Bijles Nederlands in Eindhoven

Laten we beginnen met een geruststelling. Uw kind is niet de enige in Eindhoven die moeite heeft met het vak Nederlands. Wij hebben namelijk al een aantal aanmeldingen ontvangen. Het vak Nederlands behelst dan ook veel meer dan alleen spelling en grammatica. Uw kind moet namelijk ook oefenen met begrijpend lezen en argumentatie. En dan hebben we het nog niet eens over de leeslijst. Daarom is het heel begrijpelijk dat u op zoek bent naar bijles Nederlands in Eindhoven. Neem nu contact op met StudyWorks om de mogelijkheden te bespreken.

Huiswerkbegeleiding van StudyWorks

De bijles Nederlands van StudyWorks is persoonlijk, op maat en aan huis. Dat wil zeggen dat de begeleider speciaal voor uw kind wordt geselecteerd op basis van uw voorkeuren en onze jaren ervaring in het matchen van leerling en begeleider. Daarnaast gaat uw zoon of dochter met de begeleider aan de slag met een persoonlijk leerplan waarin leerdoelen en valkuilen duidelijk worden vastgelegd. Deze bijlessen vinden gewoon bij u thuis plaats. De begeleider voor Nederlands komt naar u toe wanneer dat u het beste uitkomt. Wel zo prettig. Neem nu contact op en ontdek de mogelijkheden!

Starten met bijles in Eindhoven

Wist u dat onze inschrijving geheel vrijblijvend is? Als u de aanmelding voor bijles Nederlands in Eindhoven invult en verstuurt zit u nog nergens aan vast. Het betekent alleen dat wij alvast op zoek gaan naar de juiste begeleider in Eindhoven en zo snel mogelijk contact met u opnemen om te overleggen wat u precies nodig heeft. Bovendien betaalt u geen administratie kosten bij afname van een pakket bijlessen. Meld uw kind dus nu aan! Heeft u liever direct contact? Bel ons dan op 06-40099616 of stuur een mail naar info@studyworks.nl wij zijn u graag van dienst!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Eindhoven geven we ook Economie.
Engels
In Eindhoven geven we ook Engels.
Biologie
In Eindhoven geven we ook Biologie.
Duits
In Eindhoven geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Eindhoven geven we ook Aardrijkskunde.
Latijn
In Eindhoven geven we ook Latijn.
Natuurkunde
In Eindhoven geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Eindhoven geven we ook Wiskunde.
Frans
In Eindhoven geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Eindhoven geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Eindhoven geven we ook M&O.
Scheikunde
In Eindhoven geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.