Bijles Geschiedenis in Bussum

De naam Karel de Grote kennen we allemaal. Maar wie was hij en wanneer leefde hij? En zo zijn er nog vele bekende namen uit de geschiedenis die uw kind moet kennen en op de juiste plek op de tijdlijn moet kunnen plaatsen. Kan uw kind wel hulp gebruiken in Bussum bij het leren van Geschiedenis? Weg met die onvoldoendes!

Wilt u geen stoffige huiswerkbegeleiding, maar gedreven begeleiders die echt met uw kind aan de slag gaan? Dan bent u bij StudyWorks aan het juiste adres. StudyWorks koppelt de juiste begeleider aan uw kind om een zo goed mogelijke vertrouwensband te creëren. Door individuele bijles aan huis voelt uw kind zich op zijn of haar gemak en gaat de leerstof er snel in.

U wilt graag begeleiding voor Geschiedenis in Bussum? Dat kan bij StudyWorks! U kunt zich hier direct geheel vrijblijvend aanmelden voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining Geschiedenis in Bussum. Liever Geschiedenis volgen in een andere stad, of een ander vak in Bussum? Bij StudyWorks kan het allemaal! Voor meer informatie kunt u ons bereiken via 06-40099616 of op info@studyworks.nl.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Bussum geven we ook Economie.
Biologie
In Bussum geven we ook Biologie.
Engels
In Bussum geven we ook Engels.
Duits
In Bussum geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Bussum geven we ook Aardrijkskunde.
Latijn
In Bussum geven we ook Latijn.
Natuurkunde
In Bussum geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Bussum geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Bussum geven we ook Nederlands.
Frans
In Bussum geven we ook Frans.
M&O
In Bussum geven we ook M&O.
Grieks
In Bussum geven we ook Grieks.
Maatschappijleer
In Bussum geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In Bussum geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.