Bijles in Eindhoven – StudyWorks

Bijles in Eindhoven

StudyWorks verzorgt bijles in Eindhoven en omgeving in alle vakken die op de middelbare school worden gegeven. Omdat er in Eindhoven een hogeschool én een universiteit is gevestigd, zijn er genoeg gemotiveerde studenten te vinden die uw kind willen helpen om hogere cijfers te halen. Bovendien zijn de exacte vakken zoals wiskunde en scheikunde de meest aangevraagde vakken. Dus komt het goed uit dat de TU Eindhoven om de hoek is! Zo kunnen wij de juiste begeleider zelfs al binnen twee dagen voor u selecteren. Als u nu contact opneemt met StudyWorks gaan wij direct voor u aan de slag!

De methode van StudyWorks

Voor ons is de match tussen de begeleider en de leerling het belangrijkst. Als er geen klik is heeft de huiswerkbegeleiding namelijk ook geen zin. Daarom nemen wij van tevoren contact met u op om te bespreken waar uw kind behoefte aan heeft. Op basis van die informatie wordt de begeleider speciaal voor uw kind geselecteerd. De bijles vindt vervolgens aan huis plaats, wanneer dat u het beste uitkomt.

Tijdens de bijles

Tijdens de bijles wordt, naast het vak zelf, aandacht besteed aan de werkhouding en planning van uw kind. Die vaardigheden zijn namelijk minstens even belangrijk als het beantwoorden van de vragen. Het wordt tenslotte moeilijk om een hoger cijfer te halen als je niet weet wanneer de toets plaatsvindt. Vaak zijn simpele zaken zoals eerder beginnen met leren en prioriteiten stellen net de dingen die een leerling nodig heeft om hogere cijfers te halen.

Starten met huiswerkbegeleiding

Als nieuwe klant van StudyWorks betaalt geen administratie kosten bij afname van een pakket! Zo overtuigd zijn wij ervan dat het zal bevallen. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van een van onze pakketten, voor een lager uurtarief. Schrijf uw kind dus vandaag nog geheel vrijblijvend in voor onze bijles aan huis in Eindhoven. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u liever direct contact? Bel of whatsapp ons dan even op 06-40099616. Wij horen graag van u!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
We geven ook bijles Economie in Eindhoven.
Engels
We geven ook bijles Engels in Eindhoven.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in Eindhoven.
Duits
We geven ook bijles Duits in Eindhoven.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Eindhoven.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Eindhoven.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Eindhoven.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Eindhoven.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Eindhoven.
Frans
We geven ook bijles Frans in Eindhoven.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Eindhoven.
M&O
We geven ook bijles M&O in Eindhoven.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Eindhoven.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.