Bijles Duits in Eindhoven

Wist je dat het Nederlands van oorsprong een Germaanse taal is? Daarom wordt Duits in het Engels ook ‘German’ genoemd. Het is ook de reden dat er zoveel overeenkomsten tussen de Nederlandse en Duitse taal zijn. Alleen al daarom kan het handig zijn om bijles Duits te nemen. Om alle overeenkomsten en verschillen uit elkaar te houden. Een van onze begeleiders uit Eindhoven kan je daar uitstekend bij helpen.

Preventief starten met bijles

Het is logisch dat niet iedere leerling in een grote schoolklas precies de begeleiding krijgt die hij of zij nodig heeft. Daarom is individuele bijles ook zo’n goede aanvulling op klassikale les op school. Het liefst geven wij onze bijles Duits dan ook om de puntjes op de umlaut te zetten. Helaas moeten we tegenwoordig steeds meer leerlingen helpen om een opgebouwde achterstand weg te werken. Start daarom op tijd met bijles Duits, want een achterstand kan leiden tot een domino effect in cijfers.

Waarom StudyWorks?

In een grote stad als Eindhoven zijn er meerdere bijles bedrijven om uit te kiezen. Waarom zou u de bijles Duits voor uw zoon of dochter dan bij StudyWorks afnemen en niet ergens anders? Ten eerste hebben wij de leukste begeleiders die individueel worden geselecteerd en dat is bij de meeste concurrenten niet zo. Ten tweede zijn wij zeer flexibel, dat betekent geen contracten en geen abonnementen. U betaalt achteraf alleen voor de bijles die u afneemt, en dat kan vanaf één bijles!

Contact opnemen met StudyWorks

Zeven dagen per week, ook in de avonduren geven de gedreven bijlescoaches van StudyWorks bijles in Eindhoven en omgeving. Door ons grote netwerk garanderen wij dat we binnen twee dagen de geschikte begeleider Duits voor uw kind hebben gevonden. Het begint allemaal met het invullen van het inschrijfformulier. Als u dat heeft gedaan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Dat kan via mail: info@studyworks.nl of bel ons even op: 06-40099616.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Eindhoven geven we ook Economie.
Engels
In Eindhoven geven we ook Engels.
Biologie
In Eindhoven geven we ook Biologie.
Aardrijkskunde
In Eindhoven geven we ook Aardrijkskunde.
Latijn
In Eindhoven geven we ook Latijn.
Natuurkunde
In Eindhoven geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Eindhoven geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Eindhoven geven we ook Nederlands.
Frans
In Eindhoven geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Eindhoven geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Eindhoven geven we ook M&O.
Scheikunde
In Eindhoven geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.