Over ons

Ons verhaal

Wist je dat de eerste bijlesgever van StudyWorks de oprichter zelf was? Meer dan tien jaar geleden begon Timothy met het geven van bijles en dat doet hij tot op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier. StudyWorks groeide uit van een jongensdroom tot succesvolle werkelijkheid.

Een paar jaar na de oprichting van StudyWorks kwam Charley erbij. Samen met Timothy vormt hij het hart van StudyWorks. Zo is hij als stagiair inplanner begonnen, maar heeft hij sindsdien de functie van algemeen directeur verworven. Charley heeft zelf in zijn eigen schooltijd bijles gekregen. Hij weet dus als geen ander wat een bijles effectief en leuk maakt.

StudyWorks

Ieder kind is anders,
daarom is onze bijles dat ook.

Elk kind een passende bijles

De missie van StudyWorks is om elk kind passende bijles aan te bieden in een vertrouwde omgeving in alle plaatsen en voor alle vakken. Vanuit de gedachte dat ieder kind anders is, zijn de bijlessen van StudyWorks nooit hetzelfde. Bij StudyWorks sta jij daarom op nummer één. We kijken altijd eerst naar de leerwens en behoeften. Samen met de coach ga je aan de slag met de gezamenlijk opgestelde leerdoelen. Unieke bijlessen van hoge kwaliteit en afgestemd op jouw behoefte – wanneer het jou uitkomt. Dat is waar StudyWorks voor staat.

StudyWorks succesgarantie

Kwaliteitsstempel

Wat zeggen andere ouders?

Arjan Jansma

“Een fijne organisatie, die snel passend hulp kon bieden aan onze dochter. De communicatie verloopt erg soepel en iedereen is meedenkend. Je kan altijd bij ze terecht voor vragen. Snelle reactie. Ook de studenten zijn geduldig, lief en hebben kennis voor de vakken waarbij je bijles hebt aangevraagd.”

Bij ons ben je sowieso verzekerd van...

Kwaliteit

Alle coaches die door StudyWorks worden ingezet, zijn gekwalificeerd en door een uitvoerige sollicitatieprocedure geselecteerd. Zij worden met een door onszelf ontwikkeld trainingstraject voorbereid op het geven van de bijles die het beste bij een leerling past. In deze training wordt ondermeer aandacht besteed aan het maken van een leerplan, concentratie en didactische vaardigheden.

Flexibiliteit

De coaches van StudyWorks zijn flexibel. Ze staan van maandagochtend tot en met zondagavond voor je klaar. Wij weten namelijk dat het leven al druk genoeg is. Wij maken het je graag gemakkelijk, met de bijles wanneer het jou het beste uitkomt. Zijn er bijzondere omstandigheden in het leven of op school? Dan houden wij daar natuurlijk graag rekening mee.

Maatwerk

StudyWorks heeft een slagingspercentage van 100%. Dit hebben we niet alleen bereikt door het streven naar goede cijfers. We zijn pas echt tevreden als leerlingen de lesstof begrijpen en ook kunnen toepassen. Al onze coaches maken een leerplan waarin de belangrijkste leerdoelen van uw kind worden opgenomen. Op deze manier garandeert StudyWorks al meer dan tien jaar een unieke aanpak voor ieder kind. Iedereen is immers anders, en leert op zijn of haar eigen manier.

We kregen laatst een spoedaanvraag van een ouder. Er was bijles nodig binnen 24 uur, want hun zoon had de volgende dag een toets. De ouders van de leerling hadden paniek omdat hun zoon de stof maar niet onder de knie kreeg en veel problemen had zich te concentreren. Ons inpan team is na de aanvraag meteen aan de slag gegaan en heeft dezelfde dag nog een geschikte coach gevonden. Onze bijlescoach kon meteen die avond nog langskomen om te helpen met het voorbereiden op de toets!

bijspijkerklassen

Onze bijlescoaches

StudyWorks heeft door heel Nederland getrainde bijlesdocenten vol passie voor hun vak. Mensen die jou zo goed mogelijk op weg willen helpen. Benieuwd wie onze bijlescoaches zijn?

Team StudyWorks

Het team achter StudyWorks

Dagelijks staan er zo’n 40 medewerkers voor je klaar om de beste bijles te regelen. Ben je benieuwd wie deze mensen zijn en hoe zij jou het beste kunnen helpen.

Onderwijs voor iedereen

StudyWorks is een snel groeiend bijlesbedrijf dat dagelijks honderden kinderen in heel Nederland helpt om hogere cijfers te halen. Gelukkig hebben de kinderen in Nederland gewoon toegang tot goed onderwijs. Maar dat is helaas niet overal in de wereld zo. Op veel plekken in de wereld leven kinderen die er alles aan zouden doen om überhaupt naar een les te mogen gaan. Bijles is wat dat betreft een realiteit die voor velen nog verder van huis ligt.

Daarom draagt StudyWorks Stichting Edukans een warm hart toe. Stichting Edukans is actief in ontwikkelingslanden en werkt om kinderen en jongeren van het best mogelijke onderwijs te voorzien. Goed onderwijs is de basis voor de toekomst. Een toekomst die niet overal zo vanzelfsprekend is als bij ons in Nederland.

Het gaat goed met StudyWorks. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid van een groep studenten die bijles gaf via Marktplaats tot één van de grotere spelers in Nederland. Maar met die groei komt ook een grotere maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom vinden wij dat het tijd is om iets terug te doen. Voor iedere review die een van onze klanten plaatst doneert StudyWorks €2,- aan stichting Edukans. Dit is natuurlijk ongeacht de waardering van de beoordeling. De voortgang van deze actie kunt u volgen op onze actiepagina. Bent u al klant van StudyWorks? Plaats dan vandaag nog uw review en draag ook bij aan beter onderwijs in Malawi.

Veelgestelde vragen

Onze bijles begint vanaf €24,- per uur. Je kan hiervoor voor één van onze bijlespakketten kiezen. Dan ontvang je flinke korting bij afname van méér bijles. Ga naar onze tarieven om te zien welk bijlespakket het beste bij jou past.

De inhoud van de bijles bepaal je samen met de bijlescoach – je weet immers zelf het beste wat er behandeld moet worden voor school! Bij aanvang van de eerste bijles worden er leerdoelen opgesteld. Deze leerdoelen zijn leidend in het meten van de voortgang en het bepalen van de koers verder in het bijles traject.

StudyWorks levert zowel (online) bijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Nederlands onderwijs. Hiernaast is StudyWorks ook actief in de educatieve detachering, denk hierbij aan scholen en de kinderopvang.

StudyWorks rekent bij aanmelding eenmalig administratiekosten van €35,-. Wij rekenen deze kosten voor de tijd en inspanning dat het kost om een goede match tussen een bijlescoach en jou te realiseren.

StudyWorks is actief in heel Nederland en onze coaches komen bij jou aan huis. Komt dat niet helemaal uit? Dan geven onze bijlescoaches ook graag online bijles.

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag verder


Chantal – Hoofd Inplan

Meld je aan en boost je succes met persoonlijke bijles!

Begin vandaag nog en bouw aan betere cijfers en groter zelfvertrouwen (in de klas). Laat je gegevens achter en wij gaan direct op zoek naar een ervaren bijlescoach die bij jou past.