Contact

Kom met ons in contact!

Heb je een vraag of wil je meer over StudyWorks weten? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug met een antwoord. Dit kan zowel via de mail als telefonisch.

Met welk onderwerp heeft je vraag te maken?

Openingstijden

Wij zijn telefonisch bereikbaar op de volgende dagen:

Bezoekadres

Contact met StudyWorks
Leerlingen geholpen
0
Coaches beschikbaar
0
Jaar ervaring
0

Bekijk onze veelgestelde vragen,
wellicht is jouw vraag al beantwoord!

Onze bijles begint vanaf €24,- per uur. Je kan hiervoor voor één van onze bijlespakketten kiezen. Dan ontvang je flinke korting bij afname van méér bijles. Ga naar onze tarieven om te zien welk bijlespakket het beste bij jou past.

De inhoud van de bijles bepaal je samen met de bijlescoach – je weet immers zelf het beste wat er behandeld moet worden voor school! Bij aanvang van de eerste bijles worden er leerdoelen opgesteld. Deze leerdoelen zijn leidend in het meten van de voortgang en het bepalen van de koers verder in het bijles traject.

StudyWorks levert zowel (online) bijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Nederlands onderwijs. Hiernaast is StudyWorks ook actief in de educatieve detachering, denk hierbij aan scholen en de kinderopvang.

StudyWorks rekent bij aanmelding eenmalig administratiekosten van €35,-. Wij rekenen deze kosten voor de tijd en inspanning dat het kost om een goede match tussen een bijlescoach en jou te realiseren.

StudyWorks is actief in heel Nederland en onze coaches komen bij jou aan huis. Komt dat niet helemaal uit? Dan geven onze bijlescoaches ook graag online bijles.

StudyWorks heeft door heel Nederland bijlesdocenten in dienst. 68% hiervan zijn studenten en 32% zijn vakspecialisten. Onze studenten zijn opgeleid op hbo- en universitair niveau of zijn nog bezig met een studie. Onze vakspecialisten zijn voornamelijk docenten die naast het reguliere lesgeven graag bijles willen geven of docenten die gepensioneerd zijn en graag hun kennis willen overbrengen op anderen.

 

Wij spreken liever van bijlescoaches dan bijlesdocenten. Dat komt omdat iedere leerling en coach samen moeten werken als een team. De doelstelling van dit team is het verbeteren van de schoolcijfers, de motivatie en het zelfvertrouwen – en dat kunnen zij alleen samen bereiken.

Bij het matchen kijken wij naar een combinatie van persoonlijkheid, cijfers en ervaring. Uiteraard is de klik met een bijlescoach net zo belangrijk als de ander genoemde aspecten. Wanneer er een goede klik is tussen jou en de coach zal de kennisoverdracht als prettiger en effectiever worden ervaren.

Wij proberen altijd een goede match te vinden tussen jou en één van onze bijlescoaches. Toch kan het zijn dat er geen klik is tussen jou en de bijlescoach. In dat geval vinden wij kosteloos binnen een week een andere bijlescoach. Meestal is de volgende afspraak dan met de nieuwe coach.

Een bijlescoach kan je helpen met het schoolwerk, zowel de middelbare als op de basisschool. Naast met de inhoud van een vak, helpen onze bijlescoaches ook met het aanbrengen van structuur en motiveren om te leren. Een leerling leren plannen is voor onze coaches geen probleem!

Alle bijlescoaches worden vakkundig door onze recruiters geselecteerd en worden (didactisch) getraind. De recruiters beoordelen elke nieuwe bijlescoach op zowel sociale vaardigheden als op kennis van het vak dat zij willen geven.