Over ons – StudyWorks

Timothy & Charley

Wist je dat de eerste bijlesgever van StudyWorks de oprichter zelf was? Elf jaar geleden begon Timothy met het geven van bijles en dat doet hij tot op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier. StudyWorks groeide uit van een jongensdroom tot succesvolle werkelijkheid.

Later kwam Charley erbij. Hij is de rechter hand van Timothy en is van stagiair inplanner uitgegroeid tot algemeen directeur bij StudyWorks. Zelf heeft Charley lang bijles gekregen bij een traditioneel bijlesinstituut, hij weet als geen ander wat bijles effectief maakt.

De visie van Timothy en Charley is om elk kind passende bijles aan te bieden in een vertrouwde omgeving. Vanuit de gedachte dat ieder kind anders is, zijn de bijlessen van StudyWorks daarom nooit hetzelfde. Unieke bijlessen van hoge kwaliteit en afgestemd op de behoefte van ieder kind. Dat is waar StudyWorks voor staat.

Waarom StudyWorks?

Bij StudyWorks staat het kind op nummer één! We kijken we naar de behoeften en doelen van het kind. Samen met de coach gaat de leerling aan de slag met de gezamenlijk opgestelde leerdoelen.

Wij geven de leerlingen die bij ons komen meer mee dan alleen goede cijfers. Het opbouwen van zelfvertrouwen en het leren plannen vinden wij net zulke belangrijke vaardigheden als sommen maken of spelling. Hier besteden wij dan ook aandacht aan tijdens de bijlessen.

De bijlessen vinden plaats bij de leerling thuis. Ook als de bijles Online wordt gegeven raden wij aan dit vanuit een rustige plek in huis te doen. Wij merken namelijk dat een vertrouwde omgeving een positieve invloed heeft op de concentratie. Niet alleen een vertrouwde omgeving is belangrijk, ook de vertrouwensrelatie tussen de leerling en de coach is een belangrijke factor in de vooruitgang van de leerling. Daarom zijn onze coaches stuk voor stuk geselecteerd op hun sociale vaardigheden.

Waar staan we voor?

Kwaliteit

Wij hebben een slagingspercentage van 100%. Dit hebben we niet bereikt door alleen te streven naar goede cijfers. We zijn pas echt tevreden als leerlingen de lesstof begrijpen en kunnen toepassen.  Het zelfvertrouwen van leerlingen en de ontwikkeling op het gebied van planning vinden wij net zo belangrijk.

Onze coaches worden getraind om met ouders te communiceren en altijd open en eerlijk te zijn. Door korte lijntjes en informeel contact tussen de coaches, ouders en de leerlingen kunnen we ervoor zorgen dat er daadwerkelijk voortgang wordt geboekt. De eerste stap richting betere cijfers is eerlijk zijn over de slechte resultaten.

Alle coaches die door StudyWorks worden ingezet zijn gekwalificeerd en aan de hand van een uitvoerige sollicitatieprocedure geselecteerd. Zij worden met een, door ons ontwikkelde, training voorbereid op het geven van de bijles die het best bij de leerling past. In deze training wordt ondermeer aandacht besteed aan het maken van een leerplan, concentratie en didactische vaardigheden.

Flexibiliteit

De coaches van StudyWorks zijn flexibel. Ze staan van maandag tot en met zondag voor u klaar. Wij weten namelijk dat het leven al druk genoeg is. Wij maken het u graag gemakkelijk, met bijles aan huis wanneer het u het beste uitkomt.

Geen abonnementen

Bij ons geen abonnementen of een minimaal aantal bijlesuren per maand. Wij werken met pakketten die een heel jaar lang geldig zijn. Bovendien kunnen de uren in het gekozen pakket ook gebruikt worden door broertjes en zusjes. Zo maken de meeste ouders in twee schooljaren gebruik van hetzelfde pakket bijlessen. In beide jaren zijn zij verzekerd van een lager tarief per uur.

Onderwijs voor iedereen

Wij vinden dat ieder kind toegang moet hebben tot goed onderwijs, niet alleen in Nederland. Hier vinden wij goed onderwijs al heel normaal, maar dat geldt niet voor ieder kind. In andere landen zijn er kinderen voor wie onderwijs niet zo vanzelfsprekend is. Kinderen die er alles voor zouden doen überhaupt  naar een les te mogen gaan. Laat staan bijles te krijgen. Wij zijn ons erg bewust van dit contrast. Daarom doneren wij voor iedere review die onze klanten schrijven € 2,- aan stichting Edukans. Want ieder kind heeft recht op goed onderwijs!

Bekijk de voortgang van deze actie op onze actiepagina.
Met uw review helpt u niet alleen onze service te verbeteren, u maakt ook beter onderwijs mogelijk waar dat niet vanzelfsprekend is.

 

"Ieder kind is anders en daarom is onze bijles dat ook." - Timothy & Charley

 

Ruim tien jaar ervaring met succesvol bijles geven

Hebben we uw interesse gewekt?

Bent u geïnteresseerd in bijles of huiswerkbegeleiding? Kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem via het formulier contact met ons op.