Ik wil bijles

Bijles Frans in Goirle

De leukste en meest effectieve bijles Frans in Goirle krijgt uw kind bij StudyWorks. Wij hebben al talloze leerlingen geholpen bij het halen van betere cijfers, en wij zijn dan ook erg trots op onze 100% slagingspercentage. Onze één-op-één bijles wordt gegeven door gekwalificeerde bijlescoaches, bij u thuis of online. Met bijles Frans in Goirle van StudyWorks krijgt uw kind weer zelfvertrouwen voor school en liggen betere cijfers in het verschiet!

Meld u nu aanVoor (online) bijles Frans in Goirle

 • Bijles op maat
 • Persoonlijke begeleiding
 • Zowel aan huis als online
 • Gekwalificeerde coaches
 • Alle vakken en niveaus

Een fijne organisatie, die snel passend hulp kon bieden aan onze dochter. De communicatie verloopt erg soepel en iedereen is meedenkend. Je kan altijd bij ze terecht voor vragen. Snelle reactie. Ook de studenten zijn geduldig, lief en hebben kennis voor de vakken waarbij je bijles hebt aangevraagd.

Arie Kortland
Hulp van StudyWorks

Frans, een moeilijk vak

Bijna tweederde van alle scholieren in Goirle krijgt bijles. Toch zijn er veel scholieren die zich hiervoor schamen of ervoor kiezen om geen bijles Frans te nemen. Dat is zonde, want bijles Frans kan juist heel nuttig en leuk zijn! Heeft uw kind ook moeite met:

 • Leren voor toetsen?
 • Het onder de knie krijgen van le passé composé?
 • Het structuren van een enorme hoeveelheid huiswerk?
 • Het onthouden van woordenrijtjes en zinnen?
 • Het volgen van Franse luistertoetsen?
 • Focussen in de klas?

Persoonlijke bijles Frans in Goirle - Onderwijs op maat

Onvoldoendes zijn de vijand van iedere scholier. Want onvoldoendes kunnen overal op de loer liggen en zijn niet altijd makkelijk weer weg te krijgen. Daarom vinden we bij StudyWorks dat uw kind de beste hulp moet krijgen! Daarom koppelen wij uw kind na uw aanmelding aan een persoonlijke en ervaren bijlescoach met een gemeenschappelijke hobby of interesses. Dit zorgt voor een band en daardoor voor een prettig leerklimaat. Dat maakt onze bijles Frans in Goirle niet alleen effectief, maar ook leuk! De motiverende aanpak en een persoonlijk leerplan van onze bijlescoach zorgt voor hernieuwde zin in het leren bij uw kind - en mooie cijfers volgen hierdoor snel. StudyWorks helpt uw kind met bijles Frans in Goirle!

Hoe werkt bijles bij StudyWorks?

1

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen.

Het is belangrijk om je gegevens zo volledig mogelijk in te vullen zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen met het vinden van een bijlescoach.

2

Wij nemen telefonisch contact met je op.

Na jouw aanmelding nemen wij binnen één dag telefonisch contact met je op. Hierin bespreken we jouw aanvraag en onze werkwijze.

3

Wij zoeken een geschikte bijlescoach.

Tijdens het zoeken naar de beste match voor jou houden we je actief op de hoogte van de voortgang, totdat we de juiste bijlescoach hebben gevonden.

4

We plannen samen de eerste bijles in.

We hebben een geschikte bijlescoach gevonden! We nemen telefonisch contact op om samen de eerste bijles in te plannen.

Over ons

Met zorg gekozen begeleiders

StudyWorks selecteert al haar coaches niet alleen op hun kennis, maar ook op hun sociale vaardigheden en natuurlijk gevoel voor kennisoverdracht. Wanneer wij op zoek gaan naar een geschikte coach voor uw kind, zoeken wij altijd naar gemeenschappelijke interesses, want wij vinden dat er een goede klik moet zijn tussen de coach en uw kind. Dat maakt de bijles nog plezieriger en dat komt het leerproces ten goede.

Lees meer
Alle hulp onder één dak

Wij verzorgen bijles in Goirle op deze niveaus

Onze coaches zijn getraind om te voorzien in bijles op elk niveau en in elk leerjaar. Hierdoor kunnen wij uw kind altijd ondersteunen waar hij/zij dat nodig heeft.

Jaar 1
Jaar 2
Jaar 3
Jaar 4
Jaar 5
Jaar 6
Jaar 7
Jaar 8
Basisschool
Vmbo
Havo
Vwo
Gymnasium
Mbo
Hbo
Wo
Alleen de allerbesten

Ontmoet onze coaches

StudyWorks selecteert al haar coaches in Goirle persoonlijk op hun kennis, maar ook op hun visie op het geven van bijles Frans en hun sociale vaardigheden. Hierdoor kunnen wij aan iedere leerling in Goirle een leuke en ervaren coach bieden.

Afbeelding coach

Coach Alyza

Ik geef bijles in eigenlijk alle talen, ik ben een super talen fan! Ik vind het vooral belangrijk om tijdens mijn bijlessen goed te kijken naar wat de leerling nou echt nodig heeft. Vaak ligt het probleem namelijk niet bij de stof zelf, maar bij de manier waarop ze de stof leren op school. Daarom probeer ik altijd naar een nieuwe methode te zoeken die wel werkt voor de leerling!

Afbeelding coach

Coach Luna

Mijn eerste bijles was een erg leuke ervaring. Ik vind het superfijn dat StudyWorks bijlessen op deze manier organiseert. Ze regelen alles goed voor de bijlescoach en de leerlingen, en ondersteunen je waar nodig. Ik hoop dat ik nog meer leerlingen op deze manier kan gaan helpen en ondersteunen, echt leuk om te doen!

Afbeelding coach

Coach Joshua

Ik ben bij StudyWorks gaan werken omdat het heel leuk vind om iets nieuws te leren aan iemand. Ik geef vooral bijles in de beta-vakken en mijn bijlesleerling had laatst een zeven gehaald voor wiskunde terwijl hij daarvoor alleen maar vieren haalde. Ik kreeg van hem een appje, maar ook van zijn moeder. Zo leuk om te merken hoe blij zijn ouders ook met mijn bijlessen waren!

Tarieven

Onze pakketten

Meer bijles betekent meer korting. Met een van onze pakketten bent u verzekerd van een lagere prijs per uur. U bepaalt vervolgens zelf wanneer u de lessen inplant en betaalt gemakkelijk middels automatisch incasso. Onze pakketten zijn 12 maanden geldig dus vaak in 2 schooljaren te gebruiken! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Icoon pakket

Mini

Pakket

31,-*

/ p.u.
 • € 64,- korting
 • 16 uur bijles
Kies pakket
Icoon pakket

Succes

Pakket

28,-*

/ p.u.
 • € 168,- korting
 • 24 uur bijles
Kies pakket
Icoon pakket

Succes plus

Pakket

24,-*

/ p.u.
 • € 440,- korting
 • 40 uur bijles
Kies pakket

Losse bijles

Per uur

35,-*

/ p.u.
Kies losse bijles
*Eénmalig €35,- administratiekosten
Recensies

Wat zeggen andere ouders?

Maarten Koopmans

“Uitstekende bijles gehad voor mijn zoon. De coach was zeer vriendelijk en sociaal, waardoor er snel een klik ontstond. Na een paar bijlessen was het gemiddelde snel gestegen. Na een tijdje is de onvoldoende van een 4,7 omgebogen naar een 7,1. Willem haalde al snel achten en negens voor wiskunde. Ik ben uitermate tevreden!”

Lees meer
Nabijgelegen locaties

Volg ook bijles Frans in...

Onze vakken

Met welke vakken kunnen wij u nog meer helpen?

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen?

 • Hoeveel kost de bijles Frans in Goirle van StudyWorks?

  Onze bijles Frans begint vanaf €24,- per les. U kunt voor één van onze pakketten bijles kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij afname van méér bijles. Ga naar onze tarieven om te zien welk pakket het beste bij u past.

 • Door wie wordt de bijles Frans in Goirle van StudyWorks gegeven?

  StudyWorks werkt met een grote groep aan gekwalificeerde coaches. Wij hebben door heel Nederland coaches gereed staan om uw kind te steunen en te motiveren bij het maken van het schoolwerk. Al onze coaches hebben een intern trainingstraject gevolgd, want er zitten veel fijne kneepjes aan het vak. Zo is ieder kind uniek en heeft dan ook zijn of haar eigen benodigdheden.

 • Wat wordt er behandeld tijdens de bijles Frans?

  De inhoud van de bijles Frans wordt bepaald met uw kind – hij of zij weet immers het beste wat er behandeld moet worden voor school! Bij aanvang van de eerste bijles Frans worden er leerdoelen opgesteld. Deze leerdoelen zijn leidend in het meten van de voortgang en het bepalen van de koers verder in het traject.

 • Wat maakt de bijles Frans in Goirle van StudyWorks zo effectief?

  StudyWorks is gebouwd op drie belangrijke pijlers. Deze pijlers zijn kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. Wij vinden dat bijles altijd van hoge kwaliteit moet zijn. Daarnaast leert ieder kind op zijn/haar eigen manier, dus onze lessen zijn altijd op maat gemaakt. Als laatste zijn onze gekwalificeerde coaches erg flexibel en staan zij de hele week klaar om uw kind te ondersteunen bij het schoolwerk. Om deze drie redenen is de bijles Frans in Goirle van StudyWorks zo effectief.

 • Waarom rekent StudyWorks administratiekosten?

  StudyWorks rekent bij aanmelding eenmalig administratiekosten van €35,-. Wij rekenen deze kosten alle tijd en inspanning dat het kost om een goede match tussen een coach en uw kind te realiseren.

 • Waar vindt de bijles Frans van StudyWorks plaats?

  StudyWorks is actief in heel Nederland en onze coaches komen bij u aan huis in Goirle. Komt dat niet helemaal uit? Dan geven onze coaches ook graag online bijles Frans.

 • Welke diensten levert StudyWorks nog meer?

  StudyWorks levert zowel online bijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Nederlands onderwijs.

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag verder StudyWorks medewerker

Sary - Hoofd Inplan

 • 06 - 400 99 616
 • info@studyworks.nl

LinkedIn Facebook Instagram E-mail
StudyWorks B.V. Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap XML