Over ons

StudyWorks is een bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van bijles en huiswerkbegeleiding. Onze begeleiders zijn jong en vlot. Zij kunnen daardoor de brug slaan tussen leraar en leerling. Zij doen dat door middel van open communicatie, oprechte persoonlijke begeleiding en interesse.

Flexibiliteit is voor ons een vanzelfsprekendheid. Binnen 2 dagen kan uw kind een begeleider op maat toegewezen krijgen. De bijles vindt bij u thuis plaats, zodat uw kind zich op het gemak voelt en zich optimaal kan concentreren.

Doordat wij werken met betrokken begeleiders en coaches, staan wij dichter bij de belevingswereld van uw kind. Wij begrijpen wat er speelt op school en proberen een vertrouwensband te vormen waarin wederzijds respect en een prettige leeromgeving centraal staan.

Binnenkort worden bij onze StudyWorks Academy ook coaches opgeleid door pedagogen en psychologen zodat zij het hoofd kunnen bieden aan verscheidene leer- en gedragsproblemen.

Ruim tien jaar ervaring met succesvol bijles geven

Hebben we uw interesse gewekt?

Bent u geïnteresseerd in bijles of huiswerkbegeleiding? Kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem via het formulier contact met ons op.