Timothy & Charley

Wist u dat de eerste bijlesgever van StudyWorks de oprichter zelf was? Meer dan tien jaar geleden begon Timothy met het geven van bijles en dat doet hij tot op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier. StudyWorks groeide uit van een jongensdroom tot succesvolle werkelijkheid.

Een paar jaar na de oprichting van StudyWorks kwam Charley erbij. Samen met Timothy vormt hij het hart van StudyWorks. Zo is hij als stagiair inplanner begonnen maar heeft hij sindsdien de functie van algemeen directeur verworven. Charley heeft zelf in zijn eigen schooltijd veel bijles gekregen. Hij weet dus als geen ander wat een bijles effectief en leuk maakt.

De visie van Timothy en Charley is om elk kind passende bijles aan te bieden in een vertrouwde omgeving. Vanuit de gedachte dat ieder kind anders is, zijn de bijlessen van StudyWorks daarom nooit hetzelfde. Unieke bijlessen van hoge kwaliteit en afgestemd op de behoefte van ieder kind - wanneer u het uitkomt. Dat is waar StudyWorks voor staat.

Waar staat StudyWorks voor?

Kwaliteit

Alle coaches die door StudyWorks worden ingezet zijn gekwalificeerd en aan de hand van een uitvoerige sollicitatieprocedure geselecteerd. Zij worden met een door ons ontwikkeld trainingstraject voorbereid op het geven van de bijles die het best bij de leerling past. In deze training wordt ondermeer aandacht besteed aan het maken van een leerplan, concentratie en didactische vaardigheden.

Onze coaches worden getraind om met ouders te communiceren en altijd open en eerlijk te zijn. Door korte lijntjes en informeel contact tussen de coaches, ouders en de leerlingen kunnen we ervoor zorgen dat er daadwerkelijk voortgang wordt geboekt. De eerste stap richting betere cijfers is eerlijk zijn over de slechte resultaten. Als we zien wat er voorheen verkeerd ging, kunnen we daar ons plan van aanpak op baseren.

Flexibiliteit

De coaches van StudyWorks zijn flexibel. Ze staan van maandagochtend tot en met zondagavond voor u klaar. Wij weten namelijk dat het leven al druk genoeg is. Wij maken het u graag gemakkelijk, met bijles wanneer het u het beste uitkomt. Zijn er bijzondere omstandigheden in het leven van uw kind of op school? Dan houden wij daar natuurlijk graag rekening mee.

StudyWorks werkt niet met lastige abonnementen of een minimaal af te nemen aantal bijlesuren per maand. Wij werken met pakketten die maar liefst twaalf maanden lang geldig zijn. Bovendien kunnen de uren in het gekozen pakket ook gebruikt worden door broertjes en zusjes. Zo maken de meeste ouders in twee schooljaren gebruik van hetzelfde pakket bijlessen. In beide jaren zijn zij verzekerd van een lager tarief per uur.

Maatwerk

StudyWorks heeft een slagingspercentage van 100%. Dit hebben we niet bereikt door alleen te streven naar goede cijfers. We zijn pas echt tevreden als leerlingen de lesstof begrijpen en kunnen toepassen.  Het zelfvertrouwen van leerlingen en de ontwikkeling op het gebied van planning vinden wij net zo belangrijk. Al onze coaches maken een leerplan waarin de belangrijkste leerdoelen van uw kind worden opgenomen. Op deze manier garandeert StudyWorks al meer dan tien jaar een unieke aanpak voor ieder kind. Iedereen is immers anders, en leert op zijn of haar eigen manier.

Waarom StudyWorks?

Bij StudyWorks staat het kind op nummer één! We kijken altijd eerst naar de leerwens en behoeften van uw kind. Samen met de coach gaat uw kind aan de slag met de gezamenlijk opgestelde leerdoelen.

StudyWorks geeft haar leerlingen meer mee dan alleen goede cijfers. Het opbouwen van zelfvertrouwen en het leren plannen vinden wij net zulke belangrijke vaardigheden als sommen maken of spelling. Ook vinden wij dat bijles een diepteinvestering moet zijn. Daarom dragen onze coaches altijd een hiernieuwde motivatie en een goede werkhouding mee aan uw kind. Hier besteden wij dan ook aandacht aan tijdens de bijlessen.

De bijlessen vinden plaats bij u thuis. Ook als de bijles online wordt gegeven raden wij aan dit vanuit een rustige plek in huis te doen. Onze ervaring leert namelijk dat leren in een vertrouwde omgeving een positieve invloed heeft op de concentratie. Niet alleen een vertrouwde omgeving is belangrijk, ook de vertrouwensrelatie tussen de leerling en de coach is een belangrijke factor in de vooruitgang van de leerling. Daarom zijn onze coaches stuk voor stuk geselecteerd op hun sociale vaardigheden. Leren met een vertrouwd, enthousiast en ervaren persoon is immers wel zo leuk.

Onderwijs voor iedereen

Wij vinden dat ieder kind toegang moet hebben tot goed onderwijs, niet alleen in Nederland. In ons land vinden wij goed onderwijs al heel normaal, maar dat geldt helaas niet overal in de wereld. In andere landen zijn er kinderen voor wie onderwijs niet zo vanzelfsprekend is. Op veel plekken in de wereld leven kinderen die er alles voor zouden doen om überhaupt naar een les te mogen gaan. Bijles is wat dat betreft een realiteit die voor velen nog verder van huis ligt. Wij zijn ons erg bewust van dit contrast en StudyWorks ziet daarin haar eigen verantwoordelijkheid. Daarom doneren wij voor iedere review die onze klanten schrijven € 2,- aan stichting Edukans. Want ieder kind in de wereld heeft recht op goed onderwijs!

Bekijk de voortgang van deze actie op onze actiepagina. Met uw review helpt u niet alleen onze service te verbeteren, u maakt ook beter onderwijs mogelijk waar dat niet vanzelfsprekend is.

"Ieder kind is anders en daarom is onze bijles dat ook." - Timothy & Charley

Hebben we uw interesse gewekt?

Bent u geïnteresseerd in bijles of huiswerkbegeleiding? Kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem via het formulier contact met ons op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.