegaan. Je kan een taal ook moeilijk in de klas oefenen. Het fijne vind ik dat StudyWorks ook Online Bijles geeft als ik bij mijn vader ben."
Thomas Somers
Thomas Somers Engels, 3 vmbo, Den Haag
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Nog even overleggen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.