Over ons – StudyWorks

Timothy & Charley

Wist je dat de eerste echte bijlesgever van StudyWorks oprichter Timothy zelf was? Elf jaar geleden begon Timothy met het geven van bijles en dat doet hij tot op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier. StudyWorks groeide uit van een jongensdroom tot succesvolle werkelijkheid.

Charley is de rechter hand van Timothy en is van stagiair inplanner uitgegroeid tot algemeen directeur bij StudyWorks. Zelf heeft Charley lang bijles gekregen bij een traditioneel bijlesinstituut, hij weet als geen ander wat bijles effectief maakt.

De visie van Timothy en Charley is om elk kind passende bijles aan te bieden in een persoonlijke omgeving. Vanuit de gedachte dat ieder kind anders is, zijn de bijlessen van StudyWorks daarom nooit hetzelfde. Unieke bijlessen van hoge kwaliteit en passend op de behoefte van ieder kind. Dat is waar StudyWorks voor gaat en staat.

Waarom StudyWorks?

Bij StudyWorks staat het kind voorop en kijken we naar de behoeften en doelen van het kind. Samen met de coach gaat het kind aan de slag met de gezamenlijk opgestelde leerdoelen.

Wij geven de leerlingen die bij ons komen meer mee dan alleen goede cijfers. Het opbouwen van zelfvertrouwen en het leren plannen vinden wij net zulke belangrijke aspecten van de ontwikkeling van de leerling. Hier besteden wij dan ook aandacht aan tijdens de bijlessen.

De bijlessen vinden altijd bij het kind thuis plaats. Wij merken namelijk dat een vertrouwde omgeving een positieve invloed heeft op de voortgang van het kind. Niet alleen een vertrouwde omgeving is belangrijk, ook de vertrouwensrelatie tussen de leerling en de coach is een belangrijke factor in de vooruitgang van het kind.
Onze coaches zijn stuk voor stuk sociale mensen die goed de stof kunnen uitleggen.

Waar staan we voor?

Kwaliteit

Wij hebben een 100% slagingspercentage, omdat we kwaliteit onze prioriteit maken. We doen dit door niet alleen te streven naar goede cijfers. We zijn pas echt tevreden als leerlingen de lesstof begrijpen en eigen hebben gemaakt.  Het zelfvertrouwen van leerlingen en de ontwikkeling op het gebied zoals plannen vinden wij net zo belangrijk.

Onze coaches worden getraind om met ouders te communiceren en altijd open en eerlijk te zijn. Door korte lijntjes en informeel contact tussen de coaches, ouders en de leerlingen kunnen we ervoor zorgen dat er daadwerkelijk voortgang wordt geboekt.

Alle coaches die door StudyWorks worden ingezet zijn gekwalificeerd en aan de hand van een uitvoerige sollicitatieprocedure geselecteerd. Zij worden met een, door ons ontwikkelde, training zo goed mogelijk voorbereid op het geven van de bijles die het best bij de leerling past.  In deze training leren de coaches: hoe een bijles eruit hoort te zien, hoe ze het beste bijles kunnen geven en het belang van goede communicatie.

Flexibiliteit

De coaches van StudyWorks zijn flexibel. Ze staan van maandag tot en met zondag voor u klaar. Wij weten namelijk dat het leven al druk genoeg is. Wij maken het u graag gemakkelijk, met bijles aan huis wanneer het u het beste uitkomt.

Geen abonnementen

Bij ons geen abonnementen of een minimaal aantal bijlesuren per maand. Wij werken met pakketten die een heel jaar lang geldig zijn. Bovendien kunnen de uren in het gekozen pakket ook gebruikt worden door broertjes en zusjes.

Onderwijs voor iedereen

Wij vinden dat ieder kind toegang moet hebben tot goed onderwijs. In Nederland vinden wij dat vaak heel normaal, maar dit geldt niet voor ieder kind. Over heel de wereld zijn er kinderen voor wie onderwijs niet zo vanzelfsprekend is. Bij iedere review van onze klanten doneren wij € 2,- aan stichting Edukans. Want ieder kind heeft recht op goed onderwijs.

Bekijk de voortgang van deze actie op onze actiepagina.
U plaatst uw review niet voor ons, maar voor de kinderen die recht hebben op goed onderwijs.

 

"Ieder kind is anders en daarom is onze bijles dat ook." - Timothy & Charley

 

Ruim tien jaar ervaring met succesvol bijles geven

Hebben we uw interesse gewekt?

Bent u geïnteresseerd in bijles of huiswerkbegeleiding? Kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem via het formulier contact met ons op.