Bijles Aardrijkskunde in Eindhoven

Veel leerlingen hebben moeite om bij aardrijkskunde alle verschillende grondsoorten uit elkaar te houden. Eindhoven ligt bijvoorbeeld grotendeels op zandgrond. Dat is ook de reden dat er in de omgeving van Eindhoven veel mais wordt verbouwd. Dat doet het namelijk erg goed op zandgrond. Op kleigrond, zoals rivier- of zeeklei doet grasland het weer veel beter. Daarom zie je steeds meer weilanden, als je richting de rivieren reist. Dit soort ezelsbruggetjes maakt het leren van aardrijkskunde een stuk makkelijker. De bijlescoaches van StudyWorks uit Eindhoven kennen ze allemaal!

StudyWorks in Eindhoven

StudyWorks is gebaseerd op het idee dat de match tussen begeleider en leerling het belangrijkst is voor geslaagde huiswerkbegeleiding. Daarom selecteren wij, in tegenstelling tot veel concurrenten, iedere begeleider individueel. Tijdens sollicitatierondes moeten we dus ook veel mensen teleurstellen. Dat doen we omdat we willen dat uw kind meteen de best mogelijke begeleider aardrijkskunde krijgt die in Eindhoven te vinden is. Dus meld uw kind aan en ervaar het zelf!

Aanmelden voor bijles Aardrijkskunde

Als u nu het inschrijfformulier invult gaan wij direct voor u aan de slag. We verwerken uw gegevens en gaan op zoek naar de meest geschikte begeleiders voor aardrijkskunde in ons netwerk in Eindhoven. Vervolgens nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Als er haast bij is, en uw kind heeft bijvoorbeeld binnenkort die belangrijke toets, dan kan onze begeleider al binnen twee dagen op de stoep staan. Gaat dat allemaal niet snel genoeg? Bel of app ons dan even op 06-40099616 of stuur een mail naar info@studyworks.nl. Wij staan zeven dagen per week klaar voor u en voor uw kind.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Eindhoven geven we ook Economie.
Engels
In Eindhoven geven we ook Engels.
Biologie
In Eindhoven geven we ook Biologie.
Duits
In Eindhoven geven we ook Duits.
Latijn
In Eindhoven geven we ook Latijn.
Natuurkunde
In Eindhoven geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Eindhoven geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Eindhoven geven we ook Nederlands.
Frans
In Eindhoven geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Eindhoven geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Eindhoven geven we ook M&O.
Scheikunde
In Eindhoven geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.