Bijles biologie in Eindhoven

Biologie is een vak waarbij veel verschillende onderwerpen langskomen. Van evolutie tot milieu en van planten tot voortplanting. Het kan daarom moeilijk zijn om alle onderwerpen uit elkaar te houden en zaken niet te verwarren tijdens het proefwerk. Bovendien is het biologieboek een van de dikste in je tas! Je bent niet de enige die wel een steuntje in de rug kan gebruiken bij biologie. Neem nu contact op en wij gaan direct voor je op zoek naar de begeleider biologie die het beste bij jou past.

Eerst je agenda op orde

Zelfs een korte periode bijles kan je helpen om je agenda en werkhouding op orde te krijgen. Dat helpt meestal al om hogere cijfers te halen. Omdat onze begeleiders je ook nog eens thuis helpen met precies de dingen waar jij moeite mee hebt is een hoger cijfer voor biologie bijna gegarandeerd. Eigenlijk hoef jij alleen te zorgen dat je thuis bent als onze bijlescoach voor de deur staat. O ja, en twee uur opletten en je best doen natuurlijk ;).

Hoeveel bijles heb ik nodig?

De hoeveelheid bijles biologie die uw kind nodig heeft is afhankelijk van hoe groot de achterstand is op welke vakken. Ga ervan uit dat uw kind de bijles biologie sowieso een paar weken moet volhouden. Na acht uur bijles zijn de resultaten meestal al goed merkbaar. Even volhouden dus. Als biologie niet het enige vak is waar uw kind moeite mee heeft, adviseren wij u gebruik te maken van een van onze pakketten. De bijles wordt dan per uur goedkoper.

Aanmelden voor bijles biologie 

Maak gebruik van onze gereduceerde tarieven en informeer bij een van onze medewerkers welk pakket het beste bij uw situatie past. U kunt ons het beste even bellen op 06-40099616. Op dat nummer kunt u ons trouwens ook Whatsappen met al uw vragen over bijles biologie in Eindhoven. Wij staan zeven dagen per week klaar voor u en voor uw kind.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Eindhoven geven we ook Economie.
Engels
In Eindhoven geven we ook Engels.
Duits
In Eindhoven geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Eindhoven geven we ook Aardrijkskunde.
Latijn
In Eindhoven geven we ook Latijn.
Natuurkunde
In Eindhoven geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Eindhoven geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Eindhoven geven we ook Nederlands.
Frans
In Eindhoven geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Eindhoven geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Eindhoven geven we ook M&O.
Scheikunde
In Eindhoven geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.