Ik wil bijles

Examentraining Spaans

Pittige examenstof, grote bergen aan examenopdrachten en onduidelijke schoolroosters: voor vele examenleerlingen een vervelende gewaarwording. Maar deze stress is niet langer nodig met de examentraining Spaans van StudyWorks! Iedere scholier kan met de hulp van onze coaches dat examen te lijf gaan. Uw kind krijgt examentraining Spaans van een persoonlijke coach, thuis of online. Een hernieuwde grip op de examenstof en mooie eindcijfers zijn het resultaat. Geef uw kind ook een steuntje in de rug, en kies voor examentraining Spaans van StudyWorks!

Meld u nu aanVoor (online) examentraining Spaans

 • Bijles op maat
 • Persoonlijke begeleiding
 • Zowel aan huis als online
 • Gekwalificeerde coaches
 • Alle vakken en niveaus

Een fijne organisatie, die snel passend hulp kon bieden aan onze dochter. De communicatie verloopt erg soepel en iedereen is meedenkend. Je kan altijd bij ze terecht voor vragen. Snelle reactie. Ook de studenten zijn geduldig, lief en hebben kennis voor de vakken waarbij je bijles hebt aangevraagd.

Arie Kortland
Hulp van StudyWorks

Spaans, een moeilijk vak

Bijna tweederde van alle scholieren in Nederland krijgt examentraining Spaans. Toch zijn er veel scholieren die zich hiervoor schamen of ervoor kiezen om geen examentraining Spaans te nemen. Dat is zonde, want examentraining kan juist heel nuttig en leuk zijn! Heeft uw kind ook moeite met:

 • Het aanzicht van al die verschillende manieren om te vervoegen in het Spaans?
 • De manier waarop woorden in verleden tijdsvorm geschreven moeten worden?
 • De drukte in het klaslokaal tijdens Spaans?
 • Het idee van de aankomende toets voor Spaans?
 • Het lezen van lappen Spaanse tekst door ervaren schrijvers?
 • Het analyseren van teksten van Spaanse schrijvers?

Persoonlijke examentraining Spaans - Onderwijs op maat

Het halen van een schooldiploma is natuurlijk van uiterst belang voor u en uw kind. Daarom helpen de coaches van StudyWorks graag. Al onze coaches zijn getraind en geven daarom effectieve examentraining Spaans. Uw kind is bij StudyWorks altijd gegarandeerd van persoonlijke een aanpak op maat omdat wij iedere scholier voorzien van een persoonlijke coach. Onze coaches geven uw kind frisse moed, en zo worden de laatste loodjes nog even slim aangepakt. Uw kind kan met geheven hoofd de examenzaal in gaan! Bij StudyWorks is een persoonlijke klik tussen kind en coach van groot belang. Daarom zoeken wij altijd naar een coach voor uw kind met bijvoorbeeld gelijke interesses. Dat maakt de examentraining Spaans van StudyWorks niet alleen iets inhoudelijks, maar ook iets leuks!

Hoe werkt bijles bij StudyWorks?

1

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen.

Het is belangrijk om je gegevens zo volledig mogelijk in te vullen zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen met het vinden van een bijlescoach.

2

Wij nemen telefonisch contact met je op.

Na jouw aanmelding nemen wij binnen één dag telefonisch contact met je op. Hierin bespreken we jouw aanvraag en onze werkwijze.

3

Wij zoeken een geschikte bijlescoach.

Tijdens het zoeken naar de beste match voor jou houden we je actief op de hoogte van de voortgang, totdat we de juiste bijlescoach hebben gevonden.

4

We plannen samen de eerste bijles in.

We hebben een geschikte bijlescoach gevonden! We nemen telefonisch contact op om samen de eerste bijles in te plannen.

Over ons

Met zorg gekozen begeleiders

StudyWorks selecteert al haar coaches niet alleen op hun kennis, maar ook op hun sociale vaardigheden en natuurlijk gevoel voor kennisoverdracht. Wanneer wij op zoek gaan naar een geschikte coach voor uw kind, zoeken wij altijd naar gemeenschappelijke interesses, want wij vinden dat er een goede klik moet zijn tussen de coach en uw kind. Dat maakt de examentraining nog plezieriger en dat komt het leerproces ten goede.

Lees meer
Alle hulp onder één dak

Wij verzorgen examentraining op deze niveaus

Onze coaches zijn getraind om te voorzien in examentraining op elk niveau en in elk leerjaar. Hierdoor kunnen wij uw kind altijd ondersteunen waar hij/zij dat nodig heeft.

Jaar 1
Jaar 2
Jaar 3
Jaar 4
Jaar 5
Jaar 6
Jaar 7
Jaar 8
Basisschool
Vmbo
Habo
Vwo
Gymnasium
Mbo
Hbo
Wo
Alleen de allerbesten

Ontmoet onze coaches

StudyWorks selecteert al haar coaches persoonlijk op hun kennis, maar ook op hun visie op het geven van examentraining Spaans en hun sociale vaardigheden. Hierdoor kunnen wij aan iedere leerling een leuke en ervaren coach bieden.

Afbeelding coach

Coach Alyza

Ik geef bijles in eigenlijk alle talen, ik ben een super talen fan! Ik vind het vooral belangrijk om tijdens mijn bijlessen goed te kijken naar wat de leerling nou echt nodig heeft. Vaak ligt het probleem namelijk niet bij de stof zelf, maar bij de manier waarop ze de stof leren op school. Daarom probeer ik altijd naar een nieuwe methode te zoeken die wel werkt voor de leerling!

Afbeelding coach

Coach Luna

Mijn eerste bijles was een erg leuke ervaring. Ik vind het superfijn dat StudyWorks bijlessen op deze manier organiseert. Ze regelen alles goed voor de bijlescoach en de leerlingen, en ondersteunen je waar nodig. Ik hoop dat ik nog meer leerlingen op deze manier kan gaan helpen en ondersteunen, echt leuk om te doen!

Afbeelding coach

Coach Joshua

Ik ben bij StudyWorks gaan werken omdat het heel leuk vind om iets nieuws te leren aan iemand. Ik geef vooral bijles in de beta-vakken en mijn bijlesleerling had laatst een zeven gehaald voor wiskunde terwijl hij daarvoor alleen maar vieren haalde. Ik kreeg van hem een appje, maar ook van zijn moeder. Zo leuk om te merken hoe blij zijn ouders ook met mijn bijlessen waren!

Tarieven

Onze pakketten

Meer examentraining betekent meer korting. Met een van onze pakketten bent u verzekerd van een lagere prijs per uur. U bepaalt vervolgens zelf wanneer u de lessen inplant en betaalt gemakkelijk middels automatisch incasso. Onze pakketten zijn 12 maanden geldig dus vaak in 2 schooljaren te gebruiken! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Icoon pakket

Mini

Pakket

31,-*

/ p.u.
 • € 64,- korting
 • 16 uur bijles
Kies pakket
Icoon pakket

Succes

Pakket

28,-*

/ p.u.
 • € 168,- korting
 • 24 uur bijles
Kies pakket
Icoon pakket

Succes plus

Pakket

24,-*

/ p.u.
 • € 440,- korting
 • 40 uur bijles
Kies pakket

Losse bijles

Per uur

35,-*

/ p.u.
Kies losse bijles
*Eénmalig €35,- administratiekosten
Recensies

Wat zeggen andere ouders?

Maarten Koopmans

“Uitstekende bijles gehad voor mijn zoon. De coach was zeer vriendelijk en sociaal, waardoor er snel een klik ontstond. Na een paar bijlessen was het gemiddelde snel gestegen. Na een tijdje is de onvoldoende van een 4,7 omgebogen naar een 7,1. Willem haalde al snel achten en negens voor wiskunde. Ik ben uitermate tevreden!”

Lees meer
Nabijgelegen locaties

Volg examentraining Spaans in...

Onze vakken

Met welke vakken kunnen wij u nog meer helpen?

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen?

 • Hoeveel kost de examentraining Spaans van StudyWorks?

  Onze examentraining Spaans begint vanaf €24,- per les. U kunt voor één van onze pakketten bijles kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij afname van méér examentraining. Ga naar onze tarieven om te zien welk pakket het beste bij u past.

 • Door wie wordt de examentraining Spaans van StudyWorks gegeven?

  StudyWorks werkt met een grote groep aan gekwalificeerde coaches. Wij hebben door heel Nederland coaches gereed staan om uw kind te steunen en te motiveren bij het maken van het schoolwerk. Al onze coaches hebben een intern trainingstraject gevolgd, want er zitten veel fijne kneepjes aan het vak. Zo is ieder kind uniek en heeft dan ook zijn of haar eigen benodigdheden.

 • Wat wordt er behandeld tijdens de examentraining Spaans?

  De inhoud van de examentraining Spaans wordt bepaald met uw kind – hij of zij weet immers het beste wat er behandeld moet worden voor school! Bij aanvang van de eerste examentraining Spaans worden er leerdoelen opgesteld. Deze leerdoelen zijn leidend in het meten van de voortgang en het bepalen van de koers verder in het traject.

 • Wat maakt de examentraining Spaans van StudyWorks zo effectief?

  StudyWorks is gebouwd op drie belangrijke pijlers. Deze pijlers zijn kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. Wij vinden dat examentraining altijd van hoge kwaliteit moet zijn. Daarnaast leert ieder kind op zijn/haar eigen manier, dus onze lessen zijn altijd op maat gemaakt. Als laatste zijn onze gekwalificeerde coaches erg flexibel en staan zij de hele week klaar om uw kind te ondersteunen bij het schoolwerk. Om deze drie redenen is de examentraining van StudyWorks zo effectief.

 • Waarom rekent StudyWorks administratiekosten?

  StudyWorks rekent bij aanmelding eenmalig administratiekosten van €35,-. Wij rekenen deze kosten alle tijd en inspanning dat het kost om een goede match tussen een coach en uw kind te realiseren.

 • Waar vindt de examentraining Spaans van StudyWorks plaats?

  StudyWorks is actief in heel Nederland en onze coaches komen bij u aan huis. Komt dat niet helemaal uit? Dan geven onze coaches ook graag online examentraining Spaans.

 • Welke diensten levert StudyWorks nog meer?

  StudyWorks levert zowel online bijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Nederlands onderwijs.

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag verder StudyWorks medewerker

Sary - Hoofd Inplan

 • 06 - 400 99 616
 • info@studyworks.nl

LinkedIn Facebook Instagram E-mail
StudyWorks B.V. Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap XML