Het team

— Het team

Even voorstellen

Het team van StudyWorks bestaat uit een enthousiaste groep gepassioneerde onderwijsprofessionals die zich dagelijks inzetten om u en uw kind te helpen. Op kantoor in Utrecht werken recruiters, inplanners, developers en de directie. Samen werken wij elke dag hard om uw kind in contact te brengen met de beste bijlescoach. StudyWorks heeft velen ervaren bijlescoaches in dienst door heel Nederland. Hierdoor zijn wij in staat om u in bijna elke plaats van dienst te kunnen zijn.

Team StudyWorks

— Oprichters

Timothy & Charley

Wist u dat de eerste bijlesgever van StudyWorks de oprichter zelf was? Meer dan tien jaar geleden begon Timothy met het geven van bijles en dat doet hij tot op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier. 

Een paar jaar na de oprichting van StudyWorks kwam Charley erbij. Samen met Timothy vormt hij het hart van StudyWorks. Zo is hij als stagiair inplanner begonnen maar heeft hij sindsdien de functie van algemeen directeur verworven. Charley heeft zelf in zijn eigen schooltijd bijles gekregen. Hij weet dus als geen ander wat een bijles effectief en leuk maakt.

De missie van StudyWorks is om elk kind passende bijles aan te bieden in een vertrouwde omgeving. Vanuit de gedachte dat ieder kind anders is, zijn de bijlessen van StudyWorks nooit hetzelfde. Bij StudyWorks staat uw kind daarom op nummer één.

Wij waren eerst sceptisch omdat de bijlescoach zelf nog maar net voor zijn examen VWO was geslaagd. Hij heeft ons verrast met het snelle resultaat.

— Inplannen

Maak kennis met Sary

Mijn naam is Sary en ik ben hoofd van de inplan afdeling. Samen met mijn team zet ik mij dagelijks in om de beste coach voor uw kind te vinden. We behandelen de bijles aanvragen en zorgen ervoor dat alles vanaf het moment van de aanvraag tot het behalen van betere cijfers vlekkeloos verloopt.

De sfeer is erg fijn en gezellig op kantoor en ik heb veel contact met verschillende mensen, zowel met ouders als bijlescoaches. Ik vind vooral het klantcontact erg leuk. Ik houd ervan om mensen blij te maken en leuke, positieve gesprekken te voeren aan de telefoon.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze bijlessen? Ik ben altijd bereikbaar om u te helpen.

Sary 't Lam

We kregen een aanvraag voor examentraining. Anna had helaas een herkansing te pakken voor wiskunde. Deze herkansing was haar laatste mogelijkheid om te kunnen slagen voor het examen, het cijfer moest minimaal een 7 zijn. Ons inplan team heeft vervolgens een vakdocent gevonden die Anna kon helpen. Een paar weken later werden we trots gebeld door de ouders van Anna. Ze had uiteindelijk een 7.6 voor haar herkansing en was alsnog geslaagd!

— Alleen de allerbeste

Ontmoet onze bijlescoaches

StudyWorks selecteert al haar coaches niet alleen op hun kennis, maar ook op hun sociale vaardigheden en natuurlijk gevoel voor kennisoverdracht. Wanneer wij op zoek gaan naar een geschikte coach voor uw kind zoeken wij altijd naar gemeenschappelijke hobby’s en interesses, want wij vinden dat er een goede klik moet zijn tussen de coach en uw kind. Dat maakt de bijles nóg plezieriger en dat komt het leerproces ten goede.

coach sabine

Coach Sabine

Ik geef al een paar jaar bijles en het blijft leuk wanneer een leerling de stof begint te begrijpen. Je ziet snel groei bij de leerlingen als ze de extra aandacht krijgen die ze nodig hebben. Het is leuk als ik een berichtje krijg dat mijn leerling weer een voldoende heeft gehaald. Hierdoor vind ik het heel dankbaar werk, en voel ik echt dat mijn bijles een verschil maakt.

Coach-Alyza

Coach Alyza

Ik geef bijles in eigenlijk alle talen, ik ben een super talen fan! Ik vind het vooral belangrijk om tijdens mijn bijlessen goed te kijken naar wat de leerling nou echt nodig heeft. Vaak ligt het probleem namelijk niet bij de stof zelf, maar bij de manier waarop ze de stof leren op school. Daarom probeer ik altijd naar een nieuwe methode te zoeken die wel werkt voor de leerling!

coach Luna

Coach Luna

Mijn eerste bijles was een erg leuke ervaring. Ik vind het superfijn dat StudyWorks bijlessen op deze manier organiseert. Ze regelen alles goed voor de bijlescoach en de leerlingen, en ondersteunen je waar nodig. Ik hoop dat ik nog meer leerlingen op deze manier kan gaan helpen en ondersteunen, echt leuk om te doen!

— Werken bij StudyWorks

Deel uitmaken van ons team?

lente- en zomerscholen

Bijles geven

Bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining geven? Wij hebben meerdere vacatures open staan.

docent basisschool

Voor de klas staan

Liever voor de klas kennis overbrengen? Geen probleem! Wij staan scholen bij met onze studentenpoule.

examentraining

Kinderopvang

Heb jij altijd al in de kinderopvang willen werken? Ga dan aan de slag bij een kinderopvang bij jou in de buurt!

— Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen?

StudyWorks heeft door heel Nederland bijlesdocenten in dienst. 68% hiervan zijn studenten en 32% zijn vakspecialisten. Onze studenten zijn opgeleid op hbo- en universitair niveau of zijn nog bezig met een studie. Onze vakspecialisten zijn voornamelijk docenten die naast het reguliere lesgeven graag bijles willen geven of docenten die gepensioneerd zijn en graag hun kennis willen overbrengen op anderen.

 

Wij spreken liever van bijlescoaches dan bijlesdocenten. Dat komt omdat iedere leerling en coach samen moeten werken als een team. De doelstelling van dit team is het verbeteren van de schoolcijfers, de motivatie en het zelfvertrouwen – en dat kunnen zij alleen samen bereiken.

Bij het matchen kijken wij naar een combinatie van persoonlijkheid, cijfers en ervaring. Uiteraard is de klik met een bijlescoach net zo belangrijk als de ander genoemde aspecten. Wanneer er een goede klik is tussen uw kind en een coach zal de kennisoverdracht als prettiger en effectiever worden ervaren.

Wij proberen altijd een goede match te vinden tussen één van onze bijlescoaches en uw kind. Toch kan zijn dat er geen klik is tussen uw kind en de bijlescoach. In dat geval vinden wij kosteloos binnen een week een andere bijlescoach voor uw kind. Meestal is de volgende afspraak dan met de nieuwe coach.

Een bijlescoach kan uw kind helpen met het schoolwerk, zowel de middelbare als op de basisschool. Naast met de inhoud van een vak, helpen onze bijlescoaches ook met het aanbrengen van structuur en het motiveren van uw kind. Een leerling leren planning is voor onze coaches geen probleem!

Alle bijlescoaches worden vakkundig door onze recruiters geselecteerd en worden (didactisch) getraind. De recruiters beoordelen elke nieuwe bijlescoach op zowel sociale vaardigheden als op kennis van het vak dat zij willen geven.

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag verder


Sary – Hoofd Inplan

Leerlingen geholpen
0
Geslaagd
0 %
Jaar ervaring
0

— Aanmelden

Vrijblijvend aanmelden, snel geregeld.

Mooie cijfers en zelfvertrouwen in het schoolwerk zijn in zicht. Laat uw gegevens achter en wij gaan direct op zoek naar een ervaren coach voor uw kind.

Stralend de zomer in!

Meld je aan voor onze bijles!

Selecteer je actiepakket