Veelgestelde vragen

— Veelgestelde vragen

Staat uw vraag hier misschien tussen?

Zoek op onderwerp

Bijles

Onze bijles begint vanaf €24,- per uur. U kunt voor één van onze pakketten bijles kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij afname van méér bijles. Ga naar onze tarieven om te zien welk pakket het beste bij u past.

De inhoud van de bijles wordt bepaald met uw kind – hij of zij weet immers het beste wat er behandeld moet worden voor school! Bij aanvang van de eerste bijles worden er leerdoelen opgesteld. Deze leerdoelen zijn leidend in het meten van de voortgang en het bepalen van de koers verder in het bijles traject.

StudyWorks levert zowel (online) bijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Nederlands onderwijs.

StudyWorks rekent bij aanmelding eenmalig administratiekosten van €35,-. Wij rekenen deze kosten voor de tijd en inspanning dat het kost om een goede match tussen een bijlescoach en uw kind te realiseren.

StudyWorks is actief in heel Nederland en onze coaches komen bij u aan huis. Komt dat niet helemaal uit? Dan geven onze bijlescoaches ook graag online bijles.

Huiswerkbegeleiding

Onze huiswerkbegeleiding begint vanaf €24,- per uur. U kunt voor één van onze pakketten huiswerkbegeleiding kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij afname van méér huiswerkbegeleiding. Bekijk onze tarieven om uit te zoeken welk pakket het beste bij uw kind past.

De inhoud van de huiswerkbegeleiding wordt bepaald met uw kind – hij of zij weet immers het beste wat er behandeld moet worden voor school! Bij aanvang van de huiswerkbegeleiding worden er leerdoelen opgesteld. Deze leerdoelen zijn leidend in het meten van de voortgang en het bepalen van de koers verder in het traject.

StudyWorks levert zowel (online) bijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Nederlands onderwijs.

StudyWorks rekent bij aanmelding eenmalig administratiekosten van €35,-. Wij rekenen deze kosten voor de tijd en inspanning dat het kost om een goede match tussen een coach en uw kind te realiseren.

StudyWorks is actief in heel Nederland en onze coaches komen bij u aan huis. Komt dat niet helemaal uit? Dan geven onze coaches ook graag online huiswerkbegeleiding.  

Examentraining

Onze examentraining begint vanaf €24,- per uur. U kunt voor één van onze pakketten examentraining kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij afname van méér examentrainingen. Ga naar onze tarieven om te zien welk pakket het beste bij u past.

Door een combinatie van persoonlijke coaches, leren aan huis en een motiverende aanpak heeft StudyWorks een slagingspercentage van 100% weten te halen – en te behouden. Lees daarover hier meer.

StudyWorks levert zowel (online) bijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Nederlands onderwijs.

StudyWorks rekent bij aanmelding eenmalig administratiekosten van €35,-. Wij rekenen deze kosten voor de tijd en inspanning dat het kost om een goede match tussen een coach en uw kind te realiseren.

StudyWorks is actief in heel Nederland en onze coaches komen bij u aan huis. Komt dat niet helemaal uit? Dan geven onze bijlescoaches ook graag online examentraining.

Scholen

StudyWorks biedt ondersteuning aan scholen om het onderwijs weer leuker en gemakkelijker te maken voor iedereen. StudyWorks heeft al meerdere basis- en middelbare scholen kunnen steunen door middel van een samenwerking. Wij kunnen uw school helpen, zodat de focus van u en uw collega’s weer kan komen te liggen bij datgene wat het belangrijkst is: uw leerlingen.

StudyWorks heeft duizenden smaken van (toekomstige) docenten in dienst. Dit zijn onze StudyWorkers en zij wonen verspreid door heel het land. Sommige van hen zijn bezig met de pabo of met een docentenopleiding op universitair niveau. Anderen zijn afgestudeerden met werkervaring. Dat betekent dat zij allen al een greep hebben op moderne didactiek en pedagogiek. 

Ten tweede zijn zij allemaal door onze strenge selectieprocedure gekomen. Onderwijs is een serieuze zaak, en daarom nemen wij alleen de beste docenten in spé aan. Zij moeten betrokken willen zijn bij het onderwijs van uw leerlingen, zodat zij daarvan kunnen leren en mettertijd zelf les kunnen gaan geven. Op deze manier zijn zij gemotiveerd om de beste ondersteuning op uw school te kunnen bieden.

Iedere school ondervindt zo haar eigen problemen. Daarom bepaalt uw school waar en wanneer er precies hulp nodig is. Zo kunnen onze StudyWorkers:

 • Voor korte of lange termijn invallen op scholen en lesuitval tegengaan. 
 • Surveilleren in de klas terwijl de docent vanuit huis werkt of om corona maatregelen te handhaven.
 • Als onderwijsassistent een docent op de school ondersteunen en leerlingen meer persoonlijke aandacht te bieden.
 • Examentrainingen geven.
 • Individuele bijles of bijspijkerklassen geven om achterstanden weg te werken, zelfs tijdens de vakanties.
 • Lente- en/of zomerscholen organiseren, om leerlingen te helpen toch over te laten gaan.

Onze StudyWorkers zijn flexibel in te zetten, precies waar uw school dat nodig acht.

Indien u gebruik wilt maken van onze diensten, kunt u een mailtje sturen naar samenwerkingen@studyworks.nl of telefonisch contact opnemen door te bellen naar 06-39613401. Daarnaast kunt u ook het formulier hieronder invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 

Afhankelijk van uw wensen gaan wij op zoek naar de juiste StudyWorker voor uw school!

Bij StudyWorks vinden we dat de ondersteuning op uw school altijd effectief en zeker niet duur moet zijn. Bij StudyWorks bent u daarom te allen tijde verzekerd van:

 • Scherpe tarieven. Bij StudyWorks betaalt uw school €45,- per uur per StudyWorker. Onze concurrenten rekenen daarentegen bedragen van minstens €70,- per uur.
 • Ervaren invalkrachten. Alle StudyWorkers zijn gescreend en getraind in hun persoonlijke en onderwijskundige vaardigheden.
 • Flexibiliteit: Wij kunnen gemiddeld binnen 48 uur een StudyWorker vinden die aansluit bij uw wensen.
 • Géén opstartkosten, en zeker geen onnodig papierwerk.
 • Mocht de StudyWorker goed bij uw school passen, is het overnemen van het personeel bespreekbaar.

Bij StudyWorks betaalt uw school €45,- per uur per StudyWorker. Dat is zeer scherp geprijsd, want veel uitzendbureaus en bijles concurrenten rekenen al snel bedragen van minstens €70,- per uur.

Tevens betaalt u bij StudyWorks géén opstartkosten.

Tarieven

Onze bijles begint vanaf €24,- per bijles. U kunt voor één van onze pakketten bijles kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij afname van méér bijles. Klik hier om uit te zoeken welk pakket het beste bij uw kind past.

 • U kunt ten eerste kiezen voor losse facturatie. Hierbij kiest u een pakket of losse bijlessen en krijgt u de factuur via de mail gestuurd en maakt het afgesproken bedrag zelf over naar StudyWorks. Per losse factuur betaalt u dan €2,50.
 • Daarnaast heeft u de optie om te betalen via automatische incasso. Het bedrag wordt dan aan het einde van de maand automatisch van uw rekening afgeschreven. Wel ontvangt u ongeveer een week van tevoren een factuur via de mail, zodat u kunt checken of alles goed genoteerd staat. U betaalt hiervoor geen extra facturatiekosten.
 • Als laatste is het mogelijk om te betalen via een zakelijk Tikkie. Mocht u hier gebruik van willen maken, geef dit dan aan bij een van onze collega’s. Wij kunnen dan een Tikkie sturen via Whatsapp.

Een pakket bijles van StudyWorks is één kalenderjaar geldig. Zie het als een soort tegoed – u kunt de bijlessen, binnen 12 maanden, inplannen wanneer dat u en uw kind het beste uitkomt.

StudyWorks rekent bij aanmelding eenmalig administratiekosten van €35,-. Wij rekenen deze kosten alle tijd en inspanning dat het kost om een goede match tussen een bijlescoach en uw kind te realiseren.

Aanmelden bij StudyWorks is te allen tijde vrijblijvend: u betaalt dus niets zodra u een aanvraag voor bijles bij ons doet. De administratiekosten worden pas in rekening gebracht zodra de eerste bijles plaats heeft gevonden

Per klant rekenen wij slechts eenmalig administratiekosten. Zodra u weer kiest voor de diensten van StudyWorks hoeven wij deze administratiekosten niet meer te verrekenen.

Bij afname van een pakket aan bijlessen krijgt u eenmalig een factuur op de mail of wordt deze via automatische incasso afgeschreven. Voor losse bijlessen zal de facturatie twee keer per maand plaatsvinden. Dit zal halverwege de maand zijn en aan het einde van de maand

Wanneer er een eerste bijles ingepland wordt, zal u ook een mail van ons ontvangen over automatische incasso. U kunt de keuze maken om deze in te vullen en zo ons te machtigen om de gemaakte uren bijles af te schrijven van uw rekening. U kunt er ook voor kiezen om via facturen op de mail te betalen. Dit kost u €2,50 extra per gestuurde factuur. U kunt deze mail weigeren door op ‘decline and unsubscribe’ te drukken in de mail. Dan ontvangt u ook geen mailtjes hierover meer van ons.

Bijlescoaches

StudyWorks heeft door heel Nederland bijlesdocenten in dienst. 68% hiervan zijn studenten en 32% zijn vakspecialisten. Onze studenten zijn opgeleid op hbo- en universitair niveau of zijn nog bezig met een studie. Onze vakspecialisten zijn voornamelijk docenten die naast het reguliere lesgeven graag bijles willen geven of docenten die gepensioneerd zijn en graag hun kennis willen overbrengen op anderen.

 

Wij spreken liever van bijlescoaches dan bijlesdocenten. Dat komt omdat iedere leerling en coach samen moeten werken als een team. De doelstelling van dit team is het verbeteren van de schoolcijfers, de motivatie en het zelfvertrouwen – en dat kunnen zij alleen samen bereiken.

Bij het matchen kijken wij naar een combinatie van persoonlijkheid, cijfers en ervaring. Uiteraard is de klik met een bijlescoach net zo belangrijk als de ander genoemde aspecten. Wanneer er een goede klik is tussen uw kind en een coach zal de kennisoverdracht als prettiger en effectiever worden ervaren.

Wij proberen altijd een goede match te vinden tussen één van onze bijlescoaches en uw kind. Toch kan zijn dat er geen klik is tussen uw kind en de bijlescoach. In dat geval vinden wij kosteloos binnen een week een andere bijlescoach voor uw kind. Meestal is de volgende afspraak dan met de nieuwe coach.

Een bijlescoach kan uw kind helpen met het schoolwerk, zowel de middelbare als op de basisschool. Naast met de inhoud van een vak, helpen onze bijlescoaches ook met het aanbrengen van structuur en het motiveren van uw kind. Een leerling leren planning is voor onze coaches geen probleem!

Alle bijlescoaches worden vakkundig door onze recruiters geselecteerd en worden (didactisch) getraind. De recruiters beoordelen elke nieuwe bijlescoach op zowel sociale vaardigheden als op kennis van het vak dat zij willen geven.

Part of Something Bigger

Part of Something Bigger is een initiatief van StudyWorks. Met Part of Something Bigger willen we bij meer mensen onder de aandacht brengen dat onderwijs niet altijd vanzelfsprekend is. Door 20% per verkochte trui te doneren aan stichting Edukans draagt Part of Something Bigger haar steentje bij aan de ontwikkeling van het onderwijs in ontwikkelingslanden. Ga naar deze speciale website om een hoodie of sweatshirt te bestellen.  
Je kan een bijdrage leveren door middel van het kopen van een hoodie of sweatshirt. Bekijk onze collectie op de website. Op deze manier doneer je indirect een bedrag aan Edukans, draag jij je steentje bij en loop je ondertussen ook nog eens in een gave hoodie / sweatshirt!  

Op dit moment hebben wij onze eerste collectie gelanceerd. Natuurlijk zal dit niet zo blijven en zullen wij in de toekomst met nog veel meer collecties komen.
Updates kan je vinden op onze social media accounts, so stay tuned!

Wilt u deel uitmaken van Part of Something Bigger en hiermee direct stichting Edukans steunen? Dat kan!
Studyworks heeft deze speciale website gelanceerd waar u onze producten kunt kopen.

De hoodies en sweatshirts bestaan voor 80% uit gekamd ringgesponnen katoen en voor 20% uit polyester. Lees hier meer over de materialen van onze collectie.

Zoek op onderwerp

Wij waren eerst sceptisch omdat de bijlescoach zelf nog maar net voor zijn examen VWO was geslaagd. Hij heeft ons verrast met het snelle resultaat.

— Onze dienstverlening

Waar kunnen wij uw kind bij helpen?

lente- en zomerscholen

Bijles

Bijles is voor alle scholieren die moeite hebben met een bepaald schoolvak en hier speciale ondersteuning in willen hebben. De bijles van StudyWorks wordt gegeven door een groot aantal aan enthousiaste en didactisch vaardige bijlesdocenten. Het einddoel? Het behalen van betere schoolcijfers, meer motivatie voor het leren en een verbeterd zelfvertrouwen!

cursus

Huiswerkbegeleiding

Als uw kind moeite heeft met overzicht houden op het huiswerk is huiswerkbegeleiding een goede keuze. Dan helpt onze huiswerkbegeleider bij het slim inplannen van de werklast en het behapbaar maken van de leerstof. Ook geven zij handige tips en vaardigheden mee zodat uw kind voortaan zelf overzicht kan houden en juiste prioriteiten kan stellen.

examentraining

Examentraining

Als uw kind het aankomende eindexamen vreest is examentraining van StudyWorks de beste optie. Er wordt, afhankelijk van het schoolvak, door onze examentrainers een plan van aanpak gemaakt en verschillende examenonderwerpen worden onder de loep gelegd. Ook zal er geoefend worden met oude eindexamens. Op deze manier zal uw kind veel geruster het eindexamen ingaan!

— Aanmelden

Meld uw kind aan voor bijles

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk om een bijles in te plannen

Stralend de zomer in!

Meld je aan voor onze bijles!

Selecteer je actiepakket