Bijles Engels in Eindhoven

De meeste leerlingen denken dat ze, door heel veel Netflix te kijken, met ondertiteling, best goed zijn in Engels. Het tegendeel is meestal waar. Tegen de tijd dat de proefwerken Engels in de bovenbouw echt moeilijk beginnen te worden is er al een aardige achterstand opgebouwd. Een van de vlotte begeleiders van StudyWorks uit Eindhoven kan uw kind helpen de achterstand weer weg te werken en voortaan hogere cijfers te halen.

Bijles nemen is juist slim

Dat uw kind bijles Engels nodig heeft wil niet zeggen dat er iets mis is met zijn of haar intelligentie. Vaak is zelfs het tegendeel waar, als intelligente leerlingen niet worden geboeid in de les is een achterstand zo opgebouwd. Dat kan komen door onrust in de klas, of bijvoorbeeld geen klik met de docent Engels. Beide zaken zijn al meteen opgelost door bijles aan huis te nemen van StudyWorks.

Examentraining of bijles?

Als het examen Engels al dichtbij is kunt u misschien beter kiezen voor examentraining. Een van onze meer ervaren begeleiders wordt dan geselecteerd om met uw kind te gaan oefenen met de examens Engels van voorgaande jaren. Uw kind wordt als het ware klaargestoomd voor de grote dag. Zodat hij of zij, niet alleen bij Engels, maar ook bij de andere vakken, met meer zelfvertrouwen en minder stress het examen in gaat.

Hoe schrijf ik mijn kind in voor bijles?

Door het inschrijfformulier in te vullen kunt u uw zoon of dochter aanmelden voor de bijles van StudyWorks in Eindhoven. Inschrijven is geheel vrijblijvend. Wij nemen vervolgens binnen twee dagen contact met u op om te bespreken wat uw kind precies nodig heeft. Als er haast bij is en het proefwerk bijvoorbeeld al volgende week plaatsvindt, kunnen wij al binnen twee dagen de juiste begeleider voor Engels uit Eindhoven voor uw kind selecteren. Heeft u nog vragen? Bel of WhatsApp ons dan even op 06-40099616.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Eindhoven geven we ook Economie.
Biologie
In Eindhoven geven we ook Biologie.
Duits
In Eindhoven geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Eindhoven geven we ook Aardrijkskunde.
Latijn
In Eindhoven geven we ook Latijn.
Natuurkunde
In Eindhoven geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Eindhoven geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Eindhoven geven we ook Nederlands.
Frans
In Eindhoven geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Eindhoven geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Eindhoven geven we ook M&O.
Scheikunde
In Eindhoven geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.