Hoe werkt het?

Waarom kiezen voor StudyWorks?

Bij StudyWorks vinden we dat iedere leerling een passende bijles verdient. Onze bijles is daarom nooit hetzelfde: wij zorgen ervoor dat de bijles aansluit op jouw wensen en behoeften. Of je nu één op één bijles aan huis wilt, of liever online: wij regelen het, voor ieder vak en ieder niveau. Onze gekwalificeerde bijlescoaches staan klaar om je te helpen, waar en wanneer het jou uitkomt. Hoe we dit precies doen, leggen we uit aan de hand van de volgende 8 stappen:

1. Aanmelding

Je kunt je voor de bijles van StudyWorks aanmelden via de volgende  link of door rechts bovenin op ‘ik wil bijles’ te klikken. Wanneer je je via onze website aanmeldt, vragen wij jou een aantal gegevens achter te laten. Het is belangrijk om je gegevens zo volledig mogelijk in te vullen zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen met het vinden van een bijlescoach. Daarnaast kan je ook bijzonderheden of wensen betreffende de bijles doorgeven. Wij nemen alle opgegeven informatie mee in het matchingsproces, zodat wij echt een bijlescoach kunnen vinden die past.

2. Het portaal

Nadat je je hebt aangemeld krijg je een e-mail om een account aan te maken voor ons portaal (inloggen). Dit portaal is het systeem waarin wij alles voor jou bijhouden en waar jij ook de regie hebt over de bijlessen. In het portaal vind je al jouw gegevens, kan je jouw beschikbaarheid aanpassen, bijlessen terugvinden in de agenda en zelf nieuwe bijlessen inplannen. Daarnaast kan je vanuit dit portaal jouw gekozen bijlespakket inzien en wanneer nodig een nieuwe bijlespakket aanschaffen. Alles om het voor jou makkelijk en flexibel te maken!

3. Aanvraag bespreken

Zodra wij jouw gegevens hebben ontvangen en je een account hebt aangemaakt, neemt onze inplanafdeling binnen twee werkdagen telefonisch contact op om de aanvraag te bespreken. In dit gesprek nemen wij onze werkwijze met jou door en bespreken we de wensen voor de bijles. Hiernaast kunnen wij in dit gesprek soms ook al een inschatting maken hoe snel wij een bijlescoach klaar hebben staan die aansluit op jouw wensen.

 

Wist jij dat wij, als je voor online bijles kiest, binnen twee werkdagen al een geschikte bijlescoach aan jou kunnen matchen voor één op één bijles? Dit komt omdat wij dan niet gebonden zijn aan jouw locatie.

4. We maken de beste match

Op basis van de grootte van de hulpvraag, jouw beschikbaarheid en de afstand gaan wij op zoek naar de beste bijlescoach. Tijdens deze zoektocht houden wij jou actief op de hoogte totdat wij een geschikte bijlescoach hebben gevonden. Wanneer wij een bijlescoach hebben gevonden nemen wij telefonisch contact op om samen de eerste bijles in te plannen. 

Wil je zo snel mogelijk bijles? Dan adviseren wij om voor online bijles te kiezen. StudyWorks heeft door heel Nederland bijlescoaches in dienst en door voor online bijles te kiezen kunnen wij ongeacht jou locatie de beste bijlescoach aan jou matchen. 

alle bijlesdocenten

5. De eerste bijles

Wanneer er een geschikte bijlescoach is gevonden, is het tijd voor de eerste bijles! Aangezien dit de eerste keer zal zijn dat je de coach ontmoet, wordt tijdens de eerste bijles  aan het begin tijd besteed aan de kennismaking en een persoonlijk leerplan. Wanneer er tijd over is, zal er tijdens de eerste bijles al meteen gewerkt worden aan de stof. 

Na de eerste bijles kan je samen met de coach een nieuwe bijles inplannen. De nieuwe bijles dient in het portaal te worden gezet door de bijlescoach. Op deze manier kunnen jullie makkelijk bijhouden hoeveel bijlessen er hebben plaatsgevonden en wanneer de volgende bijles is.

6. Evaluatie

Na de eerste bijles nemen wij telefonisch contact met je op om de eerste bijles te bespreken. Dit doen wij ook met de bijlescoach, om zo te kijken of het een echte match is. 

In dit gesprek bespreken we of er een klik is met de bijlescoach, deze aansluit bij jouw wensen en beantwoorden we eventuele vragen of onduidelijkheden. Indien je nog geen bijlespakket hebt gekozen bespreken we in dit gesprek samen de opties. 

Bijlesevaluatie

7. Onze bijlespakketten

Als je bij de aanmelding nog geen bijlespakket hebt gekozen, bespreken wij samen of dit aansluit bij jouw bijleswensen.  Wij hebben drie vaste bijlespakketten (Mini, Succes en Succes+ pakket), maar ook de mogelijkheid om een persoonlijk bijlespakket samen te stellen. Zo kan je samen met onze inplanafdeling een op maat gemaakt bijlespakket samenstellen die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Onze bijlespakketten zijn 12 maanden geldig en kan ook voor andere familieleden worden gebruikt.

Liever losse bijlessen? Geen probleem, bij StudyWorks is het ook mogelijk om losse bijlessen af te nemen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de bijlessen te betalen. Wanneer je kiest voor een bijlespakket kan je het volledige bedrag in één keer betalen, maar het is ook mogelijk de betalingen in meerdere termijnen te voldoen. Losse bijlessen worden aan het einde van de volgende maand gefactureerd,  dit kan middels een losse factuur (€2,50 extra per losse factuur) of een automatische incasso

8. Vervolg

De eerste bijles is goed bevallen en je hebt wel of niet een bijlespakket afgenomen, wat nu? Gedurende de hele periode dat je bijles hebt van een van onze bijlescoaches, hebben wij contact met jou. 

We bespreken de voortgang, waar verbeterpunten liggen en of wij met andere vakken kunnen helpen. Onze medewerkers staan voor jou klaar en zijn zowel telefonisch, via WhatsApp als via de mail bereikbaar.  

StudyWorks heeft ervoor kunnen zorgen dat mijn kinderen nu de juiste begeleiding bij het schoolwerk krijgen! Ik ben hartstikke tevreden, binnen één dag hadden ze een coach gevonden. Super!

Leerlingen geholpen
0
Geslaagd
0 %
Jaar ervaring
0

— Aanmelden

Vrijblijvend aanmelden, snel geregeld.

Mooie cijfers en zelfvertrouwen in het schoolwerk zijn in zicht. Laat uw gegevens achter en wij gaan direct op zoek naar een ervaren coach voor uw kind.