Het team

— Het team

Even voorstellen

Het team van StudyWorks bestaat uit een enthousiaste groep gepassioneerde onderwijsprofessionals die zich dagelijks inzetten om u en uw kind te helpen. Op kantoor in Utrecht werken recruiters, inplanners, developers en de directie. Samen werken wij elke dag hard om uw kind in contact te brengen met de beste bijlescoach. StudyWorks heeft velen ervaren bijlescoaches in dienst door heel Nederland. Hierdoor zijn wij in staat om u in bijna elke plaats van dienst te kunnen zijn.

Team StudyWorks

— Oprichters

Timothy & Charley

Wist u dat de eerste bijlesgever van StudyWorks de oprichter zelf was? Meer dan tien jaar geleden begon Timothy met het geven van bijles en dat doet hij tot op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier. 

Een paar jaar na de oprichting van StudyWorks kwam Charley erbij. Samen met Timothy vormt hij het hart van StudyWorks. Zo is hij als stagiair inplanner begonnen maar heeft hij sindsdien de functie van algemeen directeur verworven. Charley heeft zelf in zijn eigen schooltijd bijles gekregen. Hij weet dus als geen ander wat een bijles effectief en leuk maakt.

De missie van StudyWorks is om elk kind passende bijles aan te bieden in een vertrouwde omgeving. Vanuit de gedachte dat ieder kind anders is, zijn de bijlessen van StudyWorks nooit hetzelfde. Bij StudyWorks staat uw kind daarom op nummer één.

Wij waren eerst sceptisch omdat de bijlescoach zelf nog maar net voor zijn examen VWO was geslaagd. Hij heeft ons verrast met het snelle resultaat.

Ouders Sophie

— Inplannen

Maak kennis met Sary

Mijn naam is Sary en ik ben hoofd van de inplan afdeling. Samen met mijn team zet ik mij dagelijks in om de beste coach voor uw kind te vinden. We behandelen de bijles aanvragen en zorgen ervoor dat alles vanaf het moment van de aanvraag tot het behalen van betere cijfers vlekkeloos verloopt.

De sfeer is erg fijn en gezellig op kantoor en ik heb veel contact met verschillende mensen, zowel met ouders als bijlescoaches. Ik vind vooral het klantcontact erg leuk. Ik houd ervan om mensen blij te maken en leuke, positieve gesprekken te voeren aan de telefoon.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze bijlessen? Ik ben altijd bereikbaar om u te helpen.

Sary 't Lam

We kregen een aanvraag voor examentraining. Anna had helaas een herkansing te pakken voor wiskunde. Deze herkansing was haar laatste mogelijkheid om te kunnen slagen voor het examen, het cijfer moest minimaal een 7 zijn. Ons inplan team heeft vervolgens een vakdocent gevonden die Anna kon helpen. Een paar weken later werden we trots gebeld door de ouders van Anna. Ze had uiteindelijk een 7.6 voor haar herkansing en was alsnog geslaagd!

Sary 't Lam - Hoofd inplan

— Alleen de allerbeste

Ontmoet onze bijlescoaches

StudyWorks selecteert al haar coaches niet alleen op hun kennis, maar ook op hun sociale vaardigheden en natuurlijk gevoel voor kennisoverdracht. Wanneer wij op zoek gaan naar een geschikte coach voor uw kind zoeken wij altijd naar gemeenschappelijke hobby’s en interesses, want wij vinden dat er een goede klik moet zijn tussen de coach en uw kind. Dat maakt de bijles nóg plezieriger en dat komt het leerproces ten goede.

Coach-Alyza

Coach Alyza

Ik geef bijles in eigenlijk alle talen, ik ben een super talen fan! Ik vind het vooral belangrijk om tijdens mijn bijlessen goed te kijken naar wat de leerling nou echt nodig heeft. Vaak ligt het probleem namelijk niet bij de stof zelf, maar bij de manier waarop ze de stof leren op school. Daarom probeer ik altijd naar een nieuwe methode te zoeken die wel werkt voor de leerling!

coach Kyra

Coach Kyra

Toen ik 16 jaar oud was heb ik bijles gehad voor scheikunde. Oh wat vond ik dat vak lastig en ik stond op het punt om op te geven. Door bijles heb ik het vak kunnen begrijpen en ook al vond ik het vak nog steeds niet leuk, ik haalde wel voldoendes en kon zo overgaan naar het volgende jaar. Sindsdien heb ik altijd de passie gehad om mensen, jong en oud, te helpen hun doelen te begeleiden.

coach joshua

Coach Joshua

Ik ben bij StudyWorks gaan werken omdat het heel leuk vind om iets nieuws te leren aan iemand. Ik geef vooral bijles in de beta-vakken en mijn bijlesleerling had laatst een zeven gehaald voor wiskunde terwijl hij daarvoor alleen maar vieren haalde. Ik kreeg van hem een appje, maar ook van zijn moeder. Zo leuk om te merken hoe blij zijn ouders ook met mijn bijlessen waren!

— Werken bij StudyWorks

Deel uitmaken van ons team?

lente- en zomerscholen

Bijles geven

Bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining geven? Wij hebben meerdere vacatures open staan.

invalkrachten

Voor de klas staan

Liever voor de klas kennis overbrengen? Geen probleem! Wij staan scholen bij met onze studentenpoule.

examentraining

Stage lopen

Wij zijn (bijna) altijd opzoek naar stagiaires om ons team te versterken. Bekijk onze vacatures of er iets voor jou tussen staat!

— Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen?

Onze bijles begint vanaf €20,- per les. U kunt voor één van onze pakketten bijles kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij afname van méér bijles. Ga naar onze tarieven om te zien welk pakket het beste bij u past.

Uw kind kan al binnen 48 uur beginnen met bijles omdat wij een grote pool aan ervaren bijlescoaches hebben in Nederland. Dat betekent dat er altijd iemand in of nabij uw woonplaats beschikbaar is.

De inhoud van de bijles wordt bepaald met uw kind – hij of zij weet immers het beste wat er behandeld moet worden voor school! Bij aanvang van de eerste bijles worden er leerdoelen opgesteld. Deze leerdoelen zijn leidend in het meten van de voortgang en het bepalen van de koers verder in het bijles traject.

Door een combinatie van persoonlijke coaches, leren aan huis en een motiverende aanpak heeft StudyWorks een slagingspercentage van 100% weten te halen – en te behouden. Lees daarover hier meer.

StudyWorks levert zowel (online) bijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Nederlands onderwijs.

StudyWorks rekent bij aanmelding eenmalig administratiekosten van €35,-. Wij rekenen deze kosten alle tijd en inspanning dat het kost om een goede match tussen een bijlescoach en uw kind te realiseren.

StudyWorks is actief in heel Nederland en onze coaches komen bij u aan huis. Komt dat niet helemaal uit? Dan geven onze bijlescoaches ook graag online bijles.

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag verder


Sary – Hoofd Inplan

0
Leerlingen geholpen
0 %
Geslaagd
0
Jaar ervaring

— Aanmelden

Vrijblijvend aanmelden, snel geregeld.

Mooie cijfers en zelfvertrouwen in het schoolwerk zijn in zicht. Laat uw gegevens achter en wij gaan direct op zoek naar een ervaren coach voor uw kind.