Bijles Geschiedenis in Eindhoven

Weet u waarom Eindhoven ook wel de lichtstad wordt genoemd? Nee, fout. De bijnaam is veel ouder dan Philips. Eindhoven stond vroeger namelijk bekend om haar bloeiende luciferindustrie. Vandaar deze bijnaam, waarmee natuurlijk meestal Parijs wordt bedoeld. Heeft u kind ook een bijnaam op school? Zou u willen dat het ‘studiebol’ of ‘streber’ was? Dan wordt het tijd voor de bijles geschiedenis van StudyWorks!

Geschiedenis als vak

Het succes van het vak geschiedenis is vooral afhankelijk van de klik met de docent. Het kan natuurlijk gebeuren dat uw kind niet gemotiveerd raakt door de verhalen van de docent op school. Dan kan het helpen om een begeleider van StudyWorks bij u thuis uit te nodigen. Door het geringe leeftijdsverschil en het enthousiasme van onze begeleider gaan de verhalen van weleer leven voor uw kind. Beter cijfers beginnen bij interesse en motivatie, die kunnen onze begeleiders leveren!

Verbanden leggen

Het vak geschiedenis wordt vaak onderschat. Hoe leuk de lessen soms ook zijn, discussievragen over politieke en religieuze stromingen zijn altijd moeilijk. Uw kind is dan ook niet de enige in Eindhoven die wel een steuntje in de rug kan gebruiken bij geschiedenis. Goede bijles kan het verschil maken tussen ongemotiveerd onvoldoendes halen en met plezier voldoendes. Ervaar het zelf en neem nu contact op met StudyWorks.

Contact opnemen met StudyWorks

U kunt ons altijd bellen of appen op 06-40099616. Wij staan namelijk zeven dagen per week klaar voor u en voor uw kind. Als u het al helemaal zeker weet, kunt u ook direct het inschrijfformulier invullen via de button op deze pagina. Dan hebben wij meteen al uw gegevens en nemen wij nog even contact met u op om de definitieve afspraak te maken. U kunt natuurlijk ook altijd een mailtje sturen naar info@studyworks.nl. Hoe dan ook staan wij u graag te woord met betrekking tot bijles geschiedenis in Eindhoven.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Eindhoven geven we ook Economie.
Engels
In Eindhoven geven we ook Engels.
Biologie
In Eindhoven geven we ook Biologie.
Duits
In Eindhoven geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Eindhoven geven we ook Aardrijkskunde.
Latijn
In Eindhoven geven we ook Latijn.
Natuurkunde
In Eindhoven geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Eindhoven geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Eindhoven geven we ook Nederlands.
Frans
In Eindhoven geven we ook Frans.
M&O
In Eindhoven geven we ook M&O.
Scheikunde
In Eindhoven geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.