Bijles Frans in Eindhoven

Vind jij Frans een prachtige taal maar lukt het maar niet om ook hoge cijfers te halen voor dit vak? Dan is het tijd voor huiswerkbegeleiding Frans van StudyWorks. Een van onze bijlescoaches uit Eindhoven kan je helpen om precies die dingen aan te pakken waar jij moeite mee hebt. En dat alles in de rustige omgeving van je eigen huis. De bijles Frans van StudyWorks is namelijk aan huis: á la maison! En onze huiswerkbegeleiding is niet klassikaal maar privé, en dat is ook Frans!

Enthousiasme in het Frans

Nog zo’n Frans woord: enthousiasme. Dat is precies wat onze begeleider uit Eindhoven probeert over te brengen tijdens de bijles. Natuurlijk zijn grammatica en spelling ook wel belangrijk maar alles begint uiteindelijk met motivatie. En bij StudyWorks weten we dat: als de begeleider uw kind kan motiveren voor het vak Frans, gaat de rest ook lukken. Daarom worden onze begeleiders speciaal geselecteerd op hun instelling en uitstraling. Bijles gaat over zoveel meer dan alleen de vakinhoudelijke stof. Neem contact op met StudyWorks en ervaar het zelf!

Aanmelden voor bijles of examentraining

StudyWorks biedt verschillende soorten bijles aan. Als uw kind in het examenjaar zit is het bijvoorbeeld belangrijk dat de bijles op een andere manier wordt gegeven. Het liefst door iemand met meer ervaring met de examenstof. Als dat lukt noemen we de bijles examentraining. De focus ligt in dat geval op oefenen met oude examens, verbeteren van de werkhouding en omgaan met stress. Kan uw kind wel wat extra begeleiding gebruiken? Meld hem of haar dan vandaag nog aan voor bijles Frans van StudyWorks in Eindhoven en vul het aanmeldformulier in! U kunt ons ook altijd even bellen op 06-40099616 of mailen naar info@studyworks.nl. Wij horen graag van u!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Eindhoven geven we ook Economie.
Engels
In Eindhoven geven we ook Engels.
Biologie
In Eindhoven geven we ook Biologie.
Duits
In Eindhoven geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Eindhoven geven we ook Aardrijkskunde.
Latijn
In Eindhoven geven we ook Latijn.
Natuurkunde
In Eindhoven geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Eindhoven geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Eindhoven geven we ook Nederlands.
Geschiedenis
In Eindhoven geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Eindhoven geven we ook M&O.
Scheikunde
In Eindhoven geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.