Part of Something Bigger

— Part of Something Bigger

Ontstaan

StudyWorks is het project van de kledinglijn begonnen met het idee om merchandise te ontwikkelen de bijlescoaches van StudyWorks. Met meer dan 4000 coaches in dienst die zich dagelijks inzetten om leerlingen door heel Nederland te helpen met hun schoolwerk wilde StudyWorks graag iets terug doen voor haar werknemers.

In de tijd dat StudyWorks bezig was met het designen van de hoodies en sweaters moesten de scholen in Nederland vanwege de Corona pandemie voor de tweede keer hun deuren sluiten. Dit bracht veel zorgen met zich mee over mogelijke onderwijsachterstanden bij leerlingen. Hieruit is het idee van Part of Something Bigger ontstaan.

part of something bigger
edukans
— Ons doel

Goed onderwijs voor ieder kind

Het doel van Part of Something Bigger is goed onderwijs voor ieder kind. Door middel van onze kleding willen wij daarom ons steentje bijdragen aan het onderwijs. Met Part of Something Bigger willen wij bij meer mensen onder de aandacht brengen dat onderwijs niet altijd vanzelfsprekend is in deze tijd. Door de huidige Corona pandemie kampen meer dan 190 landen met miljoenen leerlingen die niet naar school kunnen en docenten die online les moeten geven. Het verschil in onderwijskansen in de wereld ligt daardoor onder een vergrootglas en de situatie is dermate uit de hand gelopen dat miljoenen leerlingen waarschijnlijk een leerachterstand ontwikkelen of zelfs gestopt zijn met school.

Per verkocht kledingstuk doneren wij daarom 20% aan stichting Edukans, waarmee zij kunnen bouwen aan onderwijs in ontwikkelingslanden. Door de aankoop van een van onze hoodies of sweatshirts word jij dus Part of Something Bigger en steun je het onderwijs!

Onderwijs is niet altijd vanzelfsprekend

In Nederland is toegang tot goed onderwijs heel normaal, maar dat is helaas niet overal in de wereld zo. In andere landen zijn er kinderen voor wie onderwijs niet zo vanzelfsprekend is. Op veel plekken in de wereld leven kinderen die er alles voor zouden doen om überhaupt naar school te mogen gaan. Bijles is wat dat betreft een realiteit die voor velen nog verder van huis ligt. Wij zijn ons erg bewust van dit contrast en zien daarin onze eigen verantwoordelijkheid. Het doel van Part of Something Bigger is goed onderwijs voor iedereen. Daarom doneren wij per verkochte hoodie / sweater een deel van de opbrengst aan Edukans om het onderwijs te steunen, ieder kind heeft recht op goed onderwijs!

Wil je meer lezen over Edukans? Klik dan hier

— Producten

Dimension, Badge, Knowledge

De eerste kledinglijn van Part of Something Bigger bestaat uit drie designs die allemaal beschikbaar zijn in hoodies en sweaters. Mocht u zich ook willen inzetten voor het onderwijs, dan kunt u dit doen door het bestellen van een hoodie of sweater in de shop en zo indirect een bedrag te doneren aan Edukans.
Dimension Hoodie

Dimension

part of something bigger

Badge

Knowledge Hoodie

Knowledge

— Edukans

Samen strijden we voor beter onderwijs

Edukans, de ontwikkelingsorganisatie voor onderwijs, helpt kansarme kinderen in ontwikkelingslanden naar school te gaan door de toegang en kwaliteit van onderwijs te vergroten. Edukans zorgt onder meer voor scholen, lesmateriaal, training van leerkrachten, ouders en schoolmanagement.
Hiermee maakt Edukans het verschil met goed onderwijs. Dat vergt meer dan een kleinschalige aanpak.

Edukans zorgt voor structurele verandering binnen het hele onderwijs. Niet alleen trainen ze leraren, maar betrekken ook ouders bij het onderwijs van hun kinderen en lobbyen bij onderwijsinspecties en overheden. Ze leiden jongeren op in vaardigheden waar vraag naar is en besteden aandacht aan sociaal en emotioneel leren.

— Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen?

Part of Something Bigger is een initiatief van StudyWorks. Met Part of Something Bigger willen we bij meer mensen onder de aandacht brengen dat onderwijs niet altijd vanzelfsprekend is. Door 20% per verkochte trui te doneren aan stichting Edukans draagt Part of Something Bigger haar steentje bij aan de ontwikkeling van het onderwijs in ontwikkelingslanden. Ga naar deze speciale website om een hoodie of sweatshirt te bestellen.  
Je kan een bijdrage leveren door middel van het kopen van een hoodie of sweatshirt. Bekijk onze collectie op de website. Op deze manier doneer je indirect een bedrag aan Edukans, draag jij je steentje bij en loop je ondertussen ook nog eens in een gave hoodie / sweatshirt!  

Op dit moment hebben wij onze eerste collectie gelanceerd. Natuurlijk zal dit niet zo blijven en zullen wij in de toekomst met nog veel meer collecties komen.
Updates kan je vinden op onze social media accounts, so stay tuned!

Wilt u deel uitmaken van Part of Something Bigger en hiermee direct stichting Edukans steunen? Dat kan!
Studyworks heeft deze speciale website gelanceerd waar u onze producten kunt kopen.

De hoodies en sweatshirts bestaan voor 80% uit gekamd ringgesponnen katoen en voor 20% uit polyester. Lees hier meer over de materialen van onze collectie.

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag verder


Sary – Hoofd Inplan

docent-met-laptop

— Aanmelden

Meld uw kind aan voor bijles

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk om een bijles in te plannen