Bijles Economie in Eindhoven

Als je op zoek bent naar bijles economie is de kans groot dat je niet efficiënt genoeg werkt. Laat efficiëntie nu precies zijn waar het vak economie over gaat! Een vaste begeleider voor bijles economie van StudyWorks kan je helpen om het meeste uit de tijd te halen die je aan het huiswerk en de proefwerken economie besteedt. Zo blijft er meer tijd over om leukere dingen te doen dan huiswerk en ben je eindelijk efficiënt bezig! Schrijf je nu in via het aanmeldingsformulier!

De bijles van StudyWorks

De bijles economie van StudyWorks in Eindhoven is persoonlijk, op maat en aan huis. Dat wil zeggen dat je een vaste begeleider krijgt toegewezen die speciaal voor jou is geselecteerd. Met hem of haar ga je aan de slag met jouw persoonlijke leerplan, precies afgestemd op de dingen waar jij nog aan moet werken. Dit alles vindt plaats bij jou thuis in Eindhoven. Zodat je na school nergens meer naartoe hoeft en je energie kan besteden aan de bijles. Hogere cijfers voor economie volgen als vanzelf! Neem nu contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden voor bijles economie

Als u uw kind vandaag nog aanmeldt voor bijles economie van StudyWorks, betaalt u geen administratiekosten bij afname van een pakket huiswerkbegeleiding! Vraag er ook nog even naar bij uw aanmelding. Dat betekent dat u voor ons kleinste pakket bijlessen al meer dan 10% korting ontvangt! Is dat even een goede manier om even te kijken of bijles iets voor uw kind is! Wíj zijn natuurlijk al overtuigd van het effect van onze bijles, maar u misschien nog niet. Profiteer daarom van deze aanbieding en meld uw kind nu aan. Als u nog vragen heeft kunt u ons natuurlijk altijd even bellen op 06-40099616 of een mail sturen naar info@studyworks.nl. Wij staan u graag te woord!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Engels
In Eindhoven geven we ook Engels.
Biologie
In Eindhoven geven we ook Biologie.
Duits
In Eindhoven geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Eindhoven geven we ook Aardrijkskunde.
Latijn
In Eindhoven geven we ook Latijn.
Natuurkunde
In Eindhoven geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Eindhoven geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Eindhoven geven we ook Nederlands.
Frans
In Eindhoven geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Eindhoven geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Eindhoven geven we ook M&O.
Scheikunde
In Eindhoven geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.